Βόμβα σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη (βίντεο)
23/06/2016 09:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βόμβα σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη (βίντεο)

Εκρηκτικός μηχανισμός σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία στην Βουλιαγμένη εξερράγη στις 3:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη προήλθε από την πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού επιχειρηματία που διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στην παραλιακή λεωφόρο.

Από την ισχυρότατη έκρηξη δεν υπήρξαν ευτυχώς τραυματισμοί, ωστόσο έχουν προκληθεί υλικές ζημιές στην είσοδο και την περίφραξη του σπιτιού του επιχειρηματία.

Επί της οδού Δαιδάλου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και κλιμάκιο των ΤΕΕΜ για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Εκτιμάται πάντως ότι πρόκειται για μια προσπάθεια εκφοβισμού του ιδιοκτήτη.

O επιχειρηματίας είναι πολύ γνωστός καθώς διατηρεί νυχτερινά κέντρα στο Κολωνάκι και την παραλιακή. Συνολικά διατηρεί 5 καταστήματα ανάμεσα τους και ιστορικό κέντρο στη καρδιά της πόλης το οποίο επισκέπτονται και πολιτικοί καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τη Βουλή.

imerisia.gr