#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/10/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Oι «συνιστώσες» της Χρυσής Αυγής: δωσίλογοι, ναζί ηρωϊδες και ευγονικήΤην ώρα που η ηγεσία της Χρυσής Αυγής επιχειρεί να απεκδυθεί τα όποια στοιχεία του παρελθόντος της παραπέμπουν σε ιδεολογία που εκπορεύεται από την περίοδο της ναζιστικής Γερμανίας, ιστοσελίδες που ανήκουν σε «συνιστώσες» του κόμματος αναρτούν κείμενα που προκαλούν σοκ.

Αφιερώματα στην πιλότο του Γ’ Ράιχ, Χάνα Ράιτς, και στην Ελληνίδα δωσίλογο Σίτσα Καραϊσκάκη, «επιστημονικές» γνώμες υπέρ της θανάτωσης «των ελαττωματικών πλασμάτων»-«τεράτων», όπως οι ψυχικά νοσούντες, και θέσεις που προτάσσουν «την ευγονική» και το «προβάδισμα της λευκής φυλής σε ευφυΐα».

Το Μέτωπο Γυναικών και η Πράσινη Πτέρυγα είναι οργανικά κομμάτια της Χρυσής Αυγής που τα τελευταία χρόνια επιδίδονται στη στρατολόγηση οπαδών από το γυναικείο πληθυσμό και το χώρο της οικολογίας.

Και οι δύο «συνιστώσες» διατηρούν σχέσεις με ομοϊδεάτες τους στο εξωτερικό, ενώ οι ιδρυτές τους είναι ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής που επελέγησαν -σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες- από τον ίδιο τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο. Παρακλάδι του ακροδεξιού κόμματος με πεδίο δράσης τα γήπεδα είναι και η Γαλάζια Στρατιά, που ιδρύθηκε πριν από περίπου 11 χρόνια με καθοδηγητή το βουλευτή και στενό συνεργάτη του κ. Μιχαλολιάκου, Ηλία Παναγιώταρο.

Μέτωπο Γυναικών: Πρότυπα η Ελληνίδα δωσίλογος και τα χαστούκια του Κασιδιάρη Στο Πάνθεον των Ηρώων βάζει το Μέτωπο Γυναικών της Χρυσής Αυγής την Ελληνίδα δωσίλογο Σίτσα Καραϊσκάκη, που επελέγη από τον Φον Κανάρις για να γίνει συνεργάτιδα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών στον τομέα της προπαγάνδας.

Έτσι, στην επίσημη ιστοσελίδα τους παραθέτουν αφιέρωμα για τη ζωή της παρουσιάζοντάς την ως πρότυπο για τις Ελληνίδες γυναίκες που άφησε, μεταξύ άλλων, πίσω της πλούσιο συγγραφικό έργο. Ανάμεσα στα βιβλία που έγραψε είναι και «Το Τρίτο Ράιχ μέσα από τα γυαλιά μου», το οποίο κατέγραφε τις «επιτυχίες» του Εθνικοσοσιαλισμού.

Παράδειγμα προς μίμηση, όμως, είναι και οι Γερμανίδες που υπηρέτησαν το καθεστώς του Χίτλερ, όπως η πιλότος Χάνα Ράιτς. Πρόκειται, όπως γράφει απόσπασμα του βιογραφικού της που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο, για την τελευταία γυναίκα που πιλοτάρισε με προορισμό την πρωτεύουσα της Γερμανίας όταν αυτή είχε σχεδόν καταληφθεί.

Σοκ προκαλούν και τα θέματα που περιέχονται στο ιστορικό αρχείο της θηλυκής «συνιστώσας» της Χρυσής Αυγής. Στη θεματική «Η γυναίκα στον Εθνικοσοσιαλισμό» αναφέρεται: «Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια φύσει επαναστατική και ριζοσπαστική ιδεολογία… Κοιτώντας τη βάση της Εθνοσοσιαλιστικής ιδεολογίας βλέπουμε τρεις λέξεις: Καθήκον, Αίμα, Τιμή. Η ευγονική προέρχεται από το Αίμα προφανώς και συνεπώς ένας ντετερμινιστής θα περίμενε να έχουν κάποιο απόηχο στην κοινωνία και οι δύο άλλες λέξεις».

