Αποαστυνομοποίηση: Μια ακόμη ευγενική χορηγία στους μπαχαλάκηδες
20/09/2017 21:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποαστυνομοποίηση: Μια ακόμη ευγενική χορηγία στους μπαχαλάκηδες

Η εφημερίδα Έθνος, των Σαββίδη – Μάρη, μας ενημερώνει με ρεπορτάζ της ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να αλλάξει την εικόνα του αστυνομοκρατούμενου κέντρου της Αθήνας. Έτσι, θα αντικαταστήσει τις παλιές, στρατιωτικού τύπου, κλούβες των ΜΑΤ με καινούργια λεωφορεία καλύτερης αισθητικής. Σταδιακά τα «κλουβιά», όπως λέγονται στην αστυνομική ορολογία, τα οποία βρίσκονται καθημερινά σε κεντρικότατα σημεία της πόλης, θα πάψουν να αποτελούν παραφωνία για την τουριστική όψη της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο αυτό με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προμηθεύεται 21 λεωφορεία χωρητικότητας τουλάχιστον 20 θέσεων το καθένα, συνολικής αξίας 2.035.530 ευρώ. Πρόκειται για λεωφορεία τα οποία δεν φέρουν κάγκελα στα τζάμια, όπως οι σημερινές κλούβες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ.

Επίσης, μας λέει η εφημερίδα που είναι γνωστό ότι έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει σχέδιο αποαστυνομοποίησης της πρωτεύουσας και θα μειωθούν σε ποσοστό 30% οι προσαγωγές.

Επιτέλους, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Αθήνα. Μπράβο στον Τόσκα και τους συμβούλους του που το σκέφτηκαν. Δηλαδή, για το γεγονός ότι κάθε βράδυ το κέντρο θυμίζει… Συρία, δεν θα γίνει κάτι. Για το γεγονός ότι οι μπαχαλάκηδες σπάνε και καίνε όποτε γουστάρουν, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο.

Για το γεγονός ότι ο Ρουβίκωνας κάνει ντου σε γραφεία και ελέγχει τα Εξάρχεια, δεν θα υπάρξει παρέμβαση. Ούτε για τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν ή για τους χιλιάδες μετανάστες που λιάζονται.

Όλα αυτά είναι εικονική πραγματικότητα και ο Τόσκας, αντί να ενισχύσει την αστυνομία στο κέντρο (όταν μάλιστα οι απειλές για χτυπήματα τζιχαντιστών πλησιάζουν και τη χώρα μας) σκέφτεται να αφαιρέσει δυνάμεις. Έτσι, για να γίνει το απόλυτο χάος. Όμως, μην σκοτίζεστε. Θα πάρουμε νέα λεωφορεία για να αντικαταστήσουμε τις κλούβες. Όλα είναι θέμα αισθητικής. Μάλιστα, δεν θα κάνουμε και προσαγωγές. Γιατί να τρέχουμε τώρα στη ΓΑΔΑ, ας αφήσουμε τους μπάχαλους να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Γιατί όχι; Οι αστυνομικοί να μην κρατάνε όπλα και γκλομπ, αλλά λουλούδια και σοκολάτες. Κι αφού πλέον τα λεωφορεία της αστυνομίας δεν θα έχουν κάγκελα στα τζάμια γιατί δεν τα κάνουμε… κάμπριο να παίρνουν αέρα και οι ΜΑΤατζήδες;

Βρε πάτε καλά; Η Αθήνα είναι όμηρος των ανεξέλεγκτων «επαναστατών» και των παράνομων κι εσείς θα αλλάξετε τα λεωφορεία για λόγους αισθητικής; Έλεος.