Η Τσατάνη προειδοποιούσε την ΕΛΑΣ: Με παρακολουθούν... Κινδυνεύω από τρομοκράτες!
13/10/2016 19:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Τσατάνη προειδοποιούσε την ΕΛΑΣ: Με παρακολουθούν... Κινδυνεύω από τρομοκράτες!

Την ανάκληση της απόφασης για την απόσυρση των φρουρών της είχε ζητήσει η Εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη, σε επιστολή της με ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου 2016 προς την ΕΛΑΣ. Ανέφερε μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους κινδυνεύει να γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων.

Μεταξύ άλλων, η κα Τσατάνη ανέφερε:
«Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου» αναφέρει στην ένσταση που κατέθεσε η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη και

«Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς».

Με ένα κείμενο στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia, η τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση, το βράδυ της Τετάρτης (13.10.2016) στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, έξω από την πολυκατοικία όπου μένει η εισαγγελέας Εφετέων Γεωργία Τσατάνη.

Προκαλεί αίσθηση η πληροφορία πως η κα Τσατάνη δεν είχε δηλώσει τη συγκεκριμένη διεύθυνση πως τόπο κατοικίας, ενώ είχε προειδοποιήσει πως δέχεται απειλές αλλά, όπως καταγγέλλει, η αστυνομική της προστασία είχε μειωθεί τον τελευταίο καιρό.

imerisia.gr