Απαλλάσσονται από υποβολή πόθεν έσχες τα μέλη του ΤΧΣ
12/01/2018 23:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απαλλάσσονται από υποβολή πόθεν έσχες τα μέλη του ΤΧΣ

Με νομοτεχνική βελτίωση της τελευταίας στιγμής, και λίγο πριν εκπνεύσει η μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, ο υπουργός Οικονομικών "απαλλάσσει" τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).


Προβολή εικόνας στο Twitter

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ@Odysseas_

Λίγο πριν κλείσει η συνεδρίαση , ο κ Τσακαλώτος με νομοτεχνική βελτίωση εξαιρεί τα μέλη του ΤΧΣ απο την υποβολή δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Έχουν κάτι να φοβηθούν κ τους καλύπτει η κυβέρνηση; ΝΤΡΟΠΗ!

Την εν λόγω νομοτεχνική αλλαγή εντόπισε και σχολίασε κατά την ομιλία του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θέτοντας ερωτήματα για την σκοπιμότητα της εν λόγω ρύθμισης. "Έχουν κάτι να κρύψουν, γι αυτό τους καλύπτει η κυβέρνηση;" διερωτήθηκε και προσέθεσε πως "την ώρα που η κυβέρνηση χτυπά τους δικαστές για να έχουν δημόσια πόθεν έσχες, ο κ. Τσακαλώτος φέρνει ρύθμιση που εξαιρεί τα μέλη του ΤΧΣ από δήλωση πόθεν έσχες. Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο".

capital.gr