Εισβολή Ρουβίκωνα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων
25/01/2018 14:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εισβολή Ρουβίκωνα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων

Νέα εισβολή, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων αυτή τη φορά, πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα Ρουβίκωνας.

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης και αποχώρησαν. Ειδικότερα, στα φέιγ βολάν έγραφε:"Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: Δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους"

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε σάιτ του αντιεξουσιαστικό σάιτ, εξαπολύουν επίθεση κατά της Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, στο κείμενο αναφέρουν:

"Όσον αφορά εμάς, όπως και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές, γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μας το κύριο μέλημα είναι η αποπολιτικοποίηση της δράσης με σκοπό να παρουσιάζονται οι αγωνιζόμενοι ως κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και με μας. Ξέρουμε τις μεθοδεύσεις που ήδη γίνονται εναντίον μας. Ξέρουμε ότι κάποιοι αξιότιμοι κύριοι δικαστές προβάρουν από τώρα τα φτηνά τους λογύδρια εναντίον μας. Γνωρίζουμε όμως ότι κατά βάση δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό στα χέρια τους, όπως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Ας γνωρίζουν λοιπόν, εντολείς κι εντολοδόχοι, ότι αυτό που κάνουμε εδώ και καιρό, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Όσο μας το επιτρέπουν οι μικρές μας δυνάμεις και οι περιορισμένοι μας πόροι θα αγωνιζόμαστε για ένα πιο δίκαιο κόσμο. Ας συνεχίσουν να υπηρετούν κι αυτοί τις δικές τους "αξίες” της μίζας, της λαμογιάς και της ρεμούλας και θα μας κρίνει όλους η ιστορία.

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Αναρχική Συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας"

capital.gr