#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/06/2013 18:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

To ανέκδοτο του Αλέξη: Είπε τον Σαμαρά λιποτάκτηΣτο ίδιο έργο θεατές. Ο Αλέξης Τσίπρας για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να υπερβάλλει εαυτόν και κινήθηκε στα γνωστά κουτσαβάκικα μονοπάτια όπου καλεί σε μονομαχία τον πρωθυπουργό αλλά αυτός είναι... δειλός και δεν ανταποκρίνεται.

Αφού ξεκίνησε την ομιλία του από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού με κάποιες αναφορές στους... Τσιάπας, ξεκίνησε την επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού.

Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για αλαζονεία, ψέματα και «απροκάλυπτο φλερτ με την ακροδεξιά».

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «κοινοβουλευτικό λιποτάκτη», ο οποίος αποφεύγει το διάλογο που «στους διαρκείς μονολόγους και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ποτέ άλλοτε η δεξιά παράταξη δεν παρουσίαζε τέτοια κατάντια» είπε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για έλλειμμα πολιτικού λόγου, ψέματα, ύβρεις και απειλές.

Είδατε; Δίνει και συμβουλές στη δεξιά παράταξη ο κ. Τσίπρας.

«Προπαγανδίζει τη θεωρία των δύο άκρων, μήπως και η κουβέντα φύγει από τον κόλαφο του ΔΝΤ» είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ αντέκρουσε το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι η ΝΔ είχε επισημάνει από το 2009 τα λάθη και τώρα «κοιτάζει μπροστά», επιχειρώντας να τα διορθώσει.

«Το μόνο που έχει λήξει είναι η σχέση του κ. Σαμαρά με τη συνέπεια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η εφαρμογή του λάθους συνεχίζεται και σήμερα και ότι η χώρα έχασε μοναδική ευκαιρία αναδιαπραγμάτευσης μετά τις εκλογές.

Ήταν τέτοιο το χτύπημα από την έκθεση του ΔΝΤ «που έχασε τη λογική του αν νομίζει ότι θα  επιβιώσει πολιτικά πατώντας στο σάπιο σανίδι του ρατσισμού και της ξενοφοβίας» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

«Μας είπε χωρίς ντροπή ότι τη Χρυσή Αυγή την ενισχύει ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι «στους ακροδεξιούς μονολόγους του ο κ. Σαμαράς θριαμβεύει» αλλά φοβάται το διάλογο μήπως αποδειχτεί ότι το περίφημο «success story» είναι στην πραγματικότητα «disaster story» -μία ιστορία καταστροφής για τον ελληνικό λαό.

Σχετικά με τις αναφορές του πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο κ. Σαμαράς δήλωσε στο Ελσίνκι ότι η Χρυσή Αυγή ενισχύεται από την κρίση.

«Σήμερα μας είπε ότι την ενισχύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος είναι στην κυβέρνηση και ποιος έχει ψηφίσει τα Μνημόνια; Ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε ο κ. Τσίπρας, ενώ για το μεταναστευτικό πρόβλημα διερωτήθηκε: «Ποιος διαπραγματεύεται το Δουβλίνο ΙΙΙ και γιατί δεν δέχεται τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνουν ταξιδιωτικά έγγραφα όλοι οι μετανάστες που το επιθυμούν και να εγκαθίστανται στις χώρες επιλογής τους; Ο ΣΥΡΙΖΑ ή η κυβέρνησή του;»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΠ avatar
  ΚΠ 09/06/2013 18:39:48

  Μόνο με μόνιμη άρνηση και διαρκή καταγγελτισμό κυρ-Αλέξη,δεν γίνεται.
  Δεν είναι τυχαίο που μετά από τέτοια σφοδρότατη λαίλαπα δεν μπορείς να εμπνεύσεις και είσαι ακόμη δεύτερος....