Εντύπωση προκαλεί ότι ακόμα και στο θέμα των χαστουκιών του Ηλία Κασιδιάρη εις βάρος της βουλευτού κ. Λιάνας Κανέλλη τάσσονται υπέρ της πράξης του εκπροσώπου Τύπου της Χ.Α.: «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο έλεγε ο λαός μας (πριν την… πολιτική ορθότητα-μαλθακότητα) και η ομότιτλη ταινία ψυχαγώγησε γενεές και γενεές Ελλήνων… Ενας παραλληλισμός των καθηγητών της ταινίας (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) με το λαό και των μαθητριών (Αλίκη Βουγιουκλάκη) με τους πολιτικούς και δημοσιογράφους θα ήταν πολύ ταιριαστός».

Οι εθνικίστριες δεν φροντίζουν, όμως, μόνο για το θεωρητικό υπόβαθρό τους αλλά και για τη σωματική τους άσκηση. Ετσι, διοργανώνουν μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς, όπως υποστηρίζουν, τα κρούσματα επιθέσεων με θύματα Ελληνίδες στους δρόμους και στα σπίτια (με σκοπό τη ληστεία ή το βιασμό) έχουν αυξηθεί δραματικά.

"Πράσινη Πτέρυγα": Ευθανασία στους «ελαττωματικούς», στείρωση στους «επιβαρημένους»Άρθρο που εκθειάζει την ευγονική και τάσσεται υπέρ της ευθανασίας των ατόμων με ειδικές ανάγκες φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Πράσινης Πτέρυγας.

Ο Καναδός καθηγητής της Φυσικής, Jacqes Bauge-Prevost, γνωστός για τα φιλοχιτλερικά του ιδεώδη, υποστηρίζει ανοιχτά ότι η Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό και… αναλύει: «Η λευκή φυλή όφειλε το προβάδισμά της στην υπεροχή της και την ανωτερότητα της ευφυΐας της. Σήμερα προσπαθεί να συντηρήσει το μύθο της κυριαρχίας της μέσω του βιολογικού εκφυλισμού, μιας επίπλαστης μάζας μετριοτήτων, των μαζικών νευρασθενειών και της ανηθικότητας του ατόμου».

Στο ίδιο κείμενο λίγο παρακάτω συνεχίζει: «Συχνά οι επίσημοι νόμοι απορρίπτουν την εφαρμογή της ποινής του θανάτου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ο εκφυλισμός του αίματος, η γέννηση ελαττωματικών πλασμάτων και η δημιουργία τεράτων είναι εγκλήματα χειρότερα από το φόνο».

Ο Καναδός καθηγητής, ωστόσο, δεν σταματά εδώ και παραθέτει απίστευτα μέτρα ενός Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπέρ της ευγονικής. Τα πιο αποκρουστικά από αυτά είναι τα παρακάτω: «Πρώτον, έχουμε ανάγκη νόμων που θα απαγορεύουν τους γάμους έως ότου οι ενδιαφερόμενοι διδαχθούν, κατανοήσουν και επιθυμούν τις κανονικές απαιτήσεις που συνεπάγονται του γάμου. Δεύτερον, η προληπτική ευγονική οφείλει να γίνει υποχρεωτική μέσω της μελέτης και της πρακτικής επί των συνθηκών διαβιώσεως που καθιστούν ευκολότερη την εγκυμοσύνη και τον τοκετό. Τρίτον, τα κληρονομικώς επιβαρημένα άτομα, όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικά καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση. Τέταρτον, είναι εγκληματικό να στερείται το βρέφος, για λόγους ανέσεως, το γάλα της μητέρας του, καθώς αποτελεί και για τους δύο το καλύτερο μέσο για τη μετάβαση στη φυσιολογική κατάστασή τους. Πέμπτον, οι κοπέλες οφείλουν να διδάσκονται από τη στιγμή που εισέρχονται στο σχολείο τους κινδύνους που διατρέχουν από ορισμένους καταστροφικούς παράγοντες, όπως την αλόγιστη επιθυμία του χρήματος, την ανθυγιεινή διατροφή, τη δηλητηρίαση της πνευματικότητας από τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης και άλλα».

