Αντιεξουσιαστές καταληψίες έκαναν κομματάκια τα χρήματα που βρήκαν στην Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα
30/07/2016 19:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιεξουσιαστές καταληψίες έκαναν κομματάκια τα χρήματα που βρήκαν στην Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

Καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι καταληψίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, έκανε κλιμάκιο του κόμματος.

Η κατάληψη ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και έληξε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι καταληψίες έγραψαν υβριστικά συνθήματα σε αφίσες του κόμματος και της νεολαίας που υπήρχαν κρεμασμένες στους τοίχους, ενώ είχαν διαρρηχθεί οι κλειδωμένες πόρτες στο γραφείο του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πέτρου Παπαγεωργίου, καθώς και σε αυτό της βουλευτή, Άννας Βαγενά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπολογιστής του συνεργάτη της, δικηγόρου Δημήτρη Κούρτη, βρέθηκε χακαρισμένος, ενώ φαίνεται ότι οι καταληψίες όχι μόνο διάβασαν και ανακάτεψαν έντυπο υλικό που υπήρχε στον χώρο, αλλά… έβγαλαν και πολλές φωτοτυπίες από το ίδιο υλικό, καθώς ήταν ιδιαίτερα μειωμένο το μελάνι στον εκτυπωτή του γραφείου!

Ένα άλλο χαρακτηριστικό… απομεινάρι της κατάληψης είναι το μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο του κόμματος που βρέθηκε σχισμένο σε πολλά κομμάτια, σκορπισμένο στον χώρο!

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν χθες στην «Ε» ότι καταδικάζουν απερίφραστα αντίστοιχες ενέργειες και βανδαλισμούς, διευκρίνιζαν όμως ότι δεν προτίθενται να κινηθούν νομικά εναντίον των καταληψιών, απόφαση που πάρθηκε άλλωστε σε ανώτερο κομματικό επίπεδο.

Πηγή: www.eleftheria.gr-eleftherostypos.gr