#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/02/2010 05:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βοδινό Καρπάτσιο με σπαράγγια

Βοδινό Καρπάτσιο με σπαράγγια, νιφάδες Παρμεζάνας και ξύδι Μπαλσάμικο



1 Μερίδα Βοδινό Καρπάτσιο

Σπαράγγια πράσινα κεφάλια ζεματισμένα (μαρινέ με ελαιόλαδο, αλατοπίπερο)

Ρόκα

Λόλο ρόσο πράσινο

Παρμεζάνα

Μπαλσάμικο Καραμελωμένο

Μπαλσάμικο καραμελωμένο άσπρο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι πράσινο σπασμένο

 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε λόλο ρόσο, ρόκα, σπαράγγια, ελαιόλαδο, μπαλσάμικο άσπρο, αλάτι και πιπέρι. Στήνουμε τη σαλάτα στο κέντρο του πιάτου και από πάνω τοποθετούμε τα σπαράγγια και τις νιφάδες παρμεζάνας. . Απλώνουμε τριγύρω τις φέτες του Καρπάτσιο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, μπαλσάμικο καραμελωμένο και σπασμένο πράσινο πιπέρι.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.