Σύννεφα πολέμου στις σχέσεις Κουρτάκη – Χατζηνικολάου
10/09/2014 21:38
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σύννεφα πολέμου στις σχέσεις Κουρτάκη – Χατζηνικολάου

Ένας ακήρυχτος πόλεμος έχει ξεσπάσει στα εκδοτικά χαρακώματα μεταξύ των άλλοτε φιλικά διακείμενων Γιάννη Κουρτάκη και Νίκο Χατζηνικολάου. Αμφότεροι οι εκδότες, φυλο-ολυμπιακών διαθέσεων αλλά εν προκειμένω δεν έχει τόση σημασία – ετοιμάζονται να μπουν στον κόπο της έκδοσης και δεύτερου φίλου.

Τόσο ο Γιάννης Κουρτάκης του ομίλου των «Παραπολιτικών» και προστατευόμενος του Β.Μαρινάκη όσο και ο Ν.Χατζηνικολάου μαζί με τον συνέταιρό του Ανδρέα Κουρή ετοιμάζονται πυρετωδώς για νέο πολιτικό και οικονομικό φύλλο μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Γιάννης Κουρτάκη παραδέχεται ότι η νέα εφημερίδα που ετοιμάζει θα είναι εβδομαδιαία ωστόσο δεν διευκρινίζει πια ημέρα θα κυκλοφορήσει τελικά. Ο Ν. Χατζηνικολάου έχει πιο σαφή σχέδια μιας και ετοιμάζει να καλύψει το κενό του «Επενδυτή» των Δ.Μπενέκου και Α.Σκαναβή, με σαββατιάτικη έκδοση και υποστήριξη από τον μηχανισμό Real News – Real FM- enikos.gr.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.