#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/06/2011 10:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O κ. Μπεγλίτης είδε στον ύπνο του τον Πατακό, τον Παπαδόπουλο και τον Μακαρέζο;

Μωραίνει κύριος… Μπεγλίτην και κυβέρνησηΠώς αλλιώς να εξηγήσουμε το παραλήρημα του νέου υπουργού Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ετοιμάζει η ΝΔ πραξικόπημα για να ανατρέψει τη δημοκρατική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε τι είπε για να καταλάβετε ότι έχουν χάσει τη μπάλα.

«Υπάρχει ανάγκη εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης γιατί παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να υπάρχει μια κινητικότητα από ενώσεις αποστράτων στο όνομα έκφρασης ή υπεράσπισης κάποιων  συμφερόντων. Κάνω ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και λέω πως μια από αυτές ενώσεις αποστράτων που αγκαλιάζεται από μια μερίδα κόμματων να κοπεί κάθετα ομφάλιος λώρος που συνδέει κόμματα αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με απόστρατους. Η έκκληση των αποστράτων προς τα εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων να βρίσκονται σε εγρήγορση ώστε να αποκρούσουν την κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Επιπροσθέτως, ο υπουργός ανέφερε: «Κάνω έκκληση προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει να βλέπει τον χώρο των ενόπλων δυνάμεων ως ιστορικά προνομιακό χώρο… Το λέω με δημοκρατικό ενδιαφέρον…».

Δεν θα μπορούσε φυσικά το εξαπτέρυγο να αβαντάρει αυτή την «καταγγελία» και δια στόματος Αστέριου Ροντούλη (αστέρας της πολιτικής) είπε: «Έκανε  μια σημαντική καταγγελία ο υπουργός. Είπε ότι η ΝΔ δια των ενώσεων των αποστράτων υποσκάπτει το κλίμα ομαλότητας στις ένοπλες δυνάμεις προτρέποντας τα στελέχη να αντισταθούν στην πολιτική της κυβέρνησης.
Γίνεται σε μια στιγμή που Ελληνες επιτελείς εκτιμούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει επεισόδιο με την Τουρκία μεγαλύτερων διαστάσεων από αυτό με τα Ιμια». Η εκτίμηση του κ. Ροντούλη ανάγκασε τον κ. Μπεγλίτη να επανέλθει και να πει: «Να είναι πιο προσεκτικός σε τόσο εξαιρετικά ευαίσθητα θέματα, να διαβάσετε τα πρακτικά, έκανα έκκληση να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τους αποστράτους και τις ενώσεις τους. Δεν είπα αυτό που υπονοήσατε. Αν θέλετε να λειτουργήσετε με τρόπο προβοκατόρικο. Μεγάλη προσοχή. Να διαβάσετε τα πρακτικά».
Εκ μέρους της ΝΔ απάντησε ο κ. Κώστας Τασούλας λέγοντας: «Ο κ. Μπεγλίτης επεσήμανε κάποια ανησυχία για τυχόν επιρροή της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί των ΝΠΔΔ που είναι οι ενώσεις αποστράτων, δεν υπάρχει τέτοια επιρροή. Όχι μόνο δεν τους καθοδηγεί η ΝΔ αλλά το κύρος και η υπευθυνότητα αυτών των ανθρώπων δεν θα δεχόντουσαν τέτοια καθοδήγηση. Θα πρέπει όλοι να εκφράσουμε την στήριξη και την ανησυχία μας στο γεγονός ότι επίκειται δικαστικά να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, δεν επιτρέπεται να συμβεί αυτό γιατί δημιουργεί τεράστια προβλήματα και η ΝΔ οφείλει να δηλώσει ότι παροτρύνει την κυβέρνηση να καταφύγει σε κάθε νομική προσπάθεια ώστε να μείνει μακριά από τον συνδικαλισμό οι ένοπλες δυνάμεις».
Όλα καλά με τις αντιδράσεις των κομμάτων αλλά όταν ο υπουργός Άμυνας κάνει τέτοιες καταγγελίες θα πρέπει να δίνει στοιχεία και όχι να αφήνει να αιωρούνται φανταστικά σενάρια. Μήπως είδε ο κ. Μπεγλίτης στον ύπνο του τον Πατακό, τον Παπαδόπουλο και τον Μακαρέζο;

