#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/11/2013 17:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O Τσίπρας ράβει πρωθυπουργικό... αμπέχωνοΑκόμη μια πρόβλεψη, από αυτές που πέφτει συνήθως μέσα, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πρόβλεψε ότι στις 25 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα. Δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο της προκήρυξης εθνικών εκλογών, κάτι που είχε κάνει τουλάχιστον 3- 4 φορές τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα, από πέρυσι, την επόμενη των εκλογών ο κ. Τσίπρας προέβλεπε εκλογές, ραγδαίες εξελίξεις, επανάσταση στους δρόμους, ότι ο λαός θα διώξει τον Σαμαρά και άλλα τέτοια αστεία.

Έτσι και σήμερα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου οι οποίες θα αποτελέσουν ορόσημο και θα σηματοδοτήσουν μια ελπιδοφόρα αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είπε οι έρχονται οι ευρωεκλογές χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών και υπογράμμισε ότι θα καταγράψουν τους πραγματικούς συσχετισμούς στον λαό. «Αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί νευρικότητα και αμηχανία στην κυβέρνηση γιατί τον Μάη τα φώτα σβήνουν για τη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ωστόσο πως το θέμα «δεν είναι μόνο να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και ο τρόπος της, δηλαδή ποια θα είναι η έκταση της ήττας» και ζήτησε την στήριξη των πολιτών για μια μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή προκειμένου να αναχαιτιστεί η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας δε βλέπει τις δημοσκοπήσεις ή δεν ξέρει να διαβάζει. Άλλωστε, είναι γνωστός για τις... κοπάνες του από το σχολείο. Έχουν γίνει δεκάδες γκάλοπ τον τελευταίο χρόνο, που ήταν ο χειρότερος οικονομικά και κοινωνικά για την Ελλάδα και μόλις και μετά βίας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα σε 3-4. Βέβαια, θα πει κανείς ότι στις Ευρωεκλογές ο κόσμος ψηφίζει πιο ελεύθερα, επομένως, δεν θα ψηφίσει τα μεγάλα κόμματα. Όμως, γιατί να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ξέρει ότι έτσι δυναμώνει το γιαλαντζί ΠΑΣΟΚ;

Επίσης, ακόμη και πρώτο κόμμα να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί πρέπει να πέσει η κυβέρνηση; Αν μάλιστα έχει λυθεί το πρόβλημα του ελληνικού χρέους με μια καλή κι έντιμη λύση που θα βγάζει την Ελλάδα από τα μνημόνια και θα αποκαθιστά μέρος των αδικιών, γιατί ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ράβει από τώρα κοστούμια πρωθυπουργού; Ή καλύτερα για την περίπτωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το σωστότερο θα ήταν πρωθυπουργικά... αμπέχωνα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 27/11/2013 18:15:26

  Όταν μεγάλωνε θα ήταν ο καιρός
  για να μιλά μ' αυτά τα λόγια τα ωραία
  Του 'παν πως θα 'τανε αυτός ο αρχηγός
  κι όλο μεγάλωνε μαζί του κι η παρέα

  Ήταν ψηλός και τα κορίτσια στη γωνιά
  τον περιμέναν να γυρίσει κάθε βράδυ.
  Τ' αγόρια ζήλευαν κι ελέγ' η γειτονιά
  πως ήταν πρώτος στη φωτιά και στο σημάδι...

  Μαχαίρι κάρφωσαν στη πλάτη του μικρό
  κι ήταν μέρα μεσημέρι στην πλατεία.
  Αποραδίς τον είχαν κάνει αρχηγό
  κι αυτός ρωτούσε αν θα τον γράψει η ιστορία

  • πΔπ avatar
   πΔπ @ Γιάννης Φαίλτωρ 27/11/2013 20:57:08

   Ε, όχι και μαχαίρι αγαπητέ Γιάννη, έστω και ποιητική αδεία!
   Ένα γιαουρτάκι στο ζιβάγκο, είναι αρκετό για την αποειδωλοποίηση!
   Ούτως ή άλλως η ιστορία θα τον γράψει.
   Ας έχει μιά... νοστιμιά, το κείμενο!!!

 2. Mariana avatar
  Mariana 27/11/2013 19:52:41

  Ίσως παλιά ήταν ρομαντικό το παιδί, νέος γαρ, πίστευε ότι υπάρχει και στην Ελλάδα αυτό που αποκαλούμε "λαός" που θα κάνει επαναστάσεις, θα πάρει την τύχη του στα χέρια του κλπ. Γι' αυτό και μιλούσε για μονομερείς ενέργειες, δραχμή κλπ. Προσγειώθηκε στον ελληνικό ρεαλισμό, στην ΟΝΕ, στις πολιτικές της ΕΕ κλπ. Ίσως πάλι και να ήταν από την αρχή καιροσκόπος. Όπως και να 'χει, ψήφους θέλει κι αυτός, να τρώει και να πίνει εις υγείαν των κορόιδων... Και λίγα νταηλίκια ελέω αριστεροσύνης, συγχωρέστε του τα... στην ίδια Βουλή με όλους τους άλλους είναι, πρέπει να φαίνεται πολύχρωμη.

