Έχουν τα κότσια να βγουν και να πουν τι ακριβώς συνέβη;
16/09/2017 18:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έχουν τα κότσια να βγουν και να πουν τι ακριβώς συνέβη;

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τον ιδιοκτήτη του πλοίου που βρόμισε την Αττική και συνεννοήθηκαν να αλλάξουν την εικόνα με τα πρόσωπα της εταιρείας για να στήσει η ΝΔ προβοκάτσια».

Αυτή την αστεία δικαιολογία, με την οποία γελάνε και οι μαϊμούδες της Αφρικής επιχείρησε η πλευρά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για να δικαιολογήσει ότι δεν έκανε φώτοσοπ με το οποίο «εξαφανίστηκε» από το προσωπικό της εταιρείας στέλεχος που έβριζε τον Σαμαρά και έγλειφε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λένε τώρα ότι πήραν την αποθηκευμένη στο Google φωτογραφία της εταιρείας που έχει άλλη σειρά από την σημερινή. Το ερώτημα είναι απλό: Γιατί για ένα προχθεσινό ρεπορτάζ πήραν την αποθηκευμένη σελίδα και δεν πήγαν απευθείας στο site της εταιρείας να πάρουν αυτή που έχει και από την οποία προκύπτει και η συμμετοχή του «συντρόφου» που έβριζε τον Σαμαρά; Τι πιο απλό από το να πάρεις την τελευταία φωτογραφία με screen shot και να την χρησιμοποιήσεις από το να πάρεις μια παλιότερη;

Το ποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του είναι φανερό καθώς κατά περίεργο τρόπο εξαφανίστηκε το πρόσωπο που μπορεί να είχε επαφές με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εξασφαλίζει άδειες για να πλέει το «σαπάκι» που μόλυνε τον Σαρωνικό.

Αλλά για να τελειώνουμε: Ας βγει ο πλοιοκτήτης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και να πει την αλήθεια αν τολμά. Εργαζόταν ο εν λόγω κύριος στην εταιρεία; Εξαφανίστηκε από το ρεπορτάζ; Και γιατί; Έχουν τα κότσια να βγουν και να πουν τι ακριβώς συνέβη;