Φοβάται να βγει από τη φυλακή ο «κάπτεν Τζωρτζ»
21/02/2016 17:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φοβάται να βγει από τη φυλακή ο «κάπτεν Τζωρτζ»

Νέα διακοπή αποφασίστηκε χθες στη δίκη του «Noor 1», παρά τις ικεσίες της προέδρου, η οποία μόνο... γονατιστή δεν παρακάλεσε τους δικηγόρους να βρουν λύση, για να ξεκινήσει η διαδικασία!


Στο μεταξύ, πήρε τον λόγο ο συνήγορος του «κάπτεν Τζωρτζ», Γιώργου Μπουρδούβαλη, ο οποίος αποφυλακίζεται τη Δευτέρα. Ο ίδιος υπέβαλε αίτημα να μην ισχύσει ο κατ' οίκον περιορισμός για τον πελάτη του, αλλά να τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση. «Τουλάχιστον στη φυλακή μπορεί και να προαυλίζεται» είπε ο δικηγόρος του.

Με την έναρξη της συνεδρίασης πήρε τον λόγο ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αιμίλιου Κοτσώνη, τονίζοντας ότι η επιτροπή αδειοδότησης του Δικηγορικού Συλλόγου δεν χορηγεί άδεια για να γίνει η δίκη. Ο Τάκης Μιχαλόλιας κάλεσε την πρόεδρο να υποβάλει και εκείνη αίτημα, στο οποίο θα εξηγεί το πρόβλημα. Τότε εκείνη απάντησε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, όταν τον συνάντησε στην κηδεία του προϊσταμένου του Εφετείου της Αθήνας Δημήτρη Μόκα, αλλά της απάντησε ότι δεν είναι υπεύθυνος και ότι η δίκη δεν υπάγεται στις περιπτώσεις στις οποίες ο σύλλογος υποχρεούται να χορηγήσει άδεια στα μέλη του. Στη συνέχεια κάλεσε τον Σταύρο Λάγιο, πρώην επιστάτη του Ευθύμη Γιαννουσάκη, να απολογηθεί, ωστόσο ο συνήγορός του αρνήθηκε, ενώ την ίδια αντίδραση είχε και η πλευρά του Ιρανού, που κατηγορείται ως συνοδός του «αμαρτωλού» φορτίου δύο τόνων ηρωίνης.

«Σας ικετεύω!» ήταν η φράση απόγνωσης της προέδρου, λίγο πριν διακόψει για την ερχόμενη Τετάρτη.

espressonews.gr