#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/12/2010 14:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Wikileaks; Προτιμώ τις chicks…

Παρακολουθώ με μια αποστασιοποίηση τις διαρροές χιλιάδων εγγράφων από τον ιστότοπο Wikileaks. Τα σημαντικά δεν προαναγγέλλονται ποτέ. Απλώς γίνονται. Εν πολλοίς, άνθρακες ο θησαυρός. Ο οποίος είναι μια σειρά υπηρεσιακών σημειωμάτων, συχνά τόσο κοινότυπων που προτιμάς να διαβάσεις το βιβλίο του Αυτιά για τον υπολογισμό της σύνταξης παρά αυτά.

Τα  «υπολογίσιμα σημειώματα για την χώρα μας» μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως εξής:

1. Έγγραφα σχετικά με την φοβική και προβληματική συμπεριφορά μας στο ΝΑΤΟ. Υπάρχουν αρνητικές και υποτιμητικές θέσεις για την συμμετοχή μας σε διάφορες αποστολές σε διεθνές επίπεδο.

Και γιατί είναι κακό αυτό; Δεν είμαστε το καλό παιδί του ΝΑΤΟ; Μια χαρά λοιπόν

2. Με πολλά στοιχεία καταγράφεται η διαφθορά στο πολιτικό μας σύστημα και ο παρασιτισμός.

Αποκάλυψη πάταγος. Διαφθορά στην Ελλάδα; Ταρακουνήθηκε όλο το οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Οι απαρτίζοντες το σύστημα θα φάνε ανάλατα γιατί τους ανέβηκε η πίεση.

3. Υπάρχει αναφορά για «ιδιότυπες δοσοληψίες» με συγκεκριμένους Έλληνες και Ρώσους για ενεργειακές και αμυντικές πληροφορίες.

Ωμές αλήθειες. Κανείς δεν γνώριζε στη χώρα του Περικλή για συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας στον ενεργειακό και αμυντικό τομέα .

4. Υπάρχουν αναφορές για  Κινεζική κατασκοπευτική δραστηριότητα στην χώρα μας, καθώς και η Ιρανική διείσδυση σε διαφόρους χώρους (μεταξύ των οποίων και Πανεπιστημιακούς).

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν πατάνε στα αμφιθέατρα οι πανεπιστημιακοί. Κάνουν τους Κινέζους οι μισοί. Οι άλλοι μισοί έχουν ταχθεί ανοικτά με το Ιράν. Το βασικό ζητούμενο όλων είναι κονδύλια για να φαν.5.Υπάρχει εκτενής αναφορά των Αμερικανών για διακίνηση ύποπτων φορτίων στα βόρεια της χώρας, και κλιμακούμενη εγκληματική κινητικότητα. Υποστηρίζεται ότι δεν έχουμε αντιληφθεί τις νέες διαστάσεις του διεθνούς εγκλήματος.

Τι φορτία είναι αυτά δεν μας λένε. Ξηρά φορτία, ηλεκτρικά φορτία, φορτία με χυμώδεις εργάτριες του έρωτα, αφήνουν τη φαντασία μας να καλπάσει.

6. Υποτιμητικές αναφορές για το σύνολο των πολιτικών μας, την οικογενειοκρατία, την ασχετοσύνη πολλών υπουργών, την τραγική εξέλιξη της οικονομίας μας.

Επιπέδου εφημερίδας που τη διαβάζουν μόνο συνταξιούχοι, που τους αρέσουν τόσο οι επαναλήψεις των επιχειρημάτων, για να νικήσουν την άνοια. Άσχετοι οι υπουργοί μας; Αυτό είναι προσβολή. Θα απαντούσε ο Πάγκαλος αλλά δεν τον αφορά. Είναι Αντιπρόεδρος …

7. Τέλος ιδιαίτερη αναφορά γίνεται για επικίνδυνους ακραίους Ισλαμικούς θύλακες μέσα στην Αθήνα.

Αυτό το επιβεβαιώνω. Είδα με τα μάτια μου Πακιστανούς να κρατάνε πιστόλια και ωρολογιακές βόμβες. Για να ξεφύγω έδωσα 40 ευρώ σε αυτόν με το πιστόλι και 2 σε αυτόν με το παράξενο ρολόι με ένα δείκτη σαν στροφόμετρο. Μου έκοψαν απόδειξη, με ευχαρίστησαν και έφυγα  κύριος από το βενζινάδικο.

Για να μην ξενερώσουν τελείως οι συνομωσιολάγνοι, διαβάζουμε για νέο ελληνικό πακέτο που θα βγει στη φόρα το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου του 2011. «Αναμένεται πολύ θερμό το 2011 στην χώρα μας, για αυτό προτιμάνε οι δυνατές βόμβες να πέσουν τότε… και να εκθέσουν πολιτικούς και πως τους έχουν εκτιμήσει οι Αμερικανοί…».

Και τότε το  γαλανόλευκο γουρουνάκι (PIIGS) κατάλαβε ότι το σπίτι από άχυρο δεν τον προστατεύει από τους κακούς κερδοσκόπους…(άσχετο αλλά παραμύθι χωρίς ηθικό δίδαγμα δεν νοείται)

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. NTINOS avatar
  NTINOS 04/12/2010 15:08:52

  ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STERN ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ.
  ΣΕ ...ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  http://www.stern.de/politik/ausland/offener-brief-zur-krise-liebe-griechen-1548498-photoshow.html

 2. TASSOS avatar
  TASSOS 04/12/2010 15:15:31

  Παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών με στοχευμένους αποδέκτες και τίποτε άλλο. Σιγά μην αφήνανε κάτι τόσο μεγάλο και απειλητικό - όπως μας το έχουν σερβίρει - να τους απειλήσει. Όπως στον Β Παγκόσμιο πόλεμο οι εκατέρωθεν αντικατασκοπείες διαρρέανε στο σύστημα αυτό που ο σχεδιασμός τους οδηγούσε να διαρρεύσουν.

