#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/02/2010 08:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

H οπισθοφυλακή του Μητσοτακισμού καλεί Επίτιμο στην ΕξεταστικήΜοναδική ίσως παραφωνία στο συναινετικό κλίμα που επικράτησε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς ήταν η πρόταση του ο βουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστα Αϊβαλιώτη να κληθεί ως μάρτυρας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Λίγες ώρες προηγουμένως το ΒΗΜΑ έγραφε ότι ο κ. Μητσοτάκης «εμφανίζεται αποφασισμένος, εφόσον προσκληθεί, να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και να καταθέσει για τα γεγονότα του 1993» αποκαλύπτοντας «νέα στοιχεία» για «να υπερασπιστεί την πολιτική τιμή της οικογένειάς του, του ιδίου και των παιδιών του, της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Κυρ. Μητσοτάκη».

 Είναι δηλαδή προφανές ότι από την στιγμή που ο Σαμαράς έστειλε το μήνυμα «όλα στο φως» με τις εξεταστικές, ο Κ. Μητσοτάκης επιχειρεί για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει σύγχυση και στον ρόλο του αυτού βρίσκει αρωγό και συμπαραστάτη τον ΛΑΟΣ.

Εμείς πάντως θα αναμείνουμε με ενδιαφέρον την κατάθεση του κ. Μητσοτάκη, αν φυσικά κληθεί. Και μέχρι καλούμε τα μέλη της Εξεταστικής να διαβάσουν μεταξύ των πολλών σχετικών δημοσιευμάτων μας και τα κάτωθι προκειμένου να του υποβάλουν ερωτήσεις:
Τι θα έκαναν η Ζήμενς και ο Κόκκαλης χωρίς την …Αγία Οικογένεια;

Ο ορισμός της διαπλοκής

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην Ζήμενς θα βρεις την Αγία Οικογένεια

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 03/02/2010 10:08:19

  Ο Αιβαλιώτης μου φαίνεται ότι είχε "υπόγεια" επικοινωνία με περιβάλλον Μητσοτάκη. Μου φαίνεται ότι μίλησε με τον Δήμαρχο ή με κάποιον από αυτούς τέλος πάντων....

  Άρχισαν τα όργανα! Νομίζω ότι πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τώρα ο Σαμαράς.

  Καλημέρα

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 03/02/2010 10:09:17

  Γιατί βλέπω ότι θα αφήσει υπονοούμενα στο φαν ακόμα και του Γερμανικού εκλογικού μοντέλου, ότι δεν το ήθελαν οι Γερμανοί και έγινε ότι έγινε;

  Για την ατζέντα να μας πει αυτός και η οικογένεια.

 3. άστεγος avatar
  άστεγος 03/02/2010 13:16:07

  Βάζουν μυαλό οι μητσοτάκηδες;
  Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα σε όλο του το μεγαλείο.
  Το πάν είναι το κοριτσάκι μας, πρέπει να γίνει πρωθυπουργός πάσει θυσία.
  Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

 4. kanis avatar
  kanis 03/02/2010 13:34:21

  Ωραία ! Θα μπορέσει, να διευκρινίσει το ρόλο του Πηγασου στο σκάνδαλο ...

 5. Penny Kondea avatar
  Penny Kondea 03/02/2010 13:41:12

  Εγώ πιστεύω ότι ο πατήρ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τό 'χει πάρει πια απόφαση για την Ντόρα ότι δηλαδή χάθηκε η ευκαιρία της γιατί είναι πανέξυπνος και ