Νεα αναφορά της Ιντερπόλ στην «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο
20/07/2015 23:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νεα αναφορά της Ιντερπόλ στην «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο

Στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με προσωπικές αναφορές εκτός των άλλων και στον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρεται η Ιντερπόλ στην εβδομαδιαία ανασκόπηση Τύπου

s:69824:"

Aναφορά στις έρευνες που διεξάγονται στην Ελλάδα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο έκανε για μια ακόμη φορά η Ιντερπόλ.


Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση Τύπου (που αφορά το διάστημα 13-19 Ιουλίου) φιλοξενείται άρθρο της αγγλικής «Telegraph», όπου επιχειρείται μια καταγραφή των δεδομένων, με προσωπικές αναφορές, ανάμεσα σε άλλους, και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.Αναλυτικά το άρθρο του δημοσιογράφου Ben Rumsby αναφέρει για το θέμα:

«Κατηγορούνται δεκάδες από τις σημαντικότερες θεσμικά προσωπικότητες του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο αυτού που, αν αποδειχθεί, θα είναι το σοβαρότερο έγκλημα στημένων αγώνων που έχει διαπραχθεί. Ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πέρα απ’ την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ο Μαρινάκης φέρεται να διέταξε την έκρηξη σε φούρνο ενός διαιτητή που αρνήθηκε να εκτελέσει εντολές. Σε πολλούς απ’ αυτούς που κατηγορούνται έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ή εξόδου από τη χώρα -ή και τα δυο. Όλοι αρνούνται τις κατηγορίες».

Υπά