#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/10/2012 09:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O στρατιωτικός εισαγγελέας τι κάνει για τα επεισόδια στο Πεντάγωνο;Αναφερόμαστε φυσικά στο φιάσκο της εισβολής των απλήρωτων ναυτεργατών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΘΑ.

Πιάνοντας το νήμα από την αρχή,  δεν μπορούμε να επιρρίψουμε το 100% των ευθυνών στους απλήρωτους πεινασμένους και σε απόγνωση εργαζόμενους οι οποίοι προσπαθώντας να δώσουν μία λύση στο πρόβλημα τους, ζήτησαν μία συνάντηση με τον κ. ΥΕΘΑ, ο οποίος όμως τους παρέπεμψε στον κ. ΥΦΕΘΑ (Ελευσινιώτη) ως τον πλέον αρμόδιο αφού γνώριζε το θέμα από παλαιότερα.

Φτάνοντας λοιπόν στην κρίσιμη ημέρα την οποία όλοι γνώριζαν (μάλιστα είχε ανακοινωθεί και από το ραδιόφωνο η αναμενόμενη συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΘΑ και οι πιθανές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις) συμβαίνουν τα εξής:

Το ΥΠΕΘΑ φρουρείται από το πρωί με την απίστευτη δύναμη ενός Αστυνομικού Διευθυντή και τεσσάρων οργάνων!!! Οι  οποίοι περιφερόντουσαν στον χώρο εξωτερικά της κεντρικής πύλης.

Στο εσωτερικό του στρατοπέδου τώρα, όλα ήταν όπως κάθε άλλη μέρα ήρεμα και … φυσιολογικά χωρίς την λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας.

Οι απεργοί φτάνουν μπροστά στην κεντρική πύλη του στρατοπέδου συνοδευόμενοι από δύο βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό εικονοληπτών και δημοσιογράφων - ουδείς ανησυχεί άλλωστε αυτά συμβαίνουν … κάθε μέρα.

Απουσιάζοντος του κ. ΥΕΘΑ οι υπόλοιποι παρόντες (ΥΦΕΘΑ Α’ και ΥΦΕΘΑ β’) αποφασίζουν προφανώς να μην δεχθούν κανένα.

Μία μικρή ομάδα (20 – 30 ατόμων) αρχίζει την εισβολή στο στρατόπεδο, αρχικά από την  πύλη εισόδου των πεζών (η αστυνομία έχει εξαφανιστεί). Στο εσωτερικό η φρουρά της πύλης με γυμνά χέρια προσπαθεί να κρατήσει την πύλη κλειστή ενώ δέχεται καταιγισμό ύβρεων και ξύλου με καδρόνια. (κάποια στιγμή μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης πέφτει στα πόδια της φρουράς η οποία αποχωρεί και μετά την έκρηξη με αυτοθυσία προλαβαίνει και κρατά την πόρτα κλειστή).

Εκείνη τη στιγμή μία άλλη ομάδα απεργών εισβάλει πλέον από την είσοδο των οχημάτων καταστρέφοντας τα ρολά, εκεί τελειώνουν όλα, πραγματοποιείται ομαδική είσοδος εξαγριωμένου όχλου ο οποίος φτάνοντας στην κεντρική είσοδο του κτηρίου πλέον, προκαλεί φθορές στον περιβάλλοντα χώρο ενώ συγκρατείται από τον συνδικαλιστή την τελευταία στιγμή ώστε να μην εισβάλει στο κεντρικό κτήριο.

Η ακολουθία των γεγονότων που αναφέραμε από την άφιξη των απεργών μέχρι την εισβολή είχε χρονική διάρκεια τουλάχιστον 45’ λεπτών. Χρόνος παραπάνω από αρκετός ώστε να εκτιμηθούν καταστάσεις και να ληφθούν αποφάσεις (έστω και της τελευταίας στιγμής).

Αντ΄αυτού η ΕΛΑΣ εμφάνισε μία διμοιρία ΜΑΤ μία ώρα μετά και οι ΕΔ το μεγαλειώδες … τον αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων (εφαρμόζοντας προφανώς ένα στρατηγικό σχέδιο από αυτά που κερδίζουν πολέμους) με μία ντουντούκα δανεισμένη… από τον συνδικαλιστή των απεργών, να τους καλεί να αποχωρήσουν από το σπίτι του…

Τα υπόλοιπα τα παρακολουθήσατε ζωντανά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα ερωτήματα:

Γιατί ο κ. Ελευσινιώτης δεν δέχθηκε την αντιπροσωπία των απεργών ως όφειλε; Τουλάχιστον από όσα λέγονται και γράφονται.