Σιγά μην είχε ανάγκη η ΝΔ ή άλλα κόμματα τους απόστρατους για να πάνε κόντρα στην κυβέρνηση. Εδώ όλη η κοινωνία έχει στραφεί κατά του Γ. Παπανδρέου, τους απόστρατους σε συνεργασία με τη ΝΔ θα περιμέναμε να κάνουν πραξικόπημα.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει τον υπουργό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΛΛΑΣ avatar
  ΕΛΛΑΣ 21/06/2011 10:26:22

  ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

 2. Y. avatar
  Y. 21/06/2011 10:35:56

  “…από ενώσεις αποστράτων στο όνομα έκφρασης ή υπεράσπισης κάποιων συμφερόντων..”
  Σε λίγο θα μας που και για τους συνταξιούχους του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, τραπεζών, ιδιωτικών υπαλλήλων κλπ, κλπ. Όλες οι ενώσεις πρέπει να το βουλώσουν. Και στο δημοψήφισμα που ετοιμάζουν, θα έχουν και χρωματιστά ψηφοδέλτια, σε διαφανείς φακέλους
  Χούντα του κερατά είστε κ..γιόληδες!

 3. man8os avatar
  man8os 21/06/2011 10:51:29

  Καλα δε φτανει που τα εκαναν οπως τα εκαναν, αλλα αρχιζουν τωρα να τρομοκρατουν το λαο με διαφορα σεναρια.

  Νροπη

 4. jon jon avatar
  jon jon 21/06/2011 10:55:43

  Βασικά ο Μπεγλίτη είπε: «ΝΔ και ΛΑΟΣ αρνηθείτε οποιαδήποτε σχέση με τις ένοπλες δυνάμεις»
  ΝΔ και ΛΑΟΣ: «Αρνούμαστε οποιαδήποτε σχέση με ένοπλες δυνάμεις και απόστρατους»
  Και μετά γύρισε στους απόστρατους και είπε: «Απαγορεύεται να ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ οτιδήποτε ενάντια στην κυβέρνηση. Κανείς δεν θα σας υποστηρίξει.»

 5. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 21/06/2011 11:03:41

  Άντε να δούμε, με τους καραγκιόζηδες που έχουμε μπλέξει τι άλλο θα σκεφτούνε για να βγούνε στο τέλος αθώες περιστερές! Απίστευτα πράγματα...

 6. Greco avatar
  Greco 21/06/2011 11:05:06

  μη βαζετε ιδεες κυριε μπεγλιτη γιατι ολοενα και αυξανονται αυτοι που θα θελαν να δουν μερικους πολιτικους, ιδιως απτο δικο σας κλεπτο-κομμα, να στηνονται απο κανα τρελο αξιωματικο στο Γουδι...

 7. parsifal avatar
  parsifal 21/06/2011 11:06:03

  Το επικίνδυνο είναι το φλέρτ με τον συνδικαλισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις.
  Ο συνδικαλισμός διέλυσε την ΕΛΑΣ, υπονόμευσε την ΠΥ και οι διαλυτικές του τάσεις αγγιξαν εως και την ΕΥΠ με τους πάσης φύσεως ¨"προέδρους" και τα μαγαζιά τους...
  Υπουργός και κόμματα πρέπει πάραυτα να βγάλουν απο το "πολιτικό τραπέζι"τις ΕΔ, να μήν επιτραπεί η επικίνδυνη αντίληψη περί "εργαζομένων" που πρέπει να συνδικαλισθούν (δηλαδή να αμυνθούν κατά του εργοδότου τους, δηλαδή κατά του Κράτους του οποίου αποτελούν τον σκληρό πυρήνα !) και να αφεθούν οι αξιωματικοί στα καθήκοντα τους.
  Οι καιροί είναι πονηροί και εάν στις επιπτώσεις της δημοσιονομικής λαίλαπος προσθέσωμε και την συνδικαλιστική αποδιάρθρωση οι εθνικές επιπτώσεις θα είναι σοβαρότατες.

 8. Εnzo avatar
  Εnzo 21/06/2011 11:12:49

  εγω περιμενω να επιβεβαιωθει η εφημεριδα Πραβδα γιαυτα που ελεγε οτι θα γινουν το καλοκαιρι στην Ελλαδα.

