Καρέ-καρέ η επίθεση αναρχικών στο ΑΤ Εξαρχείων – Δείτε το βίντεο
29/04/2016 13:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καρέ-καρέ η επίθεση αναρχικών στο ΑΤ Εξαρχείων – Δείτε το βίντεο

Βίντεο από την επίθεση που πραγματοποίησαν στις 15:30 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 24 Απριλίου, στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, έδωσαν σήμερα το βράδυ στη δημοσιότητα, μέσα από τη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, Indymedia, οι αναρχικοί που πραγματοποίησαν το «χτύπημα».

Στο βίντεο φαίνονται οι κουκουλοφόροι να πλησιάζουν το κτίριο της οδού Καλλιδρομίου, να προκαλούν φθορές στα οχήματα και την σκοπιά του τμήματος. Ξαφνικά ακούγεται μια φωνή να λέει «πάμε-πάμε». Τότε οι κουκουλοφόροι απομακρύνονται και εκτοξεύουν τις βόμβες μολότοφ.

Το οπτικοακουστικό υλικό συνοδεύεται και από το παρακάτω κείμενο ανάληψης ευθύνης:

«Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος. Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο».

eleftherostypos.gr