Δεν μπορούμε μόνοι μας να «καθαρίσουμε» το ποδόσφαιρο;
19/11/2014 11:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν μπορούμε μόνοι μας να «καθαρίσουμε» το ποδόσφαιρο;

Θα έρθει η Ιντερπόλ για να κάνει τι; Να ακούσει τον Μαρινάκη να κάνει καταγγελίες την ίδια στιγμή που και ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Έλεος με την υποκρισία.

Ο επικεφαλής συνεργασίας της Ιντερπόλ με τη FIFA, κατά των στημένων αγώνων, Τζον Άμποτ, θα έρθει στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με: Εκπροσώπους από το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος, την ΕΠΟ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Super League, τον ΟΠΑΠ, τον ΠΣΑΠ, την Επιτροπή Αντιμετώπισης της βίας, την εισαγγελία πρωτοδικών και τέλος την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά η έκθεση της Ιντερπόλ:

«Οι αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανεστάλησαν επ’ αόριστον, καθώς αξιωματούχος της διαιτησίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από βίαιη επίθεση που δέχτηκε. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 45χρονος Χριστόφορος Ζωγράφος, αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ξυλοκοπήθηκε με ξύλινο ρόπαλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από δύο άνδρες σε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

Ο Ζωγράφος, που είναι πρώην διεθνής διαιτητής, λειτουργεί υπό τον Χιου Ντάλας, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής της ΚΕΔ, μετά τις συνεχείς εκκλήσεις των ελληνικών ομάδων για να αναλάβει ξένος το διοικητικό ρόλο στη διαιτησία, μετά από τα πολλά σκάνδαλα περί στημένων αγώνων τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε ότι διαθέτει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την επίθεση στον Ζωγράφο, τις οποίες θα δώσει στην αστυνομία και στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ κάλεσε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο να βάλουν ένα τέλος στη βία».

Εκεί φτάσαμε. Να έρχεται η Ιντερπόλ για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, γιατί να έρθουν οι ξένοι; Νόμοι δεν υπάρχουν; Δικαστικές αρχές δεν υπάρχουν; Τι κάνει για παράδειγμα η δικαιοσύνη στην περίπτωση των διώξεων της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκεται ο κ. Μαρινάκης και πολλοί άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου;

Τι γίνεται με τα στημένα ματς που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα ότι πόνταραν εκατομμύρια κάποιοι επιτήδειοι;

Τι γίνεται με τις καταγγελίες για απειλές σε βάρος ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων από συγκεκριμένους παράγοντες; Τι λένε κάποιοι για τις αποκαλύψεις ότι υπάρχουν τηλέφωνα στο όνομα Πακιστανών που χρησιμοποιούν μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου;

Θα έρθει η Ιντερπόλ για να κάνει τι; Να ακούσει τον Μαρινάκη να κάνει καταγγελίες την ίδια στιγμή που και ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Έλεος με την υποκρισία.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. GregA avatar
    GregA 20/11/2014 00:59:12

    Το μόνο που μπορεί να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, αν και μάλλον είναι πια πολύ αργά είναι η πολιτική βούληση. Και αυτή δεν υπάρχει. Όταν υπουργοί συστρατεύτηκαν με τον Μαρινάκη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. όταν χάθηκε μεγάλος δήμος τη χώρας χάρη σε αυτή τη εβέργεια, πως θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο;

  2. Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές 20/11/2014 12:33:11

    Το ποδόσφαιρο και οι τίτλοι ήταν καθαρά μέχρι να αποκτήσει το C.L. τόσα χρήματαΟταν αρχισε ο χορος των εκατομμυρίων δεν μπορούσαν πλέον να το αφήσουν στην τύχη,είναι πολλά τα λεφτά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.