Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος - μαμούθ παράνομων στοιχημάτων
22/07/2016 11:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος - μαμούθ παράνομων στοιχημάτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί κινούνται ταυτόχρονα στα βόρεια και στα νότια προάστια της Αθήνας και μάλιστα εισβάλουν σε πολυετή σπίτια για τις ανάγκες της έρευνας.

Προς το παρόν, έχουν συλληφθεί 125 αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής και 3 ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και 18 αρχηγικά μέλη. Πρόκειται για βίλες που επέλεξε το κύκλωμα του παράνομου τζόγου για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών.

Ειδικότερα, τα μέλη του κυκλώματος είχαν εγκαταστήσει ακριβά μηχανήματα και υπολογιστές στις πολυτελείς βίλες και δέχονταν παράνομα στοιχήματα απ’ όλο τον κόσμο κυρίως για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Πρόκειται για άτομα ασιατικής καταγωγής που προέρχονται κυρίως από την Ταϊβάν.

Κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop – tablet), συστημάτων ενδοεπικοινωνίας, ηλεκτρονικός εξοπλισμός κλπ.

Αν σκεφτεί κανείς τα χρήματα που σπαταλούσαν για τις εγκαταστάσεις τους στις ακριβές γειτονιές νοτίων και βορείων προαστίων μπορεί να συμπεράνει και τον τεράστιο τζίρο του κυκλώματος.

Μετά το πέρας των ερευνών θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

eleftherostypos.gr