Εξαίρεση της Θάνου από την έρευνα σε βάρος της, ζητά η Τσατάνη
06/04/2016 22:05
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξαίρεση της Θάνου από την έρευνα σε βάρος της, ζητά η Τσατάνη

Δια μέσου του δικηγόρου της, η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη κατέθεσε στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, υπόμνημα εξηγήσεων στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που διενεργείται σε βάρος της για την υπόθεση του Α. Βγενόπουλου, ενώ παράλληλα κατέθεσε και αίτηση εξαίρεσης της κυρίας Θάνου.

Ειδικότερα, η κυρία Τσατάνη με το υπόμνημά της, απαντά επί της ουσίας των ερωτημάτων που της τέθηκαν από την κυρία Θάνου, σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του κ. Βγενόπουλου, αλλά κάνει και λεπτομερειακή αναδρομή σε όλη τη διαδρομή της υπόθεσης, αλλά και στα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός κρατεί σκληρή στάση απέναντι στις ενέργειες και τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου, από τον οποίο δέχθηκε, όπως λέει πιέσεις και συκοφαντία, ενώ περιγράφει τη περιβόητη συνάντηση που είχε μαζί του στο γραφείο του, ενώ δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για τις αναληθείς και προσβλητικές διατυπώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ακόμη, στρέφεται και κατά της κ. Θάνου και της αποδίδει συνεργασία με τον κ. Παπαγγελόπουλο.

e-typos.com