Εισβολή του Ρουβίκωνα στα κεντρικά της Attica Bank - 22 προσαγωγές
13/10/2016 18:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στα κεντρικά της Attica Bank - 22 προσαγωγές

Εισβολή στα κεντρικά γραφεία της Attica Bank στην οδό Ομήρου 23, πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας.

Η αστυνομία προχώρησε σε 22 προσαγωγές μελών της αντιξεουσιαστικής ομάδας, τα οποια οδηγούνται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» ανέβηκαν στον 2ο όροφο και κρέμασαν πανό, ενώ σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με την εισβολή τους στα γραφεία της Attica Bank, καταφέρονται εναντίον της κυβέρνησης και της τράπεζας.

Σε κείμενό τους που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα επιχειρούν να εξηγήσουν τους λόγους της κατάληψής τους.

«Ο κύκλος είναι γνωστός και ατέρμονος, μνημόνια που ακολουθούνται από δάνεια, δανεικά που είτε αποπληρώνουν παλαιότερα δάνεια είτε δίνονται στους τραπεζίτες με το πρόσχημα της διάσωσης των τραπεζών. Απ’ότι φαίνεται στη διαδρομή των κεφαλαίων, άνοιξε μια καινούρια κάνουλα, εκείνη της Attica Bank, και την άνοιξε η κυβέρνηση για προφανείς λόγους. Την ίδια χρονική στιγμή που το λαϊκό εισόδημα μπαίνει στη λαιμητόμο, οι εξουσιαστές δεν έχουν κανένα δίλλημα, παρά ανερυθρίαστα και σκανδαλωδώς υποστηρίζουν τη δική τους τράπεζα» αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

imerisia.gr