Απίστευτη γκάφα: Συνέλαβαν ψηφοφόρο του Τσίπρα στην Πάρο επειδή φοβήθηκαν πως θα τον δολοφονήσει
30/07/2016 19:19
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτη γκάφα: Συνέλαβαν ψηφοφόρο του Τσίπρα στην Πάρο επειδή φοβήθηκαν πως θα τον δολοφονήσει

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάρο κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ που ενθουσιάστηκε με την επίσκεψη Τσίπρα είπε να μοιραστεί την χαρά του στο Facebook. Όμως φαίνεται πως δεν τα πάει και τόσο καλά με την ιστορία αφού έγραψε να «να υποδεχτούμε τον πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα, όπως ακριβώς υποδέχθηκαν στο Ντάλας του Τέξας τον Κένεντι»! Τότε δηλαδή που τον δολοφόνησαν!

Το συγκεκριμένο στάτους είχε σαν αποτέλεσμα την κινητοποίηση των Αρχών και την σύλληψη του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ.

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης:

« Ηταν όνειρο ζωής για τους κατοίκους της Πάρου το αεροδρόμιο αυτό. Σπουδαίο γεγονός με την παρουσία του Πρωθυπουργού στο νησί τους, αλλά φαίνεται πως γύρισε στη φιέστα την πλάτη. Αυτή τη στιγμή, μου λένε, στην Πάρο βρίσκονται περισσότεροι από 30.000 έλληνες παραθεριστές και στο αεροδρόμιο ήταν μερικές εκατοντάδες άτομα. Υπήρξε όμως και μια… προληπτική σύλληψη. Σύλληψη λόγω βλακείας καλύτερα. Ενας υπάλληλος του δήμου (ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ) πόσταρε στο FB του: «Ολοι στο αεροδρόμιο της Πάρου να υποδεχθούμε τον πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα, όπως ακριβώς υποδέχθηκαν στο Ντάλας του Τέξας τον Κένεντι». Η αστυνομία τον συνέλαβε αμέσως. Τον κράτησε επί δύο ώρες ανακρίνοντάς τον, αφού είναι γνωστό τι έπαθε στο Ντάλας ο Κένεντι».

eleftherostypos.gr