 3. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 04/12/2010 18:05:50

  "Εν πολλοίς, άνθρακες ο θησαυρός. Ο οποίος είναι μια σειρά υπηρεσιακών σημειωμάτων, συχνά τόσο κοινότυπων που προτιμάς να διαβάσεις το βιβλίο του Αυτιά για τον υπολογισμό της σύνταξης παρά αυτά.

  '

  Είναι τόσο άνθρακες, που οι ΗΠΑ κάνουν το παν για να ελαχιστοποιήσουν τη ζημιά, πετώντας μέχρι και λάσπη για ένα ψευτοβιασμό. Που σημειωτέον, δεν ήταν βιασμός, όπως δέχτηκε το δικαστήριο. Απλώς, οι κοπέλες δέχτηκαν να μη γίνει χρήση προφυλακτικού αρχικά. Κάποιους μήνες μετά, ενώ δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα (εγκυμοσύνη, αφροδίσιο), το μετάνιωσαν. Έτσι, βγαίνει διεθνής ειδοποίηση (όχι ένταλμα, όπως λανθασμένα γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ), για να αναζητηθεί ως μάρτυρας ο Assange.

 4. A.M. avatar
  A.M. 04/12/2010 19:12:49

  Συμφωνώ με το πνεύμα του αρθρογράφου.

  Το έχω ξαναγράψει στο πρόσφατο παρελθόν:
  Οι πληροφορίες που «διαρρέουν» έχουν έγκριση για να «διαρρεύσουν».
  Αν δεν είχαν έγκριση ο mr Wikileaks θα είχε βρεθεί σε κάποιο χαντάκι ή θα είχε «αυτοκτονήσει» αφού είχε αυτοκρεμαστεί από κάποιο σκοινί δεμένο στο πατάρι, ή θα είχε πυροβοληθεί από «άγνωστούς με αλεξίσφαιρα γιλέκα» στις 5 το πρωί μπροστά στο σπίτι του, ή θα είχε πέσει θύμα τροχαίου ή αεροπορικού «ατυχήματος» κλπ κλπ.

  Τα περί «αποκαλύψεων» με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
  Μια μπούρδα και μισή είναι όλα όσα «διαρρέουν» και μάλλον και το πιθανότερο είναι πως τις ώρες και τις μέρες που αυτές οι «αποκαλυψεις» «διαρρέουν» κάποια άλλα γεγονότα που θα έπρεπε να γίνουν γνωστά καλύπτονται απ τις «αποκαλύψεις».

  Βασικά εδώ είναι Βαλκάνια και εμείς δεν είμαστε αμερικανάκια για όποιον δεν το κατάλαβε.

 5. nikiplos avatar
  nikiplos 04/12/2010 19:34:46

  Δεν συμφωνώ καθόλου με το πνεύμα του αρθρογράφου...
  Σαν σάιτ το wikileaks υπήρξε για καταφύγιο - χωματερή σκουπιδιών εγγράφων που έμειναν στα αζήτητα ή διέρρευσαν αλλά το παγκόσμιο καρτέλ του Τύπου απαγορεύει δια ροπάλου την οποιαδήποτε δημοσίευση.

  Καμιά φορά όμως ακόμη και κάποια σκουπίδια μπορεί να είναι ενδιαφέροντα...
  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=15816&Itemid=139

  • A.M. avatar
   A.M. @ nikiplos 04/12/2010 19:47:47

   Επιμένω σε αυτό που έγραψα παραπάνω.
   Το link που παρέθεσες τι το συγκλονιστικό γράφει δηλαδή;
   Το ότι η Τουρκία ετοιμαζόταν για επίθεση στην Ελλάδα;
   Συγγνώμη αλλά αυτό εσένα σου μοιάζει με αποκάλυψη;
   Δεν είναι γνωστό τοίς πάσι ότι από ΠΑΝΤΑ η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση κατά της Ελλάδος;
   Ή μήπως μια επίθεση κατά της Ελλάδος δεν θα πρέπει να την αναμένουν οι στρατιωτικοί - και όλοι μας δλδ - και να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο κάθε ώρα και στιγμή;
   Και τι πάει να πεί «να την επαναλάβει»;
   Ανοησίες! ...και συγγνώμη για την έκφραση.
   Αλλά ακόμα και αν ΔΕΝ ισχύουν αυτά που γράφει στο link και πάλι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη - εάν δεν έχει πάρει την απόφαση ο ΓΑΠ θα δώσει γή και ύδωρ στους Τούρκους βέβαια - για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για μια επιθετική τουρκική ενέργεια εναντίον της.

 6. Epoch avatar
  Epoch 04/12/2010 22:06:48

  Ένας μυστηριώδης χάκερ μάχεται στον κυβερνοχώρο τους κακούς του κόσμου. Παρά το γεγονός ότι τον κυνηγά η CIA, η INTERPOL και ποιός ξέρει πόσες άλλες υπηρεσίες, αυτός εξακολουθεί να δίνει συνεντεύξεις και να παρευρίσκεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Τελευταία μάλιστα από ότι ακούγεται κρύβεται …...στη Βρετανία. Ωστόσο, με κανένα τρόπο δεν μπορούν να τον πιάσουν. Η να θέσουν εκτός τους severs του. Το μόνο που κατάφεραν να του κάνουν είναι να τον κατηγορήσουν για βιασμό….Guys get real… που θα έλεγαν και οι Αμερικάνοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.