 9. nasos avatar
  nasos 21/06/2011 11:20:36

  κατά την πρώτη τετραετία της περιλάλητης Αλλαγής ο πατέρας μου ήταν φόλα πασόκος και ήταν γραμμένος και στην Τοπική
  μου έχει διηγηθεί πως αφού πέρασαν τα πρώτα μέλια και ό κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει πως ο σοσιαλισμός και τα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ήταν παραμύθια της Χαλιμάς,ο Ανδρέας διέδιδε κάθε τόσο πως επίκειται χουντικό πραξικόπημα προκειμένου να συσπειρώνεται η πράσινη λαοθάλασσα
  τους καταλόγους των μελών της Τοπικής πρέπει να τους είχαν κάψει δυο-τρείς φορές

 10. Orestios avatar
  Orestios 21/06/2011 11:21:56

  Η παράνοια δεν πάει στα βουνά .
  Πόσες ανάπηρες προσωπικότητες έχει μαζέψει το ΠΑΣΟΚ?

 11. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 21/06/2011 11:25:24

  Μπεγλίτης ποίος ο κύριος που έγινε υπουργός; Στο σπιτάκι του και στο χωριό του γρήγορα.

 12. Stefanos avatar
  Stefanos 21/06/2011 11:26:13

  Οι τύποι έχουν ξεφύγει προ πολλού. Μάλλον κάποιος θα πρέπει να τους μαζέψει σε κανένα φρενοκομείο.

  • man8os avatar
   man8os @ Stefanos 21/06/2011 12:43:36

   Οχι, δικη και φυλακη η για τον κυριο καθαριστης σε στρατοπεδο

   • Orestios avatar
    Orestios @ man8os 21/06/2011 13:15:30

    Γόπινγκ, άθλημα για υπουργούς

 13. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 21/06/2011 11:44:19

  Τί έγινες χθες βράδυ στην Τανάγρα Κύριε Μπεγλίτη ;;;
  ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ !

 14. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 21/06/2011 11:57:15

  Τι υψος ανδρος?
  Φανταστικο σεναριο,εμπλοκη με γειτονα πονηρο και φαταουλα και καθυλην αρμοδιος προισταμενος αυτο το παλληκαρι.
  Πωπω ουτε για τον χειροτερο εφιαλτη,μπρρρρρρρρρρρ!!

 15. Maniaouri avatar
  Maniaouri 21/06/2011 11:59:29

  Τι έγινε ρε φίλε στην Τανάγρα ; Για πες ! Για πες !

 16. ΑντιΓκαίμπελς avatar
  ΑντιΓκαίμπελς 21/06/2011 12:58:57

  Ο τριτος δρομος της σοσιαλδημοκρατιας και η τριτη θεση του φασισμου πανε χερι-χερι. Ο Γκεμπελς θα αισθνανοταν πολυ περηφανος με τους πολιτικους του απογονους. Οπως οι Ναζι στην γερμανια κατηγορουσαν τους κομουνιστες για οτιδηποτε, ετσι τωρα και το πασοκ κατηγορει την κεντροδεξια για "πραξικοπημα" και την αριστερα για τραμπουκισμους κυβερνητικων πολιτικων. Ο λογος που το κανουν αυτο ειναι για να σταματησουν διαροες ψηφοφορων προς την κεντοδεξια αλλα και προς την αριστερα απο ψηφοφορους του πασοκ.

  Αλλα να φτανουν σε τετοιο σημειο αυτο παραπαει...

 17. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 21/06/2011 13:01:56

  Ο Τασούλας άλλη σούπα δεν βρήκε να σερβίρει;

 18. nausea avatar
  nausea 21/06/2011 13:12:02

  Δεν χρειαζεται κανενας αξιωματικος αποστρατος η εν ενεργεια απαραιτητα...

  Ας ειναι και δεκανεας. Και ο κονδυλης δεκανεας ηταν. οπαδος του βενιζελου ηταν . αλλα ειδε και αποειδε τι ειναι αυτοι που αυτοαποκαλουνται .."προοδευτικοι" και .."δημοκρατες" και τετοια..

  Και εκτελεσε καποια φασιστοειδη "δημοκρατικα " και αλλα κακοποια στοιχεια.

  Και δηλαδη τι θα με πειραζε εμενα αν εβγαινε κανενας κονδυλης ξανα και καλουσε "εθελοντες" για να δουλεψουν τις κρεμαλες?? Ε?? Τι??

  ΤΙΠΟΤΑ. Τ Ι Π Ο Τ Α!!! Θα εκτελουσα το καθηκον μου με ενθουσιασμο και αφιλοκερδως..
  Στο κατω κατω "δημοκρατικα" και αλλα κακοποια στοιχεια θα εκτελουσα..
  Και σορυ δηλαδη..