Ο κ. Καράμπελας επίσης παρόντας σε ποιες ενέργειες προέβη; (θυμίζουμε ότι είναι ο αμέσως επόμενος μετά τον υπουργό στην ιεραρχία του ΥΠΕΘΑ).

Ο κ. ΥΕΘΑ ήταν ενήμερος για τις εξελίξεις; Αν ναι ποιες οδηγίες έδωσε; Τηρήθηκαν;

Από ποιόν πήρε εντολή ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων κ. Κωσταράκος να διαπραγματευτεί με απεργούς, δίνοντας τροφή για σχόλια στον παγκόσμιο τύπο;

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την προηγούμενη μέρα για τον καθορισμό των μέτρων ασφαλείας; Ποίοι συμμετείχαν; Ποιες οι αποφάσεις που ελήφθησαν;

Το ίδιο πρωί εκτιμήθηκε η κατάσταση; Ελήφθησαν αποφάσεις;

Ο στρατιωτικός εισαγγελέας ποιους θα ελέγξει τελικά; Και γιατί;

Και οι απαντήσεις:

Τις έδωσε ο ίδιος ο κ.ΥΕΘΑ όταν το ίδιο βράδυ (03:00πμ) βγήκε ΄΄περίπολο΄΄ διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την χαλαρότητα των μέτρων φύλαξης και αποπέμποντας την ίδια στιγμή τον υπεύθυνο. Κάτι που επανέλαβε (το περίπολο) και λίγες μέρες αργότερα χωρίς ευτυχώς τα ίδια αποτελέσματα (την αποπομπή του υπεύθυνου).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το όνομα του Ρόδου avatar
  Το όνομα του Ρόδου 15/10/2012 11:05:17

  Αγαπητό antinews η μεγαλύτερη ξευτίλα είναι η φωτογραφία που έχεις αναρτήσει. Και ερωτώ. Παρακολουθείς τις εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις μιας χώρας ενδιαφέροντος και βλέπεις αυτήν την φωτογραφία, τί συμπεραίνεις; Άσε τον εισαγγελέα αυτός είναι για τους πολίτες. Για τους άλλους που ανέφερες είναι μόνο η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

 2. man8os avatar
  man8os 15/10/2012 11:41:00

  Ντροπης πραγματα

 3. FALCON avatar
  FALCON 15/10/2012 13:43:35

  Ευθύνη για την φρούρηση του ΥΕΘΑ έχει το Τάγμα ΓΕΕΘΑ το οποίο στελεχώνεται από τα τρία όπλα . Την ευθύνη φρούρησης της Κεντρικής Πύλης έχει διακλαδικά το ΓΕΕΘΑ το οποίο θα έπρεπε έγκαιρα να πάρει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας φρούρησης σύμφωνα με το κείμενο σχέδιο. Εύλογα τα ερωτήματα . Για ποιό λόγο δεν εφαρμόσθηκε το σχέδιο αυξημένων μέτρων φρούρησης εφόσον ήταν γνωστή η συγκέντρωση των απεργών; Σε ποια παράγραφο του σχεδίου αναφέρεται ως πρόσθετο μέτρο φρούρησης ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ , ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ και άλλοι ανώτατοι βγαίνουν με ΝΤΟΥΤΟΥΚΕΣ για την αποτροπή εισόδου των απεργών στο ΥΕΘΑ;
  Ποια ήταν τα μέτρα υλοποίησης και γιατί δεν τηρήθηκαν από τον Α/ΓΕΕΘΑ . Αυτά τα λίγα για να μην τα ρίχνουμε στην πολιτική ηγεσία η οποία φαίνεται εκ των πραγμάτων ότι δεν ενημερώθηκε χωρίς να δικαιολογούνται, διότι οι δύο ΥΦΕΘΑ είναι πρώην στρατιωτικοί. Την πλήρη ευθύνη την έχει ο Α/ΓΕΕΘΑ και οι επιτελείς του για την απόλυτη ξεφτίλα της φύλαξης του ΥΕΘΑ και τον διασυρμό των Ε.Δ ανά τον κόσμο.

