#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/11/2012 13:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O «κηπουρός» της καλτσοδέτας, λιανίζει και τον ΒενιζέλοΌπως ακριβώς σας το είχαμε γράψει, οι παπανδρεϊκοί παίρνουν την εκδίκησή τους και οδηγούν το Βενιζέλο στο... ψυχιατρείο. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ο Παπανδρέου φαίνεται ότι το ξέρει καλά. Γι' αυτό εφαρμόζει και το... δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται, αλλά αφού δε μπορεί ο ίδιος να τα πει, τα λένε οι... κηπουροί του.

Στην αρχή ήταν ο Ραγκούσης που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ βρίζοντας θεούς και δαίμονες, σειρά πήρε η Μαριλίζα και ακολουθεί ο Σωκράτης Ξυνίδης, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση το 2007, βουλευτής Ξάνθης το 2009 και με κυβερνητική θέση.

Αν θα ήθελε να κάνει κανείς απολογισμό της προσφοράς του Ξυνίδη στον τόπο θα θυμάται δύο – τρία πράγματα. Το πρώτο ότι το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου καθώς πολλοί έλεγαν ότι συναίνεσε στην παραχώρηση εκτάσεων στο μοναστήρι.

Το δεύτερο ιστορικό είναι η περίφημη φράση του «Σιγά την καλτσοδέτα» που απηύθυνε στην Εύα Καϊλή κι από τότε όποιος βλέπει την καλλίπυγο πρώην βουλευτή θυμάται πράγματι να αγοράσει καλτσοδέτες στη γυναίκα του.

Ο Ξυνίδης λοιπόν, ακραιφνής Παπανδρεϊκός, χρωστά την αναγνωρισιμότητά του στον Γιώργο Παπανδρέου, γι' αυτό και αποφάσισε να ξεπληρώσει το χρέος του. Με ένα άρθρο του, λοιπόν, περιγράφει την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, και διαλύει την όποια ελπίδα είχαν κάποιοι ότι τα κορυφαία στελέχη θα τα βρουν μεταξύ τους και θα ξανακάνουν μεγάλο το κόμμα. Διαβάστε τι γράφει στο ίντερνετ ο πρόθυμος κηπουρός και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το τι πράγματι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ και τι μέλλον έχει:

«Ο Βενιζέλος ήθελε να γίνει αρχηγός και αφού δεν τα κατάφερε στα ίσια υπονόμευσε τον Παπανδρέου. Ο Λοβέρδος ήθελε και αυτός να γίνει αρχηγός και το είπε, θυμώνοντας τον Βενιζέλο, αλλά στο τέλος αγκαλιάστηκαν με τον Βενιζέλο, προκειμένου να τελειώνουν με τον Παπανδρέου. Στη συνέχεια και όταν έριξαν τον Παπανδρέου, έγινε πολέμιος του Βενιζέλου και όταν είδε ότι δεν τον έπαιρνε, αποφάσισε να κάνει δικό του κόμμα (αλλά δεν το λέει ακόμη για να μην τον πουν προδότη και χρεωθεί τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ). Ο Χρυσοχοίδης ήθελε να γίνει αρχηγός, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι έπρεπε να αγκαλιαστεί με τον Λοβέρδο, που τα είχε βάλει με τον Βενιζέλο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Όταν είδε ότι αγκαλιάστηκε ο Λοβέρδος με τον Βενιζέλο (και αφού είπε μερικές χαζομάρες), αποφάσισε να αγκαλιαστεί και αυτός με τον Βενιζέλο, προκειμένου να τελειώνουν με τον Παπανδρέου και σε αντάλλαγμα ο Βενιζέλος τον έκανε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, αλλά ποτέ δεν πήγε στη βουλή να κάνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, γιατί είχε αποφασίσει ότι δεν μπορεί ο Βενιζέλος αλλά δεν ήθελε να πάει και με τον Λοβέρδο και είχε αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως ο Σαμαράς να μην ήταν τόσο κακή περίπτωση ενόψει σύγκρουσης με αντιμνημονιακό λαϊκισμό. Ο Σκανδαλίδης, πιο πονηρός από όλους, αφού ξέχασε τις αριστερές του ανησυχίες που εκφραζόταν στη βουλή για ψύλλου πήδημα και την αποστροφή του για τον Παπανδρέου από τη στιγμή που έγινε υπουργός, το έπαιζε παραίνεση προς όλους, έγραφε βιβλία, συνέχισε τα καθημερινά σουαρέ με τους μεγαλοπαράγοντες του ΔΟΛ και την κατάλληλη στιγμή άδειασε τον Παπανδρέου και το έπαιξε συνεταίρος του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ. Μέχρι να ψιλοστραβοπατήσει ο Βενιζέλος οπότε και οι πλασαρισμένοι σε κομβικά πόστα άνθρωποί του έγιναν οι δεσμοφύλακες του Βενιζέλου. Βεβαίως τώρα θέλει να γίνει αρχηγός. Άλλωστε το είχε πει και το 2007 ότι δεν του αρέσουν τα δίπολα. Θέλει να είναι ή σε τριπλέτα ή μόνος του. Οι πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστές αφού έκαναν το κίνημα κατά του Παπανδρέου το 2007, πλαισίωσαν τον Βενιζέλο μέχρι να ρίξει τον Παπανδρέου αλλά τον εγκατέλειψαν μόλις το κατάφερε. Τους είχε κάνει τη δουλειά. Σήμερα ο Σημίτης μετά από πολύ-πολύ καιρό πήγε στη Βουλή. Και εμείς είμαστε εδώ και τραβάμε τα ......... πάθη μας.»

