Λίνα Νικολοπούλου - Στουρνάρα: Γίνεται εκστρατείες σπίλωσης
22/09/2016 18:38
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λίνα Νικολοπούλου - Στουρνάρα: Γίνεται εκστρατείες σπίλωσης

Νέα σφοδρή αντίδραση από την κ. Λίνα Νικολοπούλου - Στουρνάρα για τα δημοσιεύματα εναντίον της. Κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία» και επαναλαμβάνει ότι ο στόχος όλων αυτών είναι ο σύζυγός της.

Υπονοεί μάλιστα σαφώς ότι μέσω εκείνης και της εταιρίας της επιχειρείται «πολιτική δίωξη» του συζύγου της.

Δηλώνει πρόθυμη για όποιον έλεγχο από τις αρχές ενώ παράλληλα προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να απαντήσει «στον πόλεμο διαρκείας» εις βάρος της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Όπως κάθε εταιρεία, η Mindwork Business Solutions υπόκειται σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους νομιμότητας των δραστηριοτήτων της, ιδίως όταν αυτές αφορούν συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου», υποστηρίζει.

«Πορίσματα εκδίδονται και, εφόσον προκύψει κάτι επιλήψιμο, επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη στο πλαίσιο των κανόνων του κράτους δικαίου. Η εταιρεία μου ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο. Έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου.

Τι έχουμε όμως στο δημοσίευμα του HOTDOC; Μια απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων. Μια εταιρεία με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Με τέτοιες εκστρατείες σπίλωσης μια καθ’ όλα βιώσιμη και αναγνωρισμένη επιχείρηση καταρρακώνεται δημόσια και οδηγείται σε κατάρρευση και τελικά κλείσιμο. Χωρίς εξονυχιστικούς και ολοκληρωμένους ελέγχους, με αόριστες αναφορές σε «χαμένα» πορίσματα, χωρίς τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, κατασκευάζονται φαντάσματα διαπλοκής και συγκάλυψης.

Προς τι όλα αυτά; Είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του. Η πολιτική σκοπιμότητα του δημοσιεύματος είναι προφανής: από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας.

Είναι προφανές ότι αυτές οι αναφορές του HOTDOC οφείλονται στο ότι είναι αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη για προηγούμενες αθλιότητές του.

Σε αυτόν τον πόλεμο διαρκείας, η εταιρεία μου και εγώ προσωπικά, θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει το κράτος δικαίου, με την απόλυτη πεποίθηση ότι και υφίσταται και λειτουργεί».

imerisia.gr