Επίθεση με μολότοφ, πέτρες και βαριοπούλες στο ΑΤ Εξαρχείων
24/04/2016 17:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση με μολότοφ, πέτρες και βαριοπούλες στο ΑΤ Εξαρχείων

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Μέρα-μεσημέρι, στις 15:30 την Κυριακή, ομάδα περίπου 40 ατόμων πραγματοποίησε επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων.


Μάλιστα, αγνοώντας προκλητικά τους περαστικούς από το σημείο, χρησιμοποίησαν βαριοπούλες, για να σπάσουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε ένα περιπολικό και σε δύο άλλα αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στην οδό Καλλιδρομίου.

Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν στα γνώριμα για εκείνους στενά της περιοχής.

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Το νέο αυτό επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο διπλό χτύπημα του Σαββάτου, πρώτα στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα, όπου με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν εκδοτήρια, ακυρωτικά μηχανήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια με το «ντου» σε τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Βύρωνα.

Μάλιστα, στην πρώτη περίπτωση, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους εντοπίσουν, ομάδα 40 ατόμαν επιθέτηκε σε άνδρες της ομάδας «Ζ», τους πέταξε μπουκάλια και, αφού κατάφερε να ρίξει τον έναν κάτω από τη μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά και την έκαψαν.

protothema.gr