Κατάσχεση-μαμούθ 120 παράνομων παιγνιομηχανημάτων στα Δωδεκάνησα – Συνελήφθη ο διακινητής του κυκλώματος με τα «φρουτάκια»
02/10/2017 11:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατάσχεση-μαμούθ 120 παράνομων παιγνιομηχανημάτων στα Δωδεκάνησα – Συνελήφθη ο διακινητής του κυκλώματος με τα «φρουτάκια»

Μια νέα σημαντική επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε ηΔιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι αρχές στα Δωδεκάνησα εξάρθρωσαν κύκλωμα που διακινούσε παράνομα «φρουτάκια». Κατασχέθηκαν120 παιγνιομηχανήματα, εκ των οποίων 65 μηχανές με «φρουτάκια», και συνελήφθη ο διακινητής που προμήθευε καταστήματα με τα παράνομα μηχανήματα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αναδιπλούμενο μαχαίρι και 10 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, στο χώρο όπου εντοπίστηκαν τα παράνομα «φρουτάκια», βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 11.457,49 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές στα Δωδεκάνησα πραγματοποίησαν ελέγχους σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και όπλων. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=&perform=view&id=74453&Itemid=1961&lang=