Κι όμως μας ψεκάζουν!!!
06/03/2017 15:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κι όμως μας ψεκάζουν!!!

Ας διαβάσουμε τα στοιχεία μιας έρευνας για να καταλάβουμε που πάμε:

* 1 στους 4 Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν, και μάλιστα στους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτό το ποσοστό φτάνει στο 1 στους 3 και στους Χρυσαυγίτες στο 1 στους 2.

* Οκτώ στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι υπάρχουν μυστικές οργανώσεις οι οποίες κινούν τα νήματα.

* 1 στους 3 Έλληνες επιθυμεί την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

* Tο 42% των Ελλήνων θα ενοχλούνταν από την ανέγερση τζαμιών στην Ελλάδα, τη στιγμή που το 66,5% θεωρεί σωστό τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα να λαμβάνουν άμεσα την ελληνική υπηκοότητα.

* Αναφορικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, 6 στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως από τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε., περισσότερο ωφελημένη βγήκε η Ε.Ε.

* Την ίδια άποψη έχουν 8 στους 10 Έλληνες αγρότες, ενώ το 49% των Ελλήνων θεωρεί πως η Ελλάδα έχει βγει ζημιωμένη στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.

* Πάνω από 50% των Ελλήνων είναι υπέρ των γάμων ομόφυλων ζευγαριών.

Όταν λοιπόν σε μια χώρα ένα σημαντικό ποσοστό πιστεύει ακόμη στους ψεκασμούς, θέλει να επιστρέψει στη δραχμή, είναι υπέρ των γάμων ατόμων του ιδίου φύλλου και ταυτόχρονα εκτιμά ότι για όλα τα δεινά φταίνε οι άλλοι, είτε οι Ευρωπαίοι, είτε μυστικές οργανώσεις τότε δεν έχουμε πολλές ελπίδες επιβίωσης.

Ούτε αυτοκριτική, ούτε μια προσπάθεια ανασύνταξης, ούτε να δούμε τα λάθη του παρελθόντος και να τα διορθώσουμε. Δεν υπάρχει σωτηρία όσο κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Άλλωστε, απ’ αυτόν τον… από μηχανής Θεό την έχουμε πατήσει. Διαλύουμε μια χώρα και μετά πιστεύουμε ότι θα έρθει μια μυστική δύναμη να την σώσει. Μέχρι πότε θα αυτοκαταστρεφόμαστε;