Δήλωση - βόμβα: Ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει... (βίντεο)
03/02/2016 12:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δήλωση - βόμβα: Ο Χριστόδουλος έπρεπε να πεθάνει... (βίντεο)

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου, Επιφάνειος. «Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι αυτό δεν ζει. Και ο νοών νοείτω» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Astra tv.

Μάλιστα ο Αρχιμανδρίτης συνέδεσε τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου με τα όσα ακολούθησαν στην Ελλάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά στην οικονομική κρίση αναφέροντας:“Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τον Χριστόδουλο τίποτα δε θα είχε συμβεί. Θα ήταν το μεγάλο αγκάθι, το μεγάλο εμπόδιο σε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας”.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Επιφάνειος Οικονόμου λέει πως “δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν από την επομένη του θανάτου του”.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ03/02/2016 15:26:36

  Δεν ξέρω αν δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όσα συμβαίνουν σήμερα,εκείνο όμως που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι,αν υπήρχε σήμερα ο Χριστόδουλος,όλοι μας κι εκείνοι που στην αρχή τον λοιδορούσαν,θα στηρίζονταν πολύ στον παραμυθητικό του λόγο και θα αντλούσαν δύναμη κι ελπίδα από την πατριωτική του στάση ενάντια στα αντεθνικά συμφέροντα που απειλούν να καταστρέψουν την Πατρίδα μας κι εμάς μαζί...

 2. Απλά τα πράγματα. avatar
  Απλά τα πράγματα.03/02/2016 19:30:53

  Ο Μπάτμαν πότε ήρθε?

 3. Bill avatar
  Bill04/02/2016 10:03:47

  Αμα άρχισαν και οι ρασοφόροι να λένε μακακίες βράστα και άστα.

 4. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση04/02/2016 17:39:05

  Η αλήθεια είναι οτι ΕΑΝ υπήρχε κάποιος από το 2009 έως σήμερα, ικανός να ενώσει ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ και να δημιουργήσει αδιαπέραστο τείχος απέναντι στα καταστροφικά σχέδια των Βαρβάρων, όλα θα ήταν διαφορετικά. Σίγουρα ο Χριστόδουλος εφόσον επέλεγε να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, θα αποτελούσε πολύτιμο και δύσκολα αντιμετωπίσιμο πνευματικό Ηγέτη. Σε αρμονική σύμπλευση με κάποιον αποφασιστικό πολιτικό ηγέτη που δεν αποκλείεται να γεννούσαν οι (υποθετικές μας ανατρεπτικές) συνθήκες, μπορεί και να κατάφερναν ν΄αλλάξουνε τον ρού της Ιστορίας.
  Δυστυχώς όμως για όλους μας, αυτή ποτέ δεν γράφεται με ΑΝ .......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.