#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/03/2010 20:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δοκιμάστε και κάτι άλλο όσο σας περισσεύει κανένα ευρώ

 

Σουβλάκι από Μοτσαρελίνια, Λαχανικά και Χούμους

 

Μοτσαρελίνια 20γρ.

Τοματάκια τσέρι

Μανιτάρια φρέσκα

Strigoli με Αχιβάδες, σκόρδο, τοματίνια, βασιλικός και ελαιόλαδο.



Υλικά

Strigoli

5 τεμ. Βονγκολε με κέλυφος

Βόνγκολε ψίχα

Κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο

Σκόρδο ψιλοκομμένο

Κρασί άσπρο

Τοματίνια

Βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος

Πιπέρι μαύρο σπαστό

Ρόκα κομμένη για topping

Κολοκυθάκι φέτες πάχους 2εκ.

Πιπεριά πράσινη

Χούμους

Ελαιόλαδο

Μπαλσάμικο

Αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

Κλωνάρια δεντρολίβανου

Ψήνουμε στη σχάρα τα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια, τα τοματίνια και τις πιπεριές.

Μαρινάρουμε με το ελαιόλαδο, μπαλσάμικο, δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι.

Περνάμε σε κλωνάρια δεντρολίβανου (σαν σουβλάκι ή σε καλαμάκια) μαζί με τα μοτσαρελίνια. 2 τεμάχια στην μερίδα.

Τοποθετούμε το Χούμους στο πιάτο με τα 2 σουβλάκια.

Πράσινη Σαλάτα με Λιαστή τομάτα, κορυφές πράσινων σπαραγγιών, παρμεζάνα και πάστα ελιάς.

Υλικά

1 φύλλο Μαρούλι

1 φύλλο Λολο πράσινο

1 φύλλο Λολο κόκκινο

1 φύλλο Ραντίτσιο

2 Ντομάτες  λιαστή

Κρεμμύδι εμινσε

2 Σπαράγγια

2 Φλύδες Παρμεζάνα

2 Καπαρόμηλα

2 Φέτες Αγγούρι μακριές κομμένες στην ζαμπονομηχανή

Ελαιόλαδο

Μπαλσάμικο

1 φέτα Μπαγκέτα μακρόστενη  κρίσπι στο φούρνο

1 μικρή κουταλιά Πάστα μαύρης ελιάς

Κόβουμε το μαρούλι, το ραντίτσιο και τις λολες στο χέρι τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και μπαλσαμικο.
Τα τοποθετούμε με ένα τσέρκι το αγγούρι σε κύκλο και μέσα την σαλάτα. Στη συνεχεία βάζουμε από πάνω ντομάτα λιαστή, το κρεμμύδι, τα σπαράγγια, τα καπαρόμηλα και τα φλεικς παρμεζάνας.

Γαρνίρουμε με μία φέτα μπαγκέτας και στην γωνία πάστα ελιάς 

Πράσινη Σαλάτα με Λιαστή τομάτα, κορυφές πράσινων σπαραγγιών, παρμεζάνα και πάστα ελιάς.


 


Υλικά


1 φύλλο Μαρούλι


1 φύλλο Λολο πράσινο


1 φύλλο Λολο κόκκινο


1 φύλλο Ραντίτσιο


2 Ντομάτες  λιαστή


Κρεμμύδι εμινσε


2 Σπαράγγια


2 Φλύδες Παρμεζάνα


2 Καπαρόμηλα


2 Φέτες Αγγούρι μακριές κομμένες στην ζαμπονομηχανή


Ελαιόλαδο


Μπαλσάμικο


1 φέτα Μπαγκέτα μακρόστενη  κρίσπι στο φούρνο


1 μικρή κουταλιά Πάστα μαύρης ελιάς


 


·        Κόβουμε το μαρούλι, το ραντίτσιο και τις λολες στο χέρι τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και μπαλσαμικο.


·        Τα τοποθετούμε με ένα τσέρκι το αγγούρι σε κύκλο και μέσα την σαλάτα. Στη συνεχεία βάζουμε από πάνω ντομάτα λιαστή, το κρεμμύδι, τα σπαράγγια, τα καπαρόμηλα και τα φλεικς παρμεζάνας.


Γαρνίρουμε με μία φέτα μπαγκέτας και στην γωνία πάστα ελιάς

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.