Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του νάρκο-καραβιού
10/10/2015 14:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του νάρκο-καραβιού

Οι αποκαλύψεις για το καράβι με τα ναρκωτικά, το Noor 1για το οποίο έχουν συμβεί σημεία και τέρατα, ολοένα και βγαίνουν στο φως

Οι αποκαλύψεις για το καράβι με τα ναρκωτικά, το Noor 1για το οποίο έχουν συμβεί σημεία και τέρατα, ολοένα και βγαίνουν στο φως. Κάτι οι δύο «περίεργοι» θάνατοι μαρτύρων, κάτι το κώλυμα της προέδρου του δικαστηρίου λίγες ημέρες πριν τη δίκη που είναι σε εξέλιξη, έχουν δημιουργήσει μια περίεργη ατμόσφαιρα που θυμίζει Καμόρα. Άλλωστε αυτοί που κατηγορούνται και οι αφανείς πρωταγωνιστές δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια συμμετείχε σε ύποπτες συναντήσεις στις φυλακές Κορυδαλλού με κρατούμενους για την υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης.

Μάλιστα, αιφνιδιαστική «έφοδο» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης δικαστικοί λειτουργοί και αστυνομικοί στον Κορυδαλλό για την υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης το περασμένο καλοκαίρι με το εν λόγω πλοίο από το Ντουμπάι. Και όλα αυτά ενώ έχει ήδη αρχίσει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο της Αθήνας

Η έρευνα έγινε καθώς καταγγέλθηκε ότι ένας επιχειρηματίας και πρώην αθλητικός παράγοντας, εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση του «Noor 1» δεχόταν παρατύπως επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού από επιχειρηματία του Πειραιά, πρώην πρόεδρο μικρής ΠΑΕ με την υποβοήθηση σωφρονιστικών υπαλλήλων. Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, στόχος αυτών των συναντήσεων ήταν εκτός των άλλων «να ασκηθούν πιέσεις σε δικαστικούς λειτουργούς που ασχολούνται με την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης».

Δηλαδή ο Αιμίλιος Κοτσώνης, διότι περί αυτού πρόκειται, που είναι στον Κορυδαλλό δεχόταν επισκέψεις μέσα στη φυλακή από πρόεδρο μικρής και προφανώς διαπλεκόμενης επιχείρησης.

Η εισαγγελέας κυρία Περιμένη και οι αξιωματούχοι που υποβοήθησαν την έρευνα των δικαστικών αρχών συγκέντρωσαν το απόγευμα της Πέμπτης μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερες εντός των φυλακών από τις οποίες επιβεβαιώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις επισκέψεις του επιχειρηματία στον κρατούμενο του Κορυδαλλού με την υποβοήθηση δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι στις συναντήσεις εντός του Κορυδαλλού φέρεται να συμμετείχε -χωρίς υπηρεσιακό λόγο- και ένας αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας που συνόδευε τον επιχειρηματία και ο οποίος παλιότερα συμμετείχε στη φρούρηση γνωστού πολιτικού προσώπου. Ο εν λόγω αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διατηρούσε προσωπική γνωριμία με τον κρατούμενο και να βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο «πλευρό» ανθρώπων του περιβάλλοντός του. Κύριο όμως ζητούμενο είναι σε τι είδους συνεννοήσεις συμμετείχε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο πλαίσιο των ίδιων ερευνών ελέγχονται πληροφορίες ότι κατηγορούμενος για την υπόθεση του «Noor 1» είχε προσφάτως συναντήσεις στον χώρο του αρχιφυλακείου του Κορυδαλλού με βαρυποινίτη που είχε απασχολήσει προσφάτως τις διωκτικές αρχές.

Ούτε στον Κορυδαλλό τα καλόπαιδα δεν ηρεμούν.

Η υπόθεση του νάρκο-καραβιού είναι σοβαρή και πρέπει να πληρώσει κάποιος.