#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/05/2011 19:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Yπουργείο Οικονομικών: Νέο μνημόνιο με νέα μέτραΤο ενδεχόμενο υπογραφής νέου μνημονίου, ή επέκταση του ισχύοντος, αφήνουν ανοιχτό κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών στην περίπτωση που η Ελλαδα λάβει νέο δάνειο από τον μηχανισμό στήριξης (http://www.skai.gr/)

Μόνο για το 2012 η χώρα μας πρέπει να βρει 27 δισ. ευρώ, είτε από τις αγορές, είτε από τον μηχανισμό, ενώ ένα μεγαλύτερο πόσο θα χρειαστεί για το 2013.

Το πρακτορείο Bloomberg την Κυριακή ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να ζητήσει εγγυήσεις περιουσιακών στοιχείων ή εσόδων από πωλήσεις, προκείμενου να δώσει στην Ελλάδα νέο δάνειο.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις υπόγειες διαβουλεύσεις του Λουξεμβούργου, οι διαρροές “κύκλων” του κ. Παπακωνσταντίνου ότι πάμε, είτε σε νέο Μνημόνιο, είτε σε επέκταση του υφιστάμενου, σοκάρουν τον Ελληνικό λαό. Είναι η απόλυτη παραδοχή του ναυαγίου της κυβερνητικής πολιτικής».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 09/05/2011 19:25:43

  Και το θερμόμετρο της Moodys δείχνει υποβάθμιση.
  Κύριοι της Κυβέρνησης αποτύχατε.
  Κύριοι της ΕΕ αποτύχατε.
  Κύριοι του ΔΝΤ επίσης αποτύχατε.

 2. Roter Platz avatar
  Roter Platz 09/05/2011 19:31:43

  Ερχονται ΕΚΛΟΓΕΣ ταχυστα!!

 3. Orestios avatar
  Orestios 09/05/2011 19:42:57

  Οι θυσίες των Ελλήνων πετάχθηκαν στα σκουπίδια από την Κυβέρνηση.
  Παρακολουθήσαμε έναν ολόκληρο χρόνο την αυτοπροβολή του GAP εις βάρος της Χώρας μας.
  Υπομείναμε μέτρα αιματηρά για να κάνουν πάρτυ οι φίλοι και συμβουλάτορες.
  Τώρα ποιός θα πληρώσει για την απώλεια που υποστήκαμε????
  Ποιός θα λογοδοτήσει για την μείωση του βιωτικού επιπέδου?
  Ποιός κυβερνητικός θα πάει φυλακή γιατί δεν έκανε σωστά την δουλειά του?

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/05/2011 20:13:04

  *Στην αναζήτηση 9,5 δισ. ευρώ έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου, ΧΩΡΙΣ μάλιστα σε αυτά να συνυπολογίζεται το έλλειμμα του πρώτου τετραμήνου που ξεπερνά τα 1,2 δισ. ευρώ και το οποίο θα πρέπει ούτως ή άλλως να καλυφθεί, στρέφεται ο ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους..... ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ !!

  *Με εξαιρετικά σκληρούς όρους, ενεχυριάζοντας κινητή και ακίνητη περιουσία, η Ελλάδα ΙΣΩΣ λάβει πρόσθετη χρηματοδότηση, τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ, από την Ε.Ε. για τη διετία 2012 - 2013. ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!! χαχαα
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ !!!...

  ΠΠ

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/05/2011 20:22:47

   Ο Βιασμός των Ελλήνων συνεχίζεται από τους ιδεοληπτικούς της παγκοσμιοποίησης και της πράσινης ανάπτυξης.
   Έχοντας χάσει πλέον κάθε έννοια αξιοπιστίας η Κυβέρνηση του GAP μπήκε στην απόλυτη παράνοια. Βλέπει τους Έλληνες σαν κοψίδια έτοιμα για φάγωμα και την γή των Ελλήνων σαν τούρτα έτοιμη για μοίρασμα.

