«Καρφί» από την «Αυγή» στην Στεφανίδη: «Να διαβάζεις Κατερίνα»!
23/08/2016 13:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Καρφί» από την «Αυγή» στην Στεφανίδη: «Να διαβάζεις Κατερίνα»!

Μετά την απίστευτη επίθεση στον Πύρο Δήμα, αυτή τη φορά στο στόχαστρο του δημοσιογράφου, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο άρθρο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην Άρση Βαρών, μπαίνει η Κατερίνα Στεφανίδη.

Αφορμή στάθηκε το αιχμηρό μήνυμα της χρυσής επικοντίστριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προς την «κριτική» ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» για όσα έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα ότι «τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

«Να διαβάζεις Κατερίνα» γράφει δεικτικά ο δημοσιογράφος της Αυγής κατηγορώντας την χρυσή Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης.

«Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών.

Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου» καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.

augi-arthro-1000

eleftherostypos.gr