06/08/2008 21:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Mamma mia στη Σκόπελο

Τη Σκόπελο επέλεξε για να ξεκουραστεί η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά μας πληροφορεί ο αναγνώστης μας Γ. Σ. Όπου έχει ιδιόκτητο οικόπεδο στην ομορφότερη παραλία του νησιού κι αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι ότι δεν επιτρέπει να ασφαλτοστρωθεί ο χωματόδρομος (μήκους περίπου 200 μ.) που οδηγεί στην παραλία για να μην …πλακώσουν οι τουρίστες. Παρά τις πολλές διαμαρτυρίες κατοίκων και τουριστών, οι Δήμαρχοι υπακούουν στις εντολές της κας Πετραλιά και ο δρόμος δεν ασφαλτοστρώνεται. Τον έστρωσαν μάλιστα με άσπρο χώμα, ώστε όλα τα αυτοκίνητα που τολμούν να ενοχλήσουν το οικόπεδο της κας υπουργού να γίνονται κατάλευκα.

FactorX: Αν δεν κάνω λάθος, στο παρελθόν δεν είχε καταγγελθεί ότι το οικόπεδο είχε αποχαρακτηρισθεί από δασική έκταση, επειδή ήθελε να κτίσει η κα Φάνη; Και με την ευκαιρία φίλε μας Γ. Σ., δεν ψάχνεις κατά Στάφυλο μεριά μπας και υπάρχει εκεί ένα ξενοδοχείο που μας λένε ότι το έκτισε πρώην υπουργός με τον πρωταγωνιστή μιας παλιά οικονομικής απάτης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 06/08/2008 22:05:36

  Εδώ για να πας στην Πάτρα κάνεις κάτι δεκάδες πρόσθετα χιλιόμετρα σε δρόμους-φίδια, μόνο και μόνο για να μην περάση η άσφαλτος μέσα από το χωράφι του μπάρμπα Μήτσου, που είχε μπάρμπα στην Κορώνη. Το ισχύον πελατειακό σύστημα θυμίζει σούπερ μάρκετ δονητών. Και όσοι δεν έχουν "γερό δόντι" παρακαλάνε τα ίδια ρεμάλια για μερικά γραμμάρια βαζελίνη.

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 07/08/2008 00:52:16

  Γεια σου βρε γαυρε γιγαντα Μποτιλια!

 3. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 07/08/2008 08:49:10

  Εδω ο κάθε πρώην γλύφτης και μετέπειτα νομαρχίσκος και βολευτής εχει κτίσει σε χαρακτηρισμένη δασική και αρχαιολογικη περιοχή η κυρία Πάλλη θα υστερούσε; Ας κατέγραφε κάποιος τις βιλες των πολιτικών και των προστατευομένων τους να δούμε που ακριβώς βρίσκονται;

 4. Γ.Σ. avatar
  Γ.Σ. 10/08/2008 14:14:44

  Θα μάθω και γι αυτό και θα επανέλθω. Ο παιδόφιλος Μπελζενίτης ελεύθερος στο νησί κυκλοφορεί !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.