 4. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 15/10/2012 16:05:09

  Δεν προβλέπεται πολίτες, έστω και υπουργοί, να κάνουν ...έφοδο!

 5. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 15/10/2012 17:50:32

  Μπερδεύτηκε ο κος εισαγγελεύς...Ψάχνει, ψάχνει ,πεντάγωνο δεν βρίσκει πουθενά.Ολο τετράγωνο το μετρά το κτίριο.
  Οταν επιτέλους σταθεροποιηθούν οι γωνίες, τότε θα δείτε τα αποτελέσματα.

  • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ avatar
   ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ @ ορεσείβιος 16/10/2012 08:01:44

   ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΕΣ "ΠΡΕΠΕΙ".

 6. Αετός avatar
  Αετός 15/10/2012 18:35:56

  Σε κανένα δεν άρεσαν τα όσα συνέβησαν στο ΥΠΕΘΑ. Αλλά να ξέρετε ότι ο Καράμπελας όταν συνέβησαν τα επεισόδια ήταν στο εξωτερικό. Μην πυροβολούμε κι όποιον πάρουν… τα σκάγια.

 7. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 15/10/2012 18:45:25

  Κι απ' ότι γνωρίζω ο κ. Καράμπελας έλειπε στη Βοσνία σε σύνοδοι των Υπουργών Αμύνης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και γύρισε δυο μέρες μετά τα γεγονότα. Ας δούμε τους παρόντες λοιπόν.
  Ο δε Πάνος φίλος, έχουμε πολλά κοινά, στις θέσεις περί τα Εθνικά Θέματα αλλά αν είναι αλήθεια ότι βγήκε με το κουστουμάκι να κάνει τον εφοδεύοντα, ε, τι να πω; Πάντως όταν ήμουν νεοσύλλεκτος ή ΥΕΑ, οπότε έκανα ακόμη υπηρεσία σκοπού, αν μου ερχόταν πολίτης να κάνει ...έφοδο, ακόμη θα 'τρεχε, αν προλάβαινε, όποιος κι αν ήταν. Έκαστος στο είδος του...

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ avatar
   ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/10/2012 08:14:53

   ΦΑΗΛΟ, ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ? Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΑΚΩΣ) ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΕΦΟΔΟΥΣ".

  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ avatar
   ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/10/2012 08:31:23

   ΦΑΗΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
   Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ (ΔΗΘΕΝ) ΔΥΟ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ AΠΟΣΤΟΛH ΑΛΘΕΑ (ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ (4 ΟΚΤ.) ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ). ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΣΚΕΨΗ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ!!!!!) ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ή ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. "Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ" ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

 8. kritis avatar
  kritis 15/10/2012 23:18:51

  Τα επεισοδια ήταν στις 4 Οκτ. Η Συμμετοχή Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καράμπελα στην ετήσια Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern Europe Defence Ministerial-SEDM) ήταν Τετάρτη, 03 Οκτ 2012. Εκτός και εάν έμεινε και την άλλη ημέρα για διακοπές στο Σαράγεβο.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ kritis 16/10/2012 10:24:56

   Ο κ. Καράμπελας έφυγε από την Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου, συμμετείχε στις εργασίες της συνόδου στις 3 και στις 4 του μηνός και επέστρεψε το βράδυ της 4/10.

 9. Απελπισμενος Συνταξιουχος avatar
  Απελπισμενος Συνταξιουχος 16/10/2012 00:31:18

  Και ο μη στρατιωτικος εισαγγελεας τι εκανε; Εφηρμοσε την εγκυκλιο του εισαγγελεα του Αρειου Παγου που αναφερεται στη παραβατικοτητα βουλευτων; Δεν υπηρξαν βουλευτες που εισεδυσαν στο στρατοπεδο και οργανα της ταξης που δεν τους εμποδισαν; Ζητηθηκε απο τους αρμοδιους υπουργους επειγουσα ερευνα; Θα ζητηθει η αρση της ασυλιας των βουλευτων;

  • ήγγικεν avatar
   ήγγικεν @ Απελπισμενος Συνταξιουχος 16/10/2012 10:40:15

   Να επέμβει ο εισαγγελέας;
   Μα δεν έγιναν στο Χυτήριο αυτά. Στο ΥΕΘΑ από βουλευτές του Συριζα έγιναν.