Γαλάζια στρατιά: Στρατολόγηση νέων στις κερκίδες των γηπέδων

Το αθλητικό παρακλάδι της Χρυσής Αυγής είναι η Γαλάζια Στρατιά, που δραστηριοποιείται στις κερκίδες των γηπέδων και έχει ως σκοπό, μεταξύ άλλων, τη στρατολόγηση οπαδών στο κόμμα.

Ομάδες νεαρών με ξυρισμένα κεφάλια και ελληνικές σημαίες στα χέρια ξεχώρισαν στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Εθνικής Ελλάδος στην Πολωνία για το Euro αλλά και στο Μουντιάλ στη Νότιο Αφρική. Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα γήπεδα αναφέρουν στον «ΤτΚ» ότι τα μέλη της Γαλάζιας Στρατιάς ξεχωρίζουν όχι μόνο από την αρχαιοπρεπή εμφάνιση αλλά και από τα συνθήματα με έντονο εθνικιστικό περιεχόμενο που φωνάζουν. «Τούρκοι, Μογγόλοι δολοφόνοι» και το «Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ» είναι δύο από αυτά.

Αίσθηση είχε προκαλέσει, επίσης, σε αγώνα της εθνική ομάδας στο Καραϊσκάκη η ανάρτηση πανό που έγραφε: «Η πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη».

Αρκετές είναι οι φορές που οι εθνικιστές οπαδοί κατηγορήθηκαν από αντιρατσιστικές οργανώσεις για επιθέσεις με στόχο αλλοεθνείς φιλάθλους, χωρίς όμως ποτέ να έχει αποδειχτεί κάτι. Το 2004 η οργάνωση είχε «φωτογραφηθεί» για βιαιοπραγίες κατά μεταναστών που βγήκαν στην Ομόνοια για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα. Ούτε σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, είχε γίνει κάποια σύλληψη.

Αλέξανδρος Καλαφάτης στον "Τύπο της Κυριακής"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεωργία avatar
  Γεωργία 01/10/2012 10:24:52

  Έχοντας διαβάσει όλες τις θεωρίες του εθνικισμού, νομίζω ότι είναι ύβρης να αποκαλούνται αλλά και να τους αποκαλούμε ως εθνικιστές...τους νεοναζί ή νεοεθνικοσοσιαλιστές.
  Ο εθνικιστής το πρώτο που βάζει πάνω απ'όλα είναι η προστασία του έθνους, ενώ ο νεοναζί την φυλή.

  • man8os avatar
   man8os @ Γεωργία 01/10/2012 11:05:30

   ειναι η ντροπη του εθνικισμου. Οτι πιο αμυαλο και ηλιθιο υπαρχει στον χωρο του εθνικισμου...

   Αν δεν υπηρχε η δυσπραγια και η λαθρολαγνα αριστερα κανεις δε θα ψηφιζε αυτους 50-100 τυχαρπαστους τρελους.

   • Νικόλας avatar
    Νικόλας @ man8os 01/10/2012 13:46:11

    Ο εθνικισμός είναι κάτι που απευθύνεται σε "μακάριους τω πνεύματι". Δεν μπορείς να πεις ότι η ΧΑ είναι ότι πιο "άμυαλο" υπάρχει στο χώρο του εθνικισμού.

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/10/2012 10:28:45

  Δεν πα' να ζωντανέψουν και κλώνο του ίδιου τον Κουίσλιγκ αυτοπροσώπως (σε υβρίδιο με τον Μπρέιβικ) !
  Χεσ*ήκαμε σφόδρα !!!

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 01/10/2012 10:37:20

  Εύγε! έτσι, αποκαλύψτε τους νεοναζί γι' αυτό που είναι.