 5. TSOVOLAs DOSTAs OLAs avatar
  TSOVOLAs DOSTAs OLAs 09/05/2011 21:14:47

  «Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο στην Πειραιώς


  «Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού :


  Πειραιώς στον αριθμό 24, στην περιοχή του Μοσχάτου,


  εντόπισε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μετρολογίας του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατά τη διάρκεια ελέγχου.

  Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο πρατήριο τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι αλλοίωναν τις ενδείξεις αντλιών ως προς την παρεχομένη ποσότητα, εξαπατώντας τους καταναλωτές, και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία και με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεχίζουν την έρευνα σε βάθος.

  Υπενθυμίζεται ότι, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου, που πρόσφατα ψηφίστηκε, προβλέπεται εις βάρος του πρατηριούχου οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, βαρύτατο πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις.

  Το υπουργείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο σημερινός εντοπισμός του παρανομούντος πρατηρίου έρχεται ως αποτέλεσμα συνεχών και συντονισμένων ενεργειών και ελέγχων.

 6. GEODETIS avatar
  GEODETIS 09/05/2011 21:19:52

  κύριε Π.Π. ναι δεν αντιλέγω αυτά που αναφέρεις θα έρθουν εν μέσω ¨βήχα¨ και ψεμάτων (ξέρεις βέβαια ότι ο ψάλτης όταν χάνει την σειρά στο ευαγγέλιο βήχει – απόκρυψη και παραλλαγή) ή ¨βηξ απορία ψάλτου¨ αυτά διαδραματίζονται στην πραγματικότητα και αυτά μας ταίζουν … ξέρεις ωστόσο κύριε Π.Π. όλοι οι Έλληνες δεν ζουν στο Κολονάκι (στο αποστειρωμένο Κολονάκι) υπάρχουμε και εμείς που ζούμε στην ύπαιθρο τα κοτόπουλα αλλά και τα αρνιά μας τα σφάζουμε δεν πάμε στο supermarket …..

 7. δημης avatar
  δημης 10/05/2011 00:05:54

  "Yπουργείο Οικονομικών"
  ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ...ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!

 8. Ιντζεσίλογλου Λάζαρος avatar
  Ιντζεσίλογλου Λάζαρος 10/05/2011 01:18:03

  Όλοι όσοι έχουν διαβάσει τη σύμβαση για την δημιουργία του μόνιμου μηχανισμού στήριξης του Ευρώ δηλαδή το ΕΥΡΩ 2 στις 25 Μαρτίου 2011, η κυβέρνηση τότε πανηγύριζε διότι επέτυχε την επιμήκυνση του δανείου των 110 δις της τρόικας και την μείωση του επιτοκίου δανεισμού, αλλά δεν έλεγε σε κανέναν το τι σημαίνει για την Ελλάδα Ευρώ 2;. Σημαίνει ότι για οποιαδήποτε αναχρηματοδότηση της χώρας θα πρέπει κάθε φορά από τώρα και στο μέλλον να υποθηκεύουμε και κάτι(είτε Δημόσια περιουσία είτε μελλοντικά Κρατικά Έσοδα) μέχρι να φτάσουμε στον Ιούνιο 2013 όπου για οποιαδήποτε χρηματοδότηση από τον Μηχανισμό Στήριξης θα πρέπει να έχουμε αναδιαρθρώσει το Δημόσιο Χρέος . Αυτή είναι η αλήθεια. Πότε λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος για την Ελλάδα να αναδιαρθρώσει το Χρέος της;

 9. 200exi stin elbetia avatar
  200exi stin elbetia 10/05/2011 04:19:12

  50 χρονια μνημονιο,"βασιλεια 1", "βασιλεια 2"....τωρα ειμαι σιγουρος οτι σωθηκαμε. Κρατειστε για γονο τους αετους που υποθηκευσαν το μελλον των ΕΛΛΗΝΩΝ για παρανομο χρεος "διαπλοκη ,μιζενς"...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.