 19. EYA avatar
  EYA 21/06/2011 13:28:05


  ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ....

 20. Posidonas avatar
  Posidonas 21/06/2011 13:57:33

  Επειδη η ημερα της κρισης πλησιαζει για να δωσουν τη λογοδοσια τους,βλεπουν εφιαλτες. Απο γραφικοι και αστειοι, αρχισαν να γινινται και επικινδυνοι σαν πληγωμενα λιονταρια.

 21. Ετεός avatar
  Ετεός 21/06/2011 14:13:13

  Η εξαετία τουλάχιστον ήταν ελληνική. Μάλλον τον Ιωαννίδη θα είδε στον ύπνο του και θα του έδωσε μαθήματα πως να καταστρέψει την Ελλάδα.

 22. ΑντιΓκαίμπελς avatar
  ΑντιΓκαίμπελς 21/06/2011 14:44:14

  Οπως οι Ναζι στην γερμανια κατηγορουσαν τους κομουνιστες για οτιδηποτε, ετσι τωρα και το Πασοκ κατηγορει την ΝΔ για “πραξικοπημα” και τον Συριζα για τραμπουκισμους κυβερνητικων πολιτικων. Ο λογος που το κανουν αυτο ειναι για να σταματησουν διαροες ψηφοφορων προς την κεντοδεξια αλλα και προς την αριστερα απο ψηφοφορους του πασοκ.

  Αλλα να φτανουν σε τετοιο σημειο αυτο παραπαει…

 23. WΕΡY avatar
  WΕΡY 21/06/2011 14:46:19

  ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ?ΑΚΟΜΑΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΙΑΥΤΟΣ?

 24. Ναυτάκι avatar
  Ναυτάκι 21/06/2011 14:49:54

  Ενώσεις Αποστράτων, όχι οι κρατικοδίαιτες που επιδοτούνται με το έτσι θέλω των «αναγκαστικών νόμων» ως ΝΠΔΔ(;;;;), αλλά οι άλλες οι «ανεξάρτητες» δίνουν συμβουλές στους εν ενεργεία για επαγρύπνηση.
  Υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι, σχολιαστές επισημαίνουν τον κίνδυνο και ξορκίζουν το κακό μη και μπουν τίποτα περίεργες σκέψεις στο μυαλό των εν ενεργεία για να μας σώσουν.
  Τους εν ενεργεία τους ρώτησε κανείς αν θέλουν ή αν έχουν την όρεξη να μας σώσουν;
  Αυτοί ως «αυτιστικοί» έχουν κλειστεί στον κόσμο τους και απολαμβάνουν το βι@σμό τους. Γιατί όχι άλλωστε ; Σάμπως πρόκειται ποτέ κανείς να τους υπερασπιστεί ή ελλείψει οργανωμένης φωνής να προβάλλει και διεκδικήσει αντ΄ αυτών τα αιτήματα τους.
  Όταν η κατάσταση επιτρέπει τι προνομιούχους τους θεωρούμε, τι αμοιβές ρετιρέ τους προσάπτουμε, τι αυτιστικούς τους λέμε , τι αντιπαραγωγικούς, τι, τι, τι . Όταν όμως σφίγγουν οι κ@λοι και τα πράγματα «γκριζάρουν» ,να τα αξιόμαχα στελέχη, να οι στυλοβάτες του Έθνους, να δημοσκοπήσεις με σταλινικά ποσοστά εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού στο θεσμό , να, να, να, αλλά στο ενιαίο όμως μισθολόγιο κανείς δεν τολμά να τους βάλλει ή για να είμαι ακριβοδίκαιος κάποιος προσπάθησε αλλά εν τω μεταξύ προκηρύχθηκαν εκλογές και «ξέχασε» το νομοσχέδιο στο συρτάρι.
  Σήμερα λοιπόν που το πολιτικό σύστημα έχει λερωμένη τη φωλιά του, δύο τινά συμβαίνουν. Ή ξορκίζει το κακό ή «εκλιπαρεί» πίσω από τις λέξεις για βοήθεια με σκοπό να επανέλθει ως απελευθερωτής.
  Εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω οι σημερινοί εν ενεργεία, σε αυτές τις φωνές είναι πράγματι «αυτιστικοί» και μάλλον χ3σμ3νους μας έχουν.

