Θα ξεκαθαρίσει κάποτε η βρωμιά στο ποδόσφαιρο;
27/04/2015 14:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα ξεκαθαρίσει κάποτε η βρωμιά στο ποδόσφαιρο;

Ή θα πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή;

Προσπάθεια να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την τιμωρία της εγκληματικής οργάνωσης, κάνει η Δικαιοσύνη, όμως, βρίσκει εμπόδια και αναβολές.

Έτσι, προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και πήρε μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Δημακόπουλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγ. Μαρινάκης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία χειρίζεται ο ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγ. Μαρινάκης θα απολογηθεί τελικά στις αρχές Ιουνίου με βάση το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα στο οποίο περιγράφονται διάφορες αξιόποινες πράξεις όπως εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου στήνοντας αγώνες.

Την ίδια ώρα, ενώπιον του δικαστικού λειτουργού βρέθηκε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδιακού, Γ. Κομπότης, που απολογήθηκε για την κατηγορία της δωροληψίας - δωροδοκίας. Μετά το τέλος της απολογίας του με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες.

Νωρίτερα, ενώπιον του ανακριτή Γ. Ανδρεάδη είχαν βρεθεί δύο ακόμα κατηγορούμενοι , ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θ. Κουρίδης, που ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Ιουνίου, όπως και ο Αρ. Σταθόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.

Για να δούμε θα ξεκαθαρίσει κάποτε η βρωμιά ή θα πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. οδυσσεύς Κ. avatar
  οδυσσεύς Κ. 27/04/2015 18:53:03

  Η μόνη ελπίδα να απαλλαγούμε απο αυτή τη βρωμιά είναι επιτέλους να γίνει το Grexit στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν τόσα άλλα πολύ πιο ωραία αθλήματα. Στις αρχαίες Ολυμπιάδες δεν υπήρχε ποδόσφαιρο...

 2. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 27/04/2015 19:15:50

  Και να ξεκαθάριζε ποτέ η βρωμιά από το ποδόσφαιρο,ποιοί θα υποκαταστήσουν αυτούς που ασχολούνται τώρα και ευθύνονται για την κατάντια του; Ποιοί θα υποκαταστήσουν τους παράγοντες,τους οπαδούς,τις στρατιές των οργανωμένων; Και όταν λέω ποιοί,εννοώ ότι αφού δεν υπάρχει παιδεία στους νεοέλληνες,ποιοί θα είναι καλύτεροι των προηγούμενων; Μην απατώμεθα,όταν μιλάμε για βρωμιά στο ποδόσφαιρο,μιλάμε για ένα ολόκληρο σύστημα,έναν ολόκληρο κόσμο,έναν ολόκληρο λαό που ζεί από το ποδόσφαιρο και με το ποδόσφαιρο. Τί θα κάνεις για να το ξεβρωμίσεις; Η μόνη λύση είναι να αλλάξεις ή τη νοοτροπία αυτού του λαού,ή τον ίδιο τον λαό.Το δεύτερο δεν γίνεται και το πρώτο φαντάζει αδύνατο...

 3. Pikeman avatar
  Pikeman 28/04/2015 12:27:21

  Με μια λέξη : ΟΧΙ Δες το σύστημα γύρω από το ποδόσφαιρο. Δες τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Δες σε ποιούς απευθύνονται. Ναι σαφώς ο οπαδισμός απευθύνεται στο ένστικτο και η ιδέα ότι ανήκει κάποιος σε ένα σύνολο μπορεί να είναι ανακουφιστική, να κάνει μια ολάκερη ζωή υποφερτή. Αλλά εδώ το κύκλωμα δείχνει την ισχύ του. Οργάνωση. Δομή. Επιμελητεία. Στρατολόγηση. Εκπαίδευση. Είναι στρατοί μισθοφορικοί. Αν δε θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Φανατίζονται εύκολα από ψυχικά άρρωστους καθοδηγητές. (όποιος έχει κουράγιο, πολλές εκπομπές σε κανάλια ιδίως μικρά.) Εκτελούν εντολές διαφόρων ειδών. Ακολουθούν. Ψηφίζουν. Κάνουν ντόρο. Είναι αναλώσιμοι. Έχετε υπ όψιν σας πιο αποτελεσματικό μέσο πίεσης; Μπορεί να βρεθεί καλύτερος πελάτης για διάφορα "αγαθά"; Μπορεί να υπάρξει καλύτερος τρόπος ξεπλύματος χρήματος από διάφορους; ΜΌΝΟΝ μια αποφασιστική δικαιοσύνη θα μπορούσε να τσακίσει αυτό το απόστημα αλλά εδώ δεν είναι αποτελεσματική σε άλλα πολύ πιο φλέγοντα ζητήματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.