 3. δημης avatar
  δημης 27/11/2013 20:04:14

  Το...τελικό φινίρισμα το κάνουμε εμείς στο αμπέχωνο ;;;;;;;;;;
  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ ;;;;

 4. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 27/11/2013 20:32:32

  Tελικά δεν είναι γιαλαντζί Ανδρέας.
  Είναι ο νέος ΓΑΠ. Λεφτά υπάρχουν, όχι σε όλα και ανοιχτές αγκάλες στη βαθειά πασοκίλα. Θα ολοκληρώσει την ταυτισή του με τον ΓΑΠ την άνοιξη του 2015, υιοθετώντας συμπεριφορά ανάλογη με τα αίσχη ΓΑΠ στην εκλογή Παπούλια ( μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν εντοπίζει αυτό το πολιτικό ορόσημο).
  Τότε έχουμε Προεδρικές Εκλογές. Η εκλογή θέλει 180. Ο νέος ΓΑΠ θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και τότε θα δούμε...
  υγ: αλήθεια γιατί δεν τον ρωτάει κανείς τι θα κάνει το 2015, αν θα οδηγήσει αλά ΓΑΠ τη χώρα σε εκλογές εκβιάζοντας στην προεδρική εκλογή;

 5. heliophoros avatar
  heliophoros 27/11/2013 20:40:25

  Αν έρθει ο Τσίπρας αυτούσιος, που δεν διαφαινεται καθόλου πιθανό , θα εγκαθιδρύσει τους τσιπροφρουρούς κατά το πρασινοφρουρούς, που θα είναι τα ίδια πρόσωπα σε πολλές περιπτώσεις με εκείνα του 1981,
  ή στη χειρότερη επειδή είναι γνωστοί για την ρουφιανίστικη δράση
  τους εκείνης της εποχής και θα αποφεύγουν τη μέρα,
  θα αναλάβουν δράση οι φίλοι, οι κάθε λογής φίλοι,
  Αφχανοί, Πακιστανοί, Άραβες για την επιβολή της νέας μεσσιανικής πολυπολιτισμικής πολιτικής του Αλέξη.
  Εκτός βέβαια της Κουμουνδούρου που θα είναι το κέντρο αποφάσεων θα έχουμε και τα παράκεντρα πλέον που θα αναμορφωθούν ως μνημεία αγώνα κατά των "καπιταλιστών" και εκεί θα συνοστίζεται η αφρόκρεμα της νέας γενιάς των λαογδυτών για να φτάσουμε στο έσχατο όριο της εθνικής, οικονομικής και ηθικής εξαθλίωσης.
  Θα χαιρόμασταν πάντως για ένα και μόνο πράγμα, αν βλεπαμε να χώνει στη φυλακή 1000 πολιτικούς που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, πράγμα απίθανο γιατί είναι σάρκα εκ της σαρκός του συστήματος που υπηρετεί ως πολιτικός κληρονόμος του Πασόκ.
  Βέβαια το νεοπασοκικό Σύριζα θα είναι κατα πολύ χειρότερο του Πασόκ γιατί ο Τσίπρας δεν είναι Παπανδρέου και δεν είμαστε στο 81 με τα άφθονα δανεικά της ΕΟΚ αλλά στο 2013 στα μνημόνια της Λουθηρανής, τσιγκούνας , Μέρκελ .
  Υπαρχει όμως και μιά ακόμα χειρότερη εκδοχή.
  Ότι ο Σύριζα σε αντίθεση με το Πασόκ μεσα σε λίγους μήνες θα φτάσει στην αυτοδιάλυση λόγω συνεχών εσωτερικών συγκρούσεων και έριδων όταν αρχίσουν οι κολοτούμπες και οι δύσκολες αποφάσεις , δείτε τι γίνεται με τον Τατσόπουλο και την Αυγή από τώρα .
  Πού να φτάσει η ώρα να συνκυβερνήσουν και με τον Ψεκασμένο .
  Το αποτέλεσμα για την χώρα που θα το πληρώσουμε ολοι εμείς
  θα είναι το χάος, η διάλυση και η συνεχής ακυβερνησία .

 6. zeno avatar
  zeno 28/11/2013 09:38:36

  Ο Τσίπρας ως θερμός υποστηρικτής της πολιτικής του "ώριμου φρούτου" προβάρει το κουστούμι του πρωθυπουργού. Ένα κουστούμι που θα προβάρει αρκετές φορές ακόμα, μέχρι στο τέλος να το πιστέψει και ο ίδιος, ότι θα γίνει πρωθυπουργός...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.