  Ζητώ συγνώμη για την κατα περίπτωση λιμανιάτικη γλώσσα

 25. factorx avatar
  factorx 21/06/2011 15:02:59

  Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας για τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη στη Βουλή για τη διασύνδεση της Νέας Δημοκρατίας με τις Ενώσεις Αποστράτων έκανε την παρακάτω δήλωση:

  «Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια η κυβέρνηση. Αυτό προκύπτει από τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας κ. Μπεγλίτη ότι, δήθεν, η Νέα δημοκρατία επηρεάζει τις Ενώσεις Αποστράτων της χώρας.
  Οι απόστρατοι, με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ανεξαρτησία του πνεύματος που διαθέτουν, δεν επηρεάζονται από κανέναν.
  Ζουν το δικό τους δράμα μετά τη ληστρική επιδρομή στα εισοδήματά τους και το κύρος τους από τη σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
  Η Νέα Δημοκρατία σέβεται απολύτως το ρόλο και το κύρος των αποστράτων της χώρας, αλλά και την τεράστια προσφορά τους στην Πατρίδα μας.
  Είναι έξω από τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας ο επηρεασμός του ευαίσθητου χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων.
  Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, τους μάχιμους και τους απόστρατους, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που τα δείγματα της πολιτικής του, με τις κρίσεις των αξιωματικών δηλώνουν πως έχει βάλει στόχο την κομματική άλωση των Ενόπλων Δυνάμεων.
  Οι πρακτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, σε συνδυασμό με το ρεβανσισμό που επιδεικνύει, δεν της δίνουν το δικαίωμα να εξαπολύει αστήρικτες κατηγορίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.
  Για τη Νέα Δημοκρατία ο ρόλος των Αποστράτων Αξιωματικών είναι εθνικός».

 26. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/06/2011 15:10:51

  " Κάνω ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό"

  Μιὰν ἀνοιχτὴ ἐπιστολὴ τὴν "κάνεις", ὅπως "κάνεις" φασολάκια ἢ "κάνεις" κιμᾶ

 27. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/06/2011 15:12:04

  " Κάνω ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό"

  Μιὰν ἀνοιχτὴ ἐπιστολὴ τὴν "κάνεις", ὅπως "κάνεις" φασολάκια ἢ "κάνεις" κιμᾶ;;; Θὰ τὸ ξαναπῶ, μετὰ τὰ ἀστέρια τοῦ παραιτηθέντος στὴν ἐπιστολή του καὶ μετὰ τὸ ἀμίμητο ""ἀνδρὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ἀνδρεύεται"" τοῦ Μιχελογιαννάκη: ἐκεῖ στὸ ΠΑΣΟΚ μὲ τὴν Διαμαντοπούλου τὰ μάθανε τὰ ἑλληνικά;

 28. μνημονιο avatar
  μνημονιο 21/06/2011 16:53:29

  συνάδελφοι δεν έχετε καταλάβει ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!
  το πασοκ έχει δυο σκελη 1. το πολιτικο 2. ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ (17 ΝΟΈΜΒΡΗ--ΣΕΧΤΑ κ.τ.λ.).
  δυστηχως για την Ν.Δ. έχει μόνο το πολιτικο!!! γιαυτο είναι και πιο δημοκρατικο ΄κομμα στην χώρα.
  στο πασοκ φοβουνται ΚΑΙ ΤΡΈΜΟΥΝ μηπως αποκτήσει και το δευτερο σκέλος!!!!! ηΝ.Δ. γιατι τοτε το παιχνιδι θα ειναι με ισους ορους!!!!!!!!!

 29. juliet avatar
  juliet 21/06/2011 18:38:52

  Ο Παττακός ζεί,δεν ακούει καλά αλλά αυτό είναι ασήμαντο και ο ΓΑΠ ακούει αλλά ......εντάξει όλα είναι σχετικά.
  Υπουργάρα μου ,ο Παττακός θα σου ρίξει την κυβέρνηση κράτα γερά....για τον σοσιαλισμό και για το αφεντικό ,στα όπλα.......

 30. Apatsi avatar
  Apatsi 21/06/2011 20:23:25

  Μιλάει και ο μπεγλίτης. Ας καθαρίσει πρώτα τα του οίκου του από άτομα που δεν δίσταζαν να τσεπώνουν καθημερινά 4-5 "μισαδάκια" , και μετά να ψάχνει και να κατασκευάζει εκ του μη όντος κατηγορίες.
  Όσο για τον άλλο αστέρα Ροντούλη. Ρε παιδιά τί είναι τούτος? Μιλάμε για πυγμαίο ολκής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.