Το πρώτο μικρό ρήγμα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία
17/10/2015 01:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το πρώτο μικρό ρήγμα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Αν και αναμενόμενο το πρώτο μικρό έστω και ανεπαίσθητο, αλλά ρήγμα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε με το καλημέρα του κοινοβουλευτικού έργου. Στο πρώτο πολυνομοσχέδιο εφαρμοστικό του τρίτου μνημονίου η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου δεν κατέγραψε απόλυτο αριθμό υπερψήφισης για το σύνολο του νομοσχεδίου.

Ο Νικολόπουλος ψήφισε ναι επί της αρχής αλλά καταψήφισε τα 6 από τα 8 άρθρα για τα οποία έγινε ονομαστική ψηφοφορία.

Η Κατριβάνου αν και απούσα με επιστολή της γνωστοποιούσε ότι ψηφίζει ναι, ωστόσο η ψήφος της δεν μέτρησε επειδή δεν βρισκόταν σε αποστολή της βουλής.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με 154 ψήφους επί της αρχής και 140 καταψήφισαν ενώ απουσίαζαν 6 βουλευτές. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ ψήφισαν μερικά από τα άρθρα του νομοσχεδίου.

Οι βουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν το ν/σ. Υπερψήφισαν μόνο το άρθρο 14. Οι βουλευτές του Ποταμιού καταψήφισαν το ν/σ. Υπερψήφισαν μόνο το άρθρο 10. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν το ν/σ. Υπερψήφισαν μόνο τα άρθρα 14 και 17.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.