Αγρότες «ξήλωσαν» την πινακίδα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι
17/02/2016 20:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αγρότες «ξήλωσαν» την πινακίδα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, όταν μέλη της συντονιστικής επιτροπής από το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο ζήτησαν να ανέβουν στα γραφεία του κόμματος, για να παραδώσουν, όπως είπαν, ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Όμως, η πόρτα της πολυκατοικίας που στεγάζονται γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κλειστή και οι αγρότες ζήτησαν να έλθει κάποιος να τους ανοίξει. «Εμείς πήγαμε ειρηνικά για να παραδώσουμε τα αιτήματα μας» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Κώστας Πουρνάρας, αλλά όπως πρόσθεσε, «βρήκαμε κλειστή την πόρτα». Όπως ανέφερε στην συνέχεια, «έπειτα από λίγη ώρα ήλθε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και μας πρότεινε να παραδώσουμε το ψήφισμα στο δρόμο, αλλά αρνηθήκαμε, διότι δεν μπορεί να γίνονται έτσι αυτά μέσα στο δρόμο και επιμείναμε να ανέβουμε στα γραφεία, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά μας.»

Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ένα φορτηγό και τρακτέρ και αμέσως μετά αγρότες ανέβηκαν στο φορτηγό και στην συνέχεια στο μπαλκόνι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ απ΄ όπου κατέβασαν την πινακίδα του κόμματος.

Αγρότες «ξήλωσαν» την πινακίδα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι

«Ήλθαμε ειρηνικά για να παραδώσουμε τα αιτήματά μας», δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Σπύρος Κεραμισάνος και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας». Στην συνέχεια οι αγρότες άφησαν προϊόντα έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και αποχώρησαν. Προηγουμένως, οι αγρότες είχαν πάει στην μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, όπου παρέδωσαν προϊόντα, προκειμένου να διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

imerisia.gr