Συνελήφθη ο επιχειρηματίας και καναλάρχης του Attica TV Γιάννης Καραγιώργης
30/09/2016 13:33
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας και καναλάρχης του Attica TV Γιάννης Καραγιώργης

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, έπειτα από διεθνές ένταλμα σύλληψης των ολλανδικών Αρχών για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση, ο επιχειρηματίας και καναλάρχης του Attica TV Γιάννης Καραγιώργης.

Ο κ. Καραγιώργης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας, καθώς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, στο σπίτι του στη Γλυφάδα, εκδήλωσε συμπτώματα αδιαθεσίας. Μόλις πάρει εξιτήριο θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση του εντάλματος.

Ο κ. Καραγιώργης είναι και διευθύνων σύμβουλος του δικτύου HellasNet, που έχει στην κατοχή του11 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Το δίκτυο αποτελούν 11 κανάλια και συγκεκριμένα τα Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία) και Attica TV (Αττική).

imerisia.gr