Ανοικτός πόλεμος Μελισσανίδη - Μαρινάκη
14/11/2014 21:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανοικτός πόλεμος Μελισσανίδη - Μαρινάκη

Ανοικτός είναι πλέον ο πόλεμος μεταξύ Μαρινάκη – Μελισσανίδη μετά τις κατηγορίες του προέδρου του Ολυμπιακού και την απάντηση του δεύτερου.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της έκτακτης συνεδρίασης της Superleague, ο Μαρινάκης, ξεχνώντας τις περιπέτειές του με τη Δικαιοσύνη και τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση επιτέθηκε στον κ. Μελισσανίδη τον οποίον κατηγόρησε για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος λέγοντας ότι τον είχε απειλήσει με απανωτά τηλέφωνα και τον κατηγόρησε -μεταξύ άλλων- πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ τον ορισμό 4 συγκεκριμένων διαιτητών για το ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ.

Ο κ. Μελισσανίδης δεν άργησε να.. απαντήσει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αναφέρει πως έχουν θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο “... αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας”.

Μιλάει για... σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε ο κ. Μαρινάκης, με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, τονίζοντας πως βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Τέλος, δήλωσε πως “... την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια”.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

“Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.

Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του.

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Αθλητικού Εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.

Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση,

να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο,

να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός. Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους.

Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο.

Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια”.