12/08/2009 23:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Woodstock…ήταν και πέρασεΣαράντα χρόνια μετά τη μυθική συναυλία στο Woodstock, το 1969, η επαναστατημένη  γενιά του ’60 της Αμερικής, δεν είναι πια, παρά μια ανάμνηση.

Οι «Boomers» (επαναστάτες τότε) και οι «Millennial» (σημερινοί εικοσάρηδες) τα βρήκαν.

Αυτό υποστηρίζει το αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης του Pew Research Center. Σύμφωνα με το ίδιο, οι απόψεις των ανθρώπων δεν πια τόσο αντίθετες και σήμερα στην Αμερική η οικογένεια είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη.

Δυναμικός συνδετικός κρίκος σε όλα αυτά τα κοινά ακούσματα.

 Beatles..... φυσικά

[youtube jz7IjXu0DfQ&feature=fvw]

ΣΧΟΛΙΑ

  1. maquis avatar
    maquis 13/08/2009 01:52:31

    Στην Κυριακάτικη προσφορά της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» 9-8-2009, πληρώνοντας 4,25€ αντί 2€ παίρνει ανάμεσα σε άλλα και το 1ο cd “WOODSTOCK 40 XPONIA – H EΠΕΤΕΙΟΣ». Περιμένει κανείς να βρει τα τραγούδια του ιστορικού άλμπουμ του WOODSTOCK και τι βρίσκει; Μια άσχετη επιλογή, που καμιά σχέση με το WOODSTOCK δεν έχει. Επι πλέον πρόκειται και για απάτη αφού περιέχει συγκροτήματα που είτε δεν εμφανιστήκαν ποτέ εκεί (πχ οι BYRDS, οι CHICKEN SHACK, o VAN MORISSON, οι FLEETWOOD MAC κλπ) καθώς και διάφορους άλλους άσχετους. Μια απλή ματιά στη Wikipedia αρκεί. Μάλλον πρόκειται για μια «αρπαχτή» από «ΤΟ ΒΗΜΑ» εις υγείαν των κορόιδων που θα πληρώσουν και για το 2ο cd.

  2. Αρχίδαμος avatar
    Αρχίδαμος 13/08/2009 11:01:21

    ε και; εμεις εχουμε ταriver party με κλαρινα και ρετσινες και λιγο τρυπες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.