 10. Το όνομα του Ρόδου avatar
  Το όνομα του Ρόδου 16/10/2012 10:33:20

  Φίλοι μου κατάλαβε κανείς τί δειχνει η φωτωγραφία; Και στην Ζιμπάμπουε να συνέβαινε θα τους είχαν σκίσει. Υπουργείο Εθνικης Άμυνας, λέει όχι Εργασίας.

 11. NickTheGreek avatar
  NickTheGreek 16/10/2012 12:42:34

  Φαήλο,

  η σύνοδος ήταν στις 2 και 3 Οκτωβρίου και όχι στις 4. Ο κύριος Καράμπελας γύρισε στις 4/10 το μεσημέρι. Παρέμεινε δηλαδή παραπάνω στο εξωτερικό επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του ΥΕΘΑ (τον συνόδευε 4μελής αντιπροσωπεία).

  Ήταν γνωστό πολύ πριν φύγει ότι θα γινόταν συγκέντρωση στις 4/10 (μήπως έλλειπε επίτηδες?). Εξάλλου οι πολιτικοί ηγεσία έχει ευθύνη έστω και εάν απουσιάζει.

  Μου προκαλεί έντονη απορία το θερμό ενδιαφέρον σου. Ελπίζω να μην προέρχεται από χρεωστικά εξυπηρετήσεων γιατί θα χάσω την καλή εντύπωση που έχω για σένα.

 12. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/10/2012 16:38:19

  Αγαπητέ, διορίζω θαλαμοφύλακες. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να το πω.
  Στην σελίδα του Υπουργείου υπάρχει ανακοίνωση για το ταξίδι του κ. Καράμπελα, το οποίο ήταν υπηρεσιακό κι απ' όσο ξέρω τέτοιες σύνοδοι προγραμματίζονταιο πολύ καιρό πριν.
  Κάτω αριστερά από την ανακοίνωση υπάρχει φωτογραφία, όπου φαίνεται καθαρά κι ο δικός μας Υφυπουργός και στο βάθος στον τοίχο γράφει σε τεράστια αφίσα: SOUTH DEFENCE MINISTERIAL - MINISTERS OF DF DEFENCE MEETING
  SARAJEVO, BOSNIA AND HERGEGOVINA, 2-4 OCTOBER 2012.
  Άρα λοιπόν δεν ήταν στις 3/10. Καλό είναι πριν πάρουμε φόρα να διαβάζουμε τα τεκμήρια.
  Το πόσους είχε μαζί δεν το ξέρω, ρώτα στο ΥΠΕΘΑ, πάντως δεν έκατσε παραπάνω και ούτε έκανε τουρισμό.
  Γιατί τόση πρεμούρα να τα ρίξουμε σε απόντες;

 13. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 16/10/2012 16:41:55

  Το γράφει καθαρά στον τοίχο. Η φωτογραφία είναι από την ανακοίνωση του ίδιου του Υπουργείου:
  http://www.mod.mil.gr/el/enimerosi/anakoinosis-typou/6202-summetoxi-yfetha-karabela-sti-sunodo-upourgon-amunas-tis-notioanatolikis-europis-sedm.html

 14. NickTheGreek avatar
  NickTheGreek 16/10/2012 18:26:17

  Αγαπητέ Φαήλο,

  Δεν υπάρχει καμία πρεμούρα να ρίξουμε ευθύνες σε ανθρώπους που απουσίαζαν διότι ένας υφυπουργός και όταν απουσιάζει είναι ουσιαστικά ΠΑΡΩΝ.

  Αντιθέτως αντιλαμβάνομαι ότι εσύ εκτίθεσαι υπέρμετρα για να αποκαταστήσεις το όνομα του κ. Καράμπελα, υποθέτω για λόγους που ο καθένας δύναται να υποθέσει (ως προηγούμενο σχόλιο μου).

  Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι αφίσες δεν καθορίζουν τις συνόδους των υπουργών και εάν δεις το πρόγραμμα θα καταλάβεις ότι αυτοί οι οποίοι σε πληροφορούν σε εξέθεσαν όπως θα σε εκθέσουν εάν επιχειρήσεις να με διορίσεις θαλαμοφύλακα χρησιμοποιώντας κάποιον βρωμοπόδαρο και τον σφογγοκολλάριο μπακάλη του.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ NickTheGreek 17/10/2012 03:28:07

   Τι έγινε Νικ; Έχεις αναλάβει εργολαβία; Για ποιον;
   Τέτοια υπονοούμενα στους κολλητούς σου.
   Πες τα με τ' όνομα σου και ευθέως, για να λάβεις και την δέουσα απάντηση.
   Εγώ διαβάζω τις ανακοινώσεις του ίδιου του Υπουργείου και βλέπω το φωτογραφικό υλικό. Γιατί εκνευρίζεσαι; Επειδή δεν βγαίνει το "σενάριο";
   Κι απ' τις φαντάρικες εκφράσεις κι αντιστρρατιωτικές εκφτράσεις σου καταλαβαίνω περισσότερα απ' όσα νομίζεις.
   Άμα θες, παίζει και κάτι για καψιμιτζής. Να πω;

 15. GRAND CANYON avatar
  GRAND CANYON 17/10/2012 07:51:42

  Γενικά χάσαμε το δάσος και ψάχνουμε για το δέντρο. Τα μέτρα έπρεπε να έχουν ληφθεί πολλές ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με υφιστάμενα σχέδια ασφαλείας, όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο αρθρογράφος. Οι "στρατηγοί" Υφυπουργοί μας έχουν μεγάλο μέρος της πολιτικής ευθύνης, καθώς και τα στρατιωτικά γραφεία, που έχουν συμβουλευτικό ρόλο . Όσον αφορά το επί μέρους θέμα, αλλά επίσης πολύ σοβαρό για άλλους λόγους, των παραμέτρων του ταξιδιού του κ. ΥΦΕΘΑ, όπως φαίνεται η ίδια η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε η συνάντηση στις 3 Οκτ. (συνήθως είναι δύο sessions δίωρα) και εν συνεχεία είχε προγραμματίσει διμερή συνάντηση ο κ. ΥΦΕΘΑ με τον Β-Ε ομόλογό του.
  "Τετάρτη, 03 Οκτ 2012..................................
  ...............Μετά το πέρας της Συνόδου, ο κ. Υφυπουργός πραγματοποίησε συνάντηση με τον προεδρεύοντα Υπουργό Άμυνας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης κ. Muhamed Ibrahimovic, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος ". Τετραμελής συνοδεία (+ ο ΥΦΕΘΑ) για αυτή των χαμηλών απαιτήσεων και με προαποφασισμένο θεματολόγιο συνάντηση είναι υπερβο-λική. Πρέπει να ήταν η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία. Συνήθως τα έξοδα διαμονής (μία διανυκτέρευση) καλύπτονται για 1+ 1 άτομα. Όλες οι αντιπροσωπείες αναχωρούν άμεσα μετά τη σύσκεψη (δηλαδή στις 3 Οκτ.). Απορούμε πως ο έμπειρος σε τέτοια θέματα κ. ΥΦΕΘΑ υπέπεσε σε τόσο σοβαρά για την εποχή μας λάθη, που ο ίδιος έχει τη φήμη ότι πολλαπλώς κατακρίνει. Θα ήταν σκόπιμο , για άρση κάθε αμφιβολίας, αφού ετέθη το θέμα, να δώσει στο Antinews όλες τις λεπτομέρειες , πρόγραμμα - κόστος- σύνθεση αντιπροσωπείας του ταξιδιού, καθώς και αριθμό μελών των λοιπών αντιπροσωπειών. Συνήθως, ακόμη και τα προηγούμενα χρόνια των παχέων αγελάδων, δεν συμμετείχαν ούτε στο δείπνο (για εξοικονόμηση χρόνου). Να δούμε πως σκέφτονται και λειτουργούν τα μέλη της κυβέρνησης της "φτωχής" χώρας μας. Και εάν δεν θέλει να τα δώσει στο ANTINEWS να τα δώσει στον Υπουργό του και στον Πρωθυπουργό. Η ξεφτίλα της φωτογραφίας όπως επισημαίνει το "όνομα του Ρόδου" παραμένει για να μας θυμίζει την πραγματικότητα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.