Αδερφός μέλους των «Πυρήνων» ο ληστής στη Γεωπονική – Το χρονικό της σύλληψης [εικόνες]
10/05/2017 18:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αδερφός μέλους των «Πυρήνων» ο ληστής στη Γεωπονική – Το χρονικό της σύλληψης [εικόνες]

Αδερφός ενός εκ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που έχει κακαδικαστεί για υπόθεση ληστείας είναι ο 25χρονος δράστης στη ληστεία που έγινε σε βάρος χρηματαποστολής στη Γεωπονική Σχολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός, δεν έχει απασχολήσει τις αρχές μέχρι σήμερα. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μέχρι στιγμής τηρεί αρνητική στάση κατά την προανάκριση που διενεργείται.

Ο αδελφός του συλληφθέντα είναι ο Φοίβος-Χαρίσης Πούλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη ληστεία στον Πυργετό Λάρισης.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία ότι στο χτύπημα το πρωί της Τετάρτης εμπλέκεται το αντάρτικό πόλης και για αυτό οι αστυνομικοί μιλούν ακόμα για ποινική υπόθεση.

Ο δεύτερος ληστής παραμένει ακόμα ασύλληπτος καθώς παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών έχει καταφέρει να διαφύγει ακόμα της σύλληψης χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν βρίσκεται ακόμα στα κτήρια της σχολής ή έχει φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του ενός εκ των δύο δραστών επετεύχθη σχεδόν κατά τύχη. Οταν έκλεψαν τις κασετίνες από την χρηματαποστολή, επιχείρησαν να διαφύγουν με ένα μηχανάκι. Ωστόσο δεν κατάφεραν να την βάλουν μπροστά λόγω τεχνικού προβλήματος με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει στα χέρια των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Επάνω του είχε μια κασετίνα με χρήματα και όπλο.

eleftherostypos.gr