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. avanti avatar
  avanti 02/11/2012 13:28:05

  Ω! τι κόσμος μπαμπά.... αγγελικά πλασμένος. Για όσους βέβαια ανακαλύπτουν τώρα το αληθινό πρόσωπο όσων αποτελούσαν το πασοκ, κρίμα, για όσους γνώριζαν ή έβλεπαν σε βάθος, ουδεμία έκπληξη.

  • lord tanamo avatar
   lord tanamo @ avanti 03/11/2012 10:35:45

   Ενώ στη νέα δημοκρατία μαζεύτηκαν όλοι οι άγγελοι.

   • avanti avatar
    avanti @ lord tanamo 05/11/2012 09:48:18

    Οχι βέβαια, αλλά τουλάχιστον στελεχάρες του ειδικού βάρους του άκη (ας μην το επεκτείνω χάριν συντομίας και σε άλλα τεφαρίκια), ακόμη δεν έχουμε ακούσει, ακόμη ....

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 02/11/2012 13:32:45

  ¨Ολος ο κόσμος φραξιονίζει, αλλά αυτοί το έχουν παρακάνει.
  Το αριστερό μανίκι του πουκάμισου σε μιά φράξια, το δεξί σέ άλλη.

 3. noldor avatar
  noldor 02/11/2012 13:54:03

  ...και σε όλους αυτούς στηρίζεται η κυβερνώσα πλειοψηφία της ΝΔ (+ τον απόντα).

  Ναι, ναι ξέρω ο λαός οδήγησε εκεί. Αν είχε εκλεγεί αυτοδύναμη η ΝΔ θα έπαιρνε τα ισοδύναμα μέτρα που πρότεινε τότε, όχι αυτά που ψηφίζει η "μπετόν" κοινοβουλευτική ομάδα της τώρα και αρνούνται να ψηφίσουν οι εταίροι της.

  Αν είναι να πέσει η ΝΔ γιατί δεν πέφτει υποστηρίζοντας τα Ζάππεια αλλά υποστηρίζοντας τον ΓΑΠ;

 4. franc avatar
  franc 02/11/2012 14:04:15

  Τελικά το ωραιότερο έργο του ΠΑΣΟΚ είναι η καλτσοδέτα της Καιλή όπως φαίνεται κι απ' την όμορφη φωτογραφία, συγχαρητήρια και πάλι Φάκτωρ-καλλιτέχνη...

 5. Κ.Σ.Μαυρόπουλος avatar
  Κ.Σ.Μαυρόπουλος 02/11/2012 14:52:09

  Σας καταγγέλλω [πλακίτσα] ότι προσπαθείτε να μας κάνετε συμπαθή τον βενιζέλο θυμίζοντάς μας αυτά τα παπανδροειδή.

  • Κ.Σ.Μαυρόπουλος avatar
   Κ.Σ.Μαυρόπουλος @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 02/11/2012 14:54:14

   Και μην συνεχίσετε, σας παρακαλώ, με το ξόανο του γυμναστηρίου, η αντοχή μας έχει όρια.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 02/11/2012 16:16:48

   Το παπανδροειδές
   Τα παπανδροειδή

   καλό!

 6. Δαναός avatar
  Δαναός 02/11/2012 14:57:55

  Αυτός στο βάθος ο Ξυνίδης είναι; Εάν ναι, του συγχωρώ το παραλήρημα!

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Δαναός 02/11/2012 22:15:37

   Δάσκαλέ μου,χάθηκες,καλησπέρα!

 7. roadrunner avatar
  roadrunner 02/11/2012 15:07:23

  Αμάν πια αυτά τα σεξιστικά-μηδενιστικά σχόλια ! Μην εμφανιστεί καμιά κάπως εμφανίσιμη, αμέσως αρχίζουν όλοι, άντρες-γυναίκες (για τους δικούς τους λόγους έκαστος), τα υποτιμητικά σχόλια.
  Πόσο πίσω είμαστε τελικά σαν κοινωνία...

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ roadrunner 02/11/2012 22:14:02

   Μά δέν ἐμφανίστηκε καί καθόλου νά τήν δοῦμε...

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 03/11/2012 10:51:15

    Αν άνοιγε το πλάνο του ο φάκτορας όμως... θα εμφανιζόταν.
    την καλημέρα μου, Κυθήριε

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ roadrunner 03/11/2012 13:50:17

     Χα χα,καλημέρα roadrunner!

 8. ανάκτορο avatar
  ανάκτορο 02/11/2012 18:21:38

  Πόσο μπροστά θέλεις να πείς...
  Απελευθερωμένοι εντελώς...

 9. Γιαννης Κ avatar
  Γιαννης Κ 02/11/2012 18:38:32

  Ολοι αυτοι οι Πασοκοακατανομαστοι κανονικα θα επρεπε να αυτοεξοριστουν και να χαθουν απο προσωπου Ελληνικης γης για τα εγκληματα που διεπραξαν σε βαρος της χωρας. Το δραμα ειναι οτι την πληρωνουμε ολοι εμεις του αποβλητου Ιδιωτικου τομεα.Οι αλλοι , ζωη και κοτα για δεκαετιες! Νισαφι πια να ακουω οτι ολοι οι Ελληνες υποφερουν.Ολοι ΜΑΖΙ τα φαγατε!

 10. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 03/11/2012 06:49:10

  Έχω μια απορία. Αν το πολιτικό τίποτα έρθει να προστεθεί στο ολοστρόγγυλο πολιτικό μηδενικό, ποιο θα είναι τελικά το άθροισμα;

 11. Νιόβη avatar
  Νιόβη 03/11/2012 20:54:01

  Όλες οι Ελληνικές οικογένειες τρώγονται. Σιγά την πρωτοτυπία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.