 4. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 01/10/2012 10:52:15

  Σωστά είναι όλα τα παραπάνω. Αλλά νομίζετε ότι οι Έλληνες που ψηφίζουν τη ΧΑ, την ψηφίζουν επειδή εγκρίνουν ένα ακραίο και απεχθές ρατσιστικό ιδεολόγημα; Όχι βέβαια. Την ψηφίζουν επειδή η αστική Δεξιά παραδόθηκε αμαχητί σε μία εξίσου ακραία με τη ΧΑ διεθνιστική Αριστερά που πατρονάρει ισλαμιστές λαθρομετανάστες! Και το κράτος αποσύρθηκε, προς όφελος του κάθε Πακιστανο-απόβλητου. Αν κάποιος πολίτης, που δεν έχει την πολυτέλεια να μένει σε "ασφαλή" "καλή" περιοχή έχει να επιλέξει μεταξύ ενός ιδεοληπτικού αριστερού και του ασιάτη προστατευόμενού του και ενός ιδεοληπτικού ακροδεξιού, τι νομίζετε ότι θα κάνει;

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ ΒΙΣ 01/10/2012 13:10:21

   Αγαπητέ ΒΙΣ, ξέρουμε γιατί την ψήφισαν, φυσικά και δεν είναι ναζί μισό εκ. Έλληνες, αλλά φαντασου να ακούγονται και να βλέπονται οι πράξεις και τα λόγια της ΧΑ από τους νεώτερους που δεν ξέρουν ακόμα;

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Νίκος Αργεάδης 01/10/2012 14:30:36

    Εσύ, αγαπητέ, εκτός από την καταγγελία της ιδεολογίας της ΧΑ (στην οποία καταγγελία συμφωνώ), έχεις να προτείνεις κάτι άλλο που θα ανακόψει την άνοδό της;
    Αν ήμουν κάτοικος των Κάτω Πατησίων και είχα να διαλέξω μεταξύ ενός αστικού Κράτους που δεν κάνει τίποτα, ενός Χρυσαυγίτη φανατίκλα και ενός αριστεριστή φανατίκλα (που πάει πακέτο μαζί με 10 ισλαμιστές), για πες μου τι θα έπρεπε να επιλέξω ώστε να εξυπηρετηθεί το καλώς εννοούμενο συμφέρον μου....
    Επί τη ευκαιρία, τα καροτσάκια με το σκραπ στους δρόμους κυκλοφορούν αμείωτα....

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ ΒΙΣ 01/10/2012 15:17:16

     Άν και δεν μου πέφτει λόγος, δεν ειναι προφανές ποια δύο ΔΕΝ θα διάλεγε ένας αστός δεξιός;
     Παρόλο που αυτό το τρίτο δεν θα το διάλεγε ζητοκραυγάζοντας;
     Σε διαβεβαιώ όμως, ότι του λόγου μου (που δεν αισθάνομαι ούτε αστός ούτε δεξιός), σίγουρα θα διάλεγα το ίδιο με αυτό που μου φάινεται λογικό να διαλέξει ένας αστός δεξιός.
     Ένας μεγάλος, υποδειγματικός και έντιμος αστός, ο Τόμας Μάν, έκανε στα νιάτα του ένα "ιδεολογικό" λάθος, αρνούμενος να διαλέξει ανάμεσα σε 3 αντίστοιχες επιλογές ("Απόψεις ενός απολιτικού"), ίσως και ελκυόμενος από αυτό που αργότερα αποκάλεσε "απόλυτο λάθος". Γι αυτό έκανε επί χρόνια σκληρότατη αυτοκριτική. Και το "τίμημα" ήταν να γίνει ένας σκληρός αντιναζιστής, μαχητής υπέρ της αμιγούς φιλελεύθερης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Σχεδόν αναγκαστικός "συνοδοιπόρος των κομμουνιστών", θα έλεγε κανείς, σε ώρες ανάγκης.
     Αρετή είναι να βλέπει κανείς μακριά, στο μέλλον - όχι μόνον μέχρι τη μύτη του.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ Ο Θείος 01/10/2012 18:24:18

      Άσε θείο να κάνουμε καμία επίκληση στο πνεύμα του Τόμας Μαν να μας πει ο ίδιος τι θα έκανε τώρα. Δεν με πείθουν οι αυτόκλητοι αντιπρόσωποί του, ειδικά όταν βρίσκονται στην αντίπερα όχθη...

 5. Βασίλης avatar
  Βασίλης 01/10/2012 11:13:22

  Τα αυτοκαρφώματά τους είναι σχεδόν τραγελαφικά: από την "αμιγώς για Έλληνες" αιμοδοσία που έκαναν, ο βουλευτής τους Π. Ηλιόπουλος (αυτός που λένε ότι έβγαλε το πιστόλι προχθές) ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και η οποία κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο όπου ενώ του παίρνει αίμα η νοσοκόμα φαίνεται στο μπράτσο του τατουάζ το οποίο αναγράφει το ναζιστικό χαιρετισμό "SIEG HEIL".

 6. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 01/10/2012 12:35:02

  Βλακείες.Η ΧΑ αποτελείται από 0,5% βαρεμένους και όλο το υπόλοιπο είναι αηδιασμένοι Δεξιοί με την συμπεριφορά και την ανικανότητα των πλούσιων παρτάκηδων, αποδεδειγμένα αποτυχημένων,μεγαλοστελεχών της ΝΔ .
  Εδώ και τώρα τιμωρία των υπαιτείων της οικονομικής καταστροφής.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ ΠΕΛΙΑΣ 01/10/2012 13:44:06

   Πολύ σωστός! Και ο ΣΥΡΙΖΑ κάπου στο 3% είναι κανονικά... αλλά με όλα αυτά που έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας κάνουν να ψηφίζουμε τέτοια αποκόμματα... Νομίζετε ότι αν δεν υπήρχαν τόσοι λαθρομετανάστες και αν δεν υπήρχε τόση εγκληματικότητα, θα ψήφιζε κανείς Χρυσή Αυγή;

  • alexei avatar
   alexei @ ΠΕΛΙΑΣ 01/10/2012 14:12:40

   συμφωνω! πες τα χρυσοστομε!!

 7. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 01/10/2012 13:37:12

  Τσατσάδες τοῦ τίποτα!
  Σίγουρα ἡ κρίση τούς γιγάντωσε,βλέπω ὅμως μέ τί γελοία προπαγάνδα καί ἀφελή παραμυθάκια,στηριζόμενοι σέ ''ἐπιστημονικές'' θεωρίες μισότρελων καθηγητῶν,διεισδύουν στόν καταπιεσμένο κοινωνικό ἰστό καί στήν ἀπελπισμένη νεολαία,ζητῶντας νά μυήσουν πιστούς ὀπαδούς...
  Ἐκεῖνο πού καταλαβαίνω εἶναι ὅτι ὅταν ἡ ἀγάπη γιά τήν πατρίδα καἰτό μίσος πού θεριεύει ἐξαιτίας τῆς ἀδικίας καί τῆς ἀνέχειας,μπλέκονται μέ φυλετικές καθαρότητες ,εὐγονικές θεωρίες καί λίγη μπάλα,τότε τά πράγματα δέν εἶναι ἀπλά...

 8. camel avatar
  camel 01/10/2012 13:37:22

  Η ΧΑ εχει καταφερει να εκφρασει αυτο το 10% των Ελληνων που παντα γοητευοταν απο τους φασιστες ειτε αυτοι λεγονταν ταγματασφαλιτες ειτε αργοτερα βασιλοχουντικοι ειτε ΕΠΕΝ. Απλα η δυναμικη της ενισχυεται και απο την απολυτη αμορφωσια των νεοελληνων ιδιαιτερα των απολιτικων νεων που ελκονται μονο απο οχλοκρατικες εκδηλωσεις χουλιγκανιστικου προσανατολισμου. Το μεταναστευτικο ειναι η αφορμη και οχι η αιτια της ανοδου . Σε ιδεολογικο επιπεδο τα επιχειρηματα τους ειναι ηλιθια και καμια σοβαρη συζητηση δεν μπορει να γινει μαζι τους μια και στη πρωτη δυσκολια πολυ απλα ο αντιλογοςτους ειναι το ξυλο

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ camel 01/10/2012 13:45:17

   Τόσα χρόνια νέοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όμως, και να που έφτασε η χώρα... Να με συγχωρείς, αλλού είναι το πρόβλημα...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ camel 01/10/2012 14:26:03

