Ένταση στην πορεία των εργαζομένων του Athens Ledra [εικόνες & βίντεο]
08/09/2016 20:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένταση στην πορεία των εργαζομένων του Athens Ledra [εικόνες & βίντεο]

Πορεία διαμαρτυρίας από το ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού πραγματοποιούν πρώην εργαζόμενοι του Athens Ledra Hotel με κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγο μετά τις 11 επικράτησε πανικός όταν οι περίπου 40 εργαζόμενοι έφτασαν στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής με τους άνδρες της αστυνομίας να αιφνιδιάζονται.

Σε πολύ γρήγορο χρόνο, όπως μπορείτε μα δείτε και από τις φωτογραφίες, οι άνδρες της ΕΛΑΣ έκλεισαν με δύο κλούβες την Ηρώδου του Αττικού, ενώ μια διμοιρία ελέγχει την είσοδο και την έξοδο από το πεζοδρόμιο.

Ένταση επικράτησε όταν οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να περάσουν και να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου όπου δέχθηκαν σπρωξίματα από την Αστυνομία, την στάση της οποίας κατήγγειλαν.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και όπως υποστηρίζουν βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά, με προβλήματα που οφείλονται στην μη καταβολή των δεδουλευμένων, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατεκτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και, όπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-4

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-3

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-2

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-1

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-10

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-9

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-8

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-6

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-7

athens-ledra-poereia-entasi-maksimou-1300-5

eleftherostypos.gr