#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/07/2012 10:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Tο ΠΑΣΟΚ παραμένει πάντα....ΠΑΣΟΚ!Η γιαγιά μου, που πολλά είχαν δεί τα μάτια της, μας υπενθύμιζε πάντα πως "ο λύκος κι αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε  την κεφαλή του".

Τη θυμήθηκα καθώς διαβάζω τελευταία τις δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

-Ο κ. Βενιζέλος ζητάει τη ..χαλάρωση του Τειρεσία λές και ένα χρόνο Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, δεν μπορούσε να το κάνει!

-Ο αποτυχών να εκλεγεί βουλευτής, τέως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ με ..μεταπτυχιακό στη σκανδαλολογία,  αναρωτιέται ποιός είναι ο μισθός του Προβόπουλο, λές και  ως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να τον μάθει ο ..γάτος!

-Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εκφράζουν δήθεν ..τη δυσφορία τους για την τοποθέτηση του Δραβίλα στην ΕΥΠ, αλλά βολεύουν  τον Καλλημέρη στην ΕΡΤ!

-Διαμαρτύρονται για την αποστρατεία του αρχηγού ΓΕΣ, αλλά ξεχνάνε ότι για να γίνει αρχηγός, ο Μπεγλιτης θυσίασε οκτώ ικανότατους αξιωματικούς.

-Ο Χρυσοχοϊδης, που ξέχασε να διαβάσει το μνημόνιο, θυμήθηκε οτι η κυβέρνηση κάνει ..κομματικές τοποθετήσεις, ενω παραμένει ακόμα Διοικητής του ΙΚΑ ο πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ!

-Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εν μέσω κρίσης, αποφάσισε αίφνης να θέσει θέμα εκλογικού νόμου. Γιατί; Γιατί προφανώς γνωρίζει ότι  το ΠΑΣΟΚ θέλει καιρό να ξαναγίνει πρώτο κόμμα και επιθυμεί  ένα εκλογικό σύστημα το οποίο να διευκολύνει τις κυβερνήσεις συνεργασίας! Για να παραμένει κυβερνητικός εταίρος!

 

Η αλήθεια είναι απλή:

Το ΠΑΣΟΚ, εδώ και δεκαετίες,έπαψε να είναι πλέον κόμμα και μετατράπηκε σε ένα μηχανισμό άσκησης εξουσίας.

Η εξουσία είναι αυτοσκοπός και η ισχυρότερη ...συγκολλητική δύναμη!

Συμμετέχει στην Κυβέρνηση για να ...ξεχειμάσει και να ξεχαστεί η προηγούμενη κυβερνητική θητεία του.

Όσο περνάει ο καιρός θα αποθρασύνεται.

Για αυτό και με το ΠΑΣΟΚ δεν  πρέπει ποτέ να εφησυχάζεις.

Είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής, ηττημένο δυο φορές.

Όχι μόνο δεν μπορεί να θέτει όρους, αλλά έχει υποχρέωση να συνδράμει την κυβέρνηση για να θέσει μια τάξη στο χάος που το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε.

Το ΠΑΣΟΚ είναι αναγκαστικός εταίρος.

Δεν είναι σύμμαχος...

Ας μη το ξεχνάνε μερικοί  γοητευμένοι από την εξουσία..

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ἀντρέας avatar
  Ἀντρέας 27/07/2012 11:38:25

  Συνήθως γράφω μια απάντηση εδώ μόνο αν έχω να διαφοροποιηθώ κάπου, να δώσω μια άλλη οπτική για προβληματισμό, μια άλλη γνώμη για δημόσια κρίση.

  Στην περίπτωση αυτού του άρθρου Αδέξιε, το μόνο έχω να πώ είναι πως αυτούσια τα λόγια σου τούτα θα μπορούσαν να ναι δικιά μου απάντηση σε ίσαμε 100 προηγούμενες δημοσιεύσεις. Συμφωνώ και προσυπογράφω λέξη προς λέξη.

 2. avanti avatar
  avanti 27/07/2012 11:48:07

  Το πασοκ δεν είναι κόμμα, είναι ο εφιάλτης της χώρας, το ότι κάνουμε τα στραβά μάτια για την συγκυβέρνηση δεν σημαίνει ότι έχουν λάβει συγχωροχάρτι, άς όψεται ότι θα κατέρρεε η χώρα.

 3. rollin avatar
  rollin 27/07/2012 11:58:02

  100% συμφωνω εχω μια θεωρια απο το '81 εχουμε πασοκ και μετα σημιτη 7 κυβερνησης σερι δικες του τακτοποιοντας τα πελατακια τους στο Δημοσιο

 4. Γ.Ζ avatar
  Γ.Ζ 27/07/2012 12:51:51

  Μπράβο! 100% ΣΥΜΦΩΝΟΙ!

 5. Εύα avatar
  Εύα 27/07/2012 14:42:54

  Συμφωνώ απόλυτα ΑΔ! Σύμμαχος το Πασόκ; από πότε..;

 6. Μάρκος avatar
  Μάρκος 27/07/2012 14:58:37

  Αυτά να τα βλέπουν όσοι αποφάσισαν να το κάνουν, αυτό το ΠΑΣΟΚ του 11%, συνέταιρο στην Κυβέρνηση, και μάλιστα, να του δίνουν και πρωταγωνιστικό ρόλο....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.