   Τώρα ανακαλύψατε ότι ο Νεοέλληνας είναι "αμόρφωτος" και τσιρίζετε σαν υστερική Μαντάμ Σουσού; (εσείς οι "μορφωμένοι", χαχα...).
   Συγγνώμη, αλλά η αμορφωσιά των νεοελλήνων φαίνεται και στο ότι ανέχονται να κάνουν κουμάντο στα Πανεπιστήμια και γενικά στον πολιτικό και πνευματικό βίο της χώρας μερικοί διαπλεκόμενοι της Αριστεράς με τα ενεργούμενά τους των Εξαρχείων.
   Αλλά ξέρεις, και ο αμόρφωτος ακόμα δεν μπορεί να τρώει διαρκώς το ίδιο φαϊ.
   Τόσα χρόνια οι "αμόρφωτοι Νεοέλληνες" έτρωγαν από τα σκ... που τους σερβίριζε η ημιμαθής Αριστερά, που περνιόταν και για υψηλή διανόηση. Εδώ ο Τατσόπουλος έγινε "γνωστός συγγραφέας"...Και η αμορφωσιά τους ήταν καλή για εσάς, γιατί περνούσατε πολύ καλά και ελέγχατε την κυρίαρχη ιδεολογία.
   Είπαν τώρα οι "αμόρφωτοι" να αλλάξουν μενού, να δοκιμάσουν λίγο και από τα σκ... της Ακροδεξιάς. Και σας πείραξε γιατί χάσατε το μονοπώλιο στην προμήθεια ιδεολογικών αποβλήτων και πουλάει και το απέναντι μαγαζί και οι "αμόρφωτοι Νεοέλληνες" πάνε τώρα από εκεί να ψωνίσουν.
   Ε, τι να κάνουμε, τα μονοπώλια τέρμα. Εσείς δεν το φωνάζατε τόσα χρόνια;

   • arcane avatar
    arcane @ ΒΙΣ 01/10/2012 15:33:34

    "σας πείραξε γιατί χάσατε το μονοπώλιο στην προμήθεια ιδεολογικών αποβλήτων και πουλάει και το απέναντι μαγαζί και οι “αμόρφωτοι Νεοέλληνες” πάνε τώρα από εκεί να ψωνίσουν"

    Είσαι φοβερός ΒΙΣ, έπιασες την ουσία του θέματος.

    Υπάρχει όμως μία διαφορά, ένα σοβαρό θέμα. Εδώ και πολλά χρόνια άνθρωποι του ακροδεξιού- φασιστικού- ναζιστικού χώρου χαρακτηρίζουν τον Μιχαλολιάκο άνθρωπο της ΕΥΠ και τη ΧΑ οργάνωση της ΕΥΠ γιά τον έλεγχο του χώρου αυτού. Τα επιχειρήματά τους είναι αρκετά πειστικά, υπάρχει πράγματι περίπτωση η ΧΑ να είναι είτε απόλυτα ελεγχόμενη οργάνωση είτε αυτονομημένο παράρτημα της ΕΥΠ.

    • αποκατάσταση avatar
     αποκατάσταση @ arcane 01/10/2012 17:34:10

     Ωχ, και άλλη conspiracy theory;

 9. Αρης avatar
  Αρης 01/10/2012 13:43:26

  xxxxxxx

  • factorx avatar
   factorx @ Αρης 01/10/2012 14:11:17

   Με απειλείς; Αν τα έχεις τόσο μεγάλα στείλε διεύθυνση στο e- mail να σε βρω εγώ καραγκιόζη. Και σταματήστε αυτό το παραμυθάκι γιατί δεν μασάμε. Όποτε θέλετε

 10. Γεώργιος avatar
  Γεώργιος 02/10/2012 08:05:49

  Εν τω μεταξύ άμα τους δεις είναι όλοι ξανθοί και γαλανομάτηδες με άρια χαρακτηριστικά. Ψηλοί ως 1,84, ευθυτενείς, αγέρωχοι. Τους βλέπουμε συχνά εδώ κι εκεί και στην τηλεόραση. Κανείς τους δεν έχει χαρακτηριστικά άριας κατατομής. Προς τουρκομογγόλοι μου φέρνουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.