Γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά
15/03/2017 11:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 στην ιστοσελίδα zougla.gr και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στην Λεωφόρο Κηφισίας 263, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη πράγματι σημειώθηκε, και λίγη ώρα αργότερα έγινε έρευνα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κατά την οποία βρέθηκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, που είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρύνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, εδώ πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία και η Λεωφόρος Κηφισιάς.

ΝΔ για εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο Γεωργιάδη: Οι απόπειρες εκφοβισμού θα πέσουν στο κενό

Σχετικά με την εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο μηχανισμό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών θα πέσουν στο κενό».

Ο Γεωργιάδης για την έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του: Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη - Οι «αντιεξουσιαστές» μου βάζουν βόμβες

«Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, για την έκρηξη με γκαζάκια που έγινε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά.

Ο κ.Γεωργιάδης στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο που βρίσκεται το βιβλιοπωλείο, στο οποίο είχε διακοπεί η κυκλοφορία.

Πηγή:imerisia.gr