Αλλάζει η εικόνα των δύο νοσοκομείων παίδων με τα έργα του ΟΠΑΠ- Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων
18/05/2017 15:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλλάζει η εικόνα των δύο νοσοκομείων παίδων με τα έργα του ΟΠΑΠ- Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων

Μια νέα σελίδα έχει γυρίσει για τα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας μας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Τα σημαντικά έργα ανακαίνισης που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από τον Απρίλιο του 2014 έχουν ήδη αλλάξει ριζικά την εικόνα των δύο νοσοκομείων, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρούς ασθενείς.

Αλλάζει η εικόνα των δύο νοσοκομείων παίδων με τα έργα του ΟΠΑΠ- Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων 258337 photo

Δύο πλήρως ανακαινισμένοι όροφοι στους οποίους θα προσφέρονται ιατρικές και νοσοκομειακές υπηρεσίες σε σύγχρονες και υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις παραδόθηκαν, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. Στην τελετή εγκαινίων παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’.

Αλλάζει η εικόνα των δύο νοσοκομείων παίδων με τα έργα του ΟΠΑΠ- Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων 258338 photo

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί το έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Στους δύο ορόφους έγιναν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους. Στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» ανακαινίσθηκαν οι δύο πανεπιστημιακές νοσηλευτικές μονάδες του έκτου ορόφου, συνολικού εμβαδού 1.600 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 59 κλινών. Στο νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ανακαινίσθηκε η νοσηλευτική μονάδα του τετάρτου ορόφου της Α’ πτέρυγας, συνολικού εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 30 κλινών. Μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί 19 έργα συνολικού εμβαδού 7.480 τετραγωνικών μέτρων.

Αλλάζει η εικόνα των δύο νοσοκομείων παίδων με τα έργα του ΟΠΑΠ- Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων 258339 photo

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια: