#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/02/2010 21:52
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφυρίδα Φούρνου με ταρταρ Τομάτα-Αγγούρι

 

Σφυρίδα φιλέτο

Αγγούρι κομμένο καρεδάκια

Τομάτα χωρίς φλούδα κομμένη καρεδάκια

Κρεμμυδάκι φρέσκο καρεδάκια

Πιπεριά πράσινη καρεδάκια

Σκόρδο ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Λάδι Βασιλικού

Λάδι τομάτας

Αλάτι, πιπέρι

Ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Τοποθετούμε στο κέντρο του πιάτου.

Από πάνω βάζουμε το φιλέτο σφυρίδας και τριγύρω τα αρωματικά λάδια.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.