 2. A3 avatar
  A3 09/06/2013 19:18:23

  Στη θέση του θα πήγαινα σε καμιά σχολή να μάθω καμιά τέχνη (π.χ. υδραυλικός, φούρναρης κ.ο.κ) γιατί δε φαίνεται να ολοκληρώνεται το σχέδιο οπότε μάλλον θα τσαντιστούν οι χρηματοδότες (βλ. Soros) και θα ψάχνει για δουλειά σε λίγο καιρό. Δε μπορεί να γράψει και απομνημονεύματα μπας και πουλήσει κανά βιβλίο! Τί να πει? Τις εμπειρίες του από τις καταλήψεις στο σχολείο, το πώς εκβιάζανε καθηγητές στο ΕΜΠ ή το πώς κάηκε η Αθήνα τρεις-τέσσερις φορές?
  ...Νομίζω, λοιπόν, ότι θα έχει σοβαρό πρόβλημα.
  (Έχουν σταματήσει τελευταία να trollάρουν και τα (μοσχομυριστά...) παιδιά της Κουμμουνδούρου! Σαφής ένδειξη ηττοπάθειας και εσωστρέφειας!)

 3. firiki2010 avatar
  firiki2010 09/06/2013 19:49:36

  Είναι πάντως συγκινητικό το "ενδιαφέρον" του για την "δεξιά παράταξη". Δεν είναι η πρώτη φορά που το εκδηλώνει και προβλέπω - εκτός από το ότι θα συνεχισθεί- συντόμως και αναφορές στον Κώστα Καραμανλή (μία ξώφαλτση πέταξε πριν από κανένα μήνα).

 4. Which side are you on? avatar
  Which side are you on? 09/06/2013 20:06:02

  '' και γιατί δεν δέχεται τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνουν ταξιδιωτικά έγγραφα όλοι οι μετανάστες που το επιθυμούν και να εγκαθίστανται στις χώρες επιλογής τους; ''
  Γιατί δεν του απαντάει κάποιος δημοσίως και με αποδείξεις οτι αυτό σημαίνει οτι θα μας τους επιστρέψουν άμεσα ΟΛΟΥΣ αφού είμαστε ''Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ'' και θα τους λουστούμε οριστικά και με τη βούλα; Γιατί δεν του απαντά δημοσίως ο Πρωθυπουργός επιχείρημα το επιχείρημα ώστε να πληροφορηθούν οι πολίτες όλη την αλήθεια;

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ Which side are you on? 09/06/2013 21:47:14

   +10000000
   Αυτή η ανοησία με το ''δώστε χαρτιά'' αυτό σημαίνει. Πρέπει η ΝΔ να το λέει καθαρά ότι το ''δώστε χαρτιά'' σημαίνει νομιμοποίηση ΟΛΩΝ από την πίσω πόρτα. Το έκαναν οι Ιταλοί μια φορά για 500 που στείλαν στη Γερμανία και δε το ξανάκαναν. Ήδη οι Γερμανοί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα τους γυρίσει πίσω καθώς τα χαρτιά αυτά είναι τρίμηνης διάρκειας και στην Ιταλιά όταν θα γυρίσουν θα είναι ΝΟΜΙΜΟΙ.

   • mara M. avatar
    mara M. @ Συριζαλβανία του Χότζα 09/06/2013 22:55:19

    Ενω αν δεν το έκαναν τι θα ήταν το διαφορετικό; Kάποια στιγμή όλοι αυτοί πρέπει να μετακινηθούν προς το βορρά που αυτή τη είναι και ο προορισμός των περισσοτέρων, ακόμα και με ταυτότητες της κάθε χώρας σαν ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπορεί να επωμίζονται όλο το βάρος οι νότιες χώρες και ιδίως η Ελλάδα και το Βορρά να τον προστατεύει το Δουβλίνο 2. Οσο δεν γίνεται οι μετανάστες θα μπαίνουν ανεξέλεγκτοι και θα μένουν εδώ. Στις βόρειες χώρες δεν έχουν πρόσβαση μόνο έτσι θ'αποκτήσουν.

    • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
     Συριζαλβανία του Χότζα @ mara M. 10/06/2013 00:02:08

     Το Δουβλίνο 2 αφορά αιτούντες άσυλο και μόνο! Οι τελευταίοι στην Ελλάδα, δε ξεπερνούν τους 100.000 ανθρώπους. Η τροποποίηση του Δουβλίνο 2 απαιτεί ομοφωνία, οπότε δε θα γίνει ποτέ, η δε καταγγελία του σημαίνει αυτόματη αποβολή από τη Σένγκεν. Η μόνη λύση είναι η δημιουργία ταχύτατων και αποτελεσματικών επιτροπών ασύλου, που θα έλευνε το πρόβλημα καθώς θα χορηγούσε στους περισσότερους άσυλο και θα πήγαιναν να εγκατασταθούν σε όποια χώρα της ΕΕ ήθελαν. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι οι υπόλοιποι που μπαίνουν στην Ελλάδα δεν έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς τους τα παίρνουν οι δουλέμποροι στα σύνορα για να μη μπορούν να απελαθούν εύκολα.
     http://www.antinews.gr/2013/05/25/216860/
     Σε αυτό το παλιότερο άρθρο του akenaton γράφω πιο αναλυτικά ποιός είναι ο μόνος τρόπος επίλυσης του προβλήματος, ψάξε και βρες το σχόλιό μου.

     • mara M. avatar
      mara M. @ Συριζαλβανία του Χότζα 10/06/2013 22:32:17

      Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει βούληση για να γίνουν.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Which side are you on? 09/06/2013 22:00:29

   Ακριβώς. Απόλυτα δόλιοι οι του σύριζα και κρύβουν έμτεχνα το στόχο τους.

 5. airman avatar
  airman 09/06/2013 21:00:47

  Τι είναι πιο εύκολο; Τη διαμαρτυρία να τη μετατρέψεις σε δημιουργία ή σε στείρα άρνηση;
  Ο Αλέξης έχει διαλέξει από καιρό το δεύτερο που τον βολεύει ή - μάλλον - που νομίζει πως τον βολεύει.
  Καληνύχτα!!!

  • DebbyTant avatar
   DebbyTant @ airman 10/06/2013 00:01:26

   Και ονειρα γλυκα
   κι αναλατα

 6. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 10/06/2013 00:40:31

  Τι να πεις κι αυτός; Αυτή η δουλειά του 'λαχε. Και με τέτοια ανεργία που σέρνεται...

 7. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 10/06/2013 00:42:19

  Αγαπητοι, ενας ανθρωπος που δεν δουλεψε ποτε του δεν ειναι σοβαρος. Ενας φωνακλας προεδρος 15μελους και μετα φοιτητακος συνδικαλιστης που αποφοιτησε μονο και μονο απο αυτην την ιδιοτητα δεν ειναι σοβαρος. Οταν με τις δηλωσεις του περι Μερκελ, Αργεντινης, Ολανδρεου, περι του οχι στην Κυπρο , δεν ειναι σοβαρος αλλα ειναι επικινδυνος. Οταν ποτε δεν ειχε το αναστημα να καταδικασει τα θυματα της Μαρφιν, τα θυματα αστυνομικους, οταν υποστηριζε τα παλαιοπαιδα ληστες τραπεζων, οταν κανει την εποχη της πιο μεγαλης κρισης που γνωρισε η Ελλαδα πολυμηνες διακοπες, οταν ταξιδευει χωρις ουσια και αποτελεσμα στον κοσμο, οταν αναφερει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει επιρροη ακομα και στην πλατεια ΤΑΞΙΜ της Πολης, ο ανθρωπος ειναι αστειος και επικινδυνος.
  Παντως εχει ενα κοινο με τον γειτονα Ερντογαν. Δεν μιλα καμια ξενη γλωσσα αλλα απο επαρση αλλο τιποτα.

 8. Nik avatar
  Nik 10/06/2013 13:06:54

  Φωνακλάς όντως, συν αυτό το μονότονο μακρύσυρτο ξεκίνημα κάθε φράσης που το νομίζει ρητορικό, και ένα λεξιλόγιο γεμάτο τσιτάτα και κοινοτοπίες. Αν αυτό είναι το καλύτερο που έχει να δείξει η Αριστερά, η παράταξη που περηφανεύεται για τους διανοούμενους της, τότε κλάφτα. Αλλά σε ποιον απευθύνεται με τις υπεραπλουστεύσεις δεν κατάλαβα. Σε μια χώρα που παίζει στα δάχτυλα της τα σπρεντ και τα CDS σε ποιον μιλά;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.