Αγριος ξυλοδαρμός φοιτητή από «τάγμα εφόδου» - Συγκλονιστικές φωτογραφίες
31/03/2017 21:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αγριος ξυλοδαρμός φοιτητή από «τάγμα εφόδου» - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων και σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία στην περιοχή των Ελληνορώσων, τάγματα εφόδου έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους, ψάχνοντας “τυφλή” εκδίκηση.

Ο 20χρονος φοιτητής που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους, ήταν ο Αλέξιος Λάζαρης. Ο νεαρός που επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο, καταυθυνόταν προς το σπίτι του. Στην οδό Παπαδά και περνώντας από στέκι χρυσαυγιτών, η ομάδα, λόγω του παρουσιαστικού του και της τσάντας που κρατούσε, του επιτέθηκε -αρχικά φραστικά- κατηγορώντας τον ως μέλος του... Ρουβίκωνα. Έπειτα τον κηνύγησαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Το ναζιστικής έμπνευσης τάγμα εφόδου, αφού ολοκλήρωσε το έργο του, εξαφανίστηκε. Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αρχές περιμένουν τον φοιτητή να συνέλθει ώστε να του πάρουν πλήρη κατάθεση. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να έχει ήδη αποκαλύψει πως επρόκειτο για Χρυσαυγίτες που δεν έκρυβαν αυτήν τους την ιδιότητα.

Φωτογραφίες: bloko.gr

imerisia.gr