#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/02/2011 13:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Oι Τζαμπατζήδες και οι Τρακαδόροι των ΧριστοφοράκωνΟ Τζων Γουέην της Αρκαδίας Δημήτρη Ρέππας, σε αρμονία με τους ιεροκήρυκες των οκτώ αποκαλούν  τζαμπατζήδες όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια.

Φυσικά εκτιμούμε περισσότερο  τους τζαμπατζήδες (θέλει ψυχή να αψηφάς τις κυρώσεις), από τους αναξιοπρεπείς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς τρακαδόρους των διαφόρων Χριστοφοράκων.

Αλήθεια τι γίνεται με τις Θεοδώρες ;

Θα το έχει το όνομα φαίνεται,  από τους λεμονοστύφτες της συμμαθήτριας Θεοδώρας, στους τζάμπα καφέδες της σοσιαλίστριας  Θεοδώρας της Βορείου Ελλάδος.

Όποιος πιστεύει ότι   το επικοινωνιακό ανέβασμα των κινητοποιήσεων για τα διόδια έγινε για την  ενημέρωση μας είναι  βαθειά  νυχτωμένος.

Είναι η πρώτη φάση ενός καλοστημένου σχεδίου κυβέρνησης, κατασκευαστικών εταιρειών, ΙΧ μέσων ενημέρωσης   με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης υπέρ των κοινοπραξιών.

Οι τράπεζες δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν με τα κεφάλαια και τα επιτόκια που έχουν δεσμευθεί τα έργα, και οι εργολάβοι  δεν μπορούν να τα αποπερατώσουν στις συμφωνηθείσες ημερομηνίες.

Επειδή οι εταιρείες δεν μπορούσαν να ζητήσουν απευθείας επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων, ανέθεσαν σε κυβέρνηση και μέσα ενημέρωσης  να καλλιεργήσουν το έδαφος.

Τα μέσα ενημέρωσης ιδρώνουν να μας πείσουν  ότι υπάρχει πρόβλημα, και η κυβέρνηση παλεύει να μειώσει τις τιμές των διοδίων.

Το τέλειο Θέατρο.

Οι νέες συμβάσεις θα περιλαμβάνουν:

Επιμήκυνση του χρόνου εκμετάλλευσης των έργων ώστε να καλυφθεί το κόστος της αύξησης των επιτοκίων των δανείων.


Αύξηση του χρόνου αποπεράτωσης των νέων δρόμων.  .


Μετάθεση στο απώτερο μέλλον της κατασκευής μη εμπορικών τμημάτων των σημερινών αυτοκινητοδρόμων και τελικά κατάργηση τους.


Αποζημίωση των εταιρειών για διαφυγόντα κέρδη από ελεύθερες διαβάσεις οδηγών. Σύντομα προβλέπω εκτός από επιδοτούμενες θαλάσσιες και αεροπορικές γραμμές να έχουμε και δρόμους.

Βέβαια στον κοσμάκη θα παρουσιαστεί  μόνο η εικονική μείωση της τιμής  που θα προκύψει.

Για αυτό οι κοινοπραξίες τρέχουν να κάνουν μεγάλες αυξήσεις πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για να δώσουν πίσω ως αντιστάθμισμα ένα μέρος αυτών.

Αγκαλιασμένοι και περιχαρείς,  ο σκληροτράχηλος Σοκολάτας Καρνέισον της Τρίπολης,  με τους κατασυγκινημένους εκπροσώπους των εργολάβων  Ολγα και Γιάννη, θα αναγγέλλουν στους αδαείς  την μεγαλειώδη κυβερνητική επιτυχία  που τα πήρε από τους εργολάβους και τα μοίρασε στον λαό.

Βέβαια στην πραγματικότητα αυτό που θα έχει γίνει,  είναι να  πληρώνουμε ότι και παλαιότερα,  για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για λιγότερα  χιλιόμετρα νέων δρόμων.

Η τέλεια συμφωνία για τις εταιρίες. Τα ίδια έσοδα με μικρότερο κατασκευαστικό κόστος και μεγαλύτερο χρόνο εκμετάλλευσης.

Στο τέλος το Πασόκ θα έχει υπογράψει μια συμφωνία με τέτοιους όρους που ούτε ο Σουφλιάς τόλμησε να παραχωρήσει.

Για να αποφευχθούν τα παραπάνω η μόνη λύση είναι οι «τζαμπατζήδες» να προσφύγουν στα δικαστήρια κάτι που απεύχονται οι κοινοπραξίες επειδή γνωρίζουν ότι η νομική τους θέση είναι αναιμική.

Στα δικαιοσύνη μόνο μπορεί να ηττηθεί οριστικά η συμπαιγνία  κυβέρνησης και εταιρειών.

Aris. A

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 10/02/2011 14:09:58

  Ο Τζων Γουέην της Αρκαδίας Δημήτρη Ρέππας;
  Μήπως Λουί Ντε Φινέ;

  • ErnestoChe avatar
   ErnestoChe @ Strange Attractor 10/02/2011 18:05:07

   Λιγο σεβασμό στον Λουί, παρακαλώ!

 2. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 10/02/2011 18:56:25

  Έκαναν αγώνα να αποσυμφορήσουν τις φυλακές από τους κρατούμενους ,αποφυλακίζοντας ποινικούς & τώρα θα τις ξαναγεμίσουν με τους "δεν πληρώνω".
  Δεν παίζονται οι άνθρωποι!!!

 3. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 10/02/2011 20:41:08

  Ο Αντώνης Πίκουλας στο axiaplus για Ρέππα και δημοσιογράφους φίλους των κατασκευαστών.. "Οι κονδυλοφόροι της Διαπλοκής έπιασαν δουλειά" http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=265055&nt=108&lang=1

 4. Aris. A avatar
  Aris. A 10/02/2011 20:49:22

  Απόψε κατατέθηκε στην βουλή τροπολογία που η μη πληρωμή διοδίων είναι παράβαση του ΚΟΚ με πρόστιμο 200 ευρώ.

  Οι τροχονόμοι θα μαζεύουν τα έσοδα ΑΕ.

 5. δημης avatar
  δημης 11/02/2011 01:30:50

  Όχι και Γουέην ο Ρέππας τον...αντέχει το άλογο.....(και αφήστε τα διλλήματα μέσα σας ποιό καβαλάει ποιό)

 6. mpampis avatar
  mpampis 11/02/2011 08:55:36

  ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

 7. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 11/02/2011 10:33:48

  Άριστη η τροπολογία. Να τους ξεφουσκώνουν και τα λάστιχα, όπως έκανε ο Σημίτης στους αγρότες.

  Δεν σας φτάνει που έφτιαξαν τα Ολυμπιακά έργα αφιλοκερδώς, θέλετε και αυτοκινητόδρομους (ισάξιους πίστας F1) τσάμπα. Πόσα ακόμα να προσφέρει, ο ευπατρίδης Μπόμπολας; Αχάριστοι.

 8. S.T. avatar
  S.T. 11/02/2011 12:30:23

  Ρέππας: άξιος μεσίτης της Bob all us Real Estate!
  Είναι πολλά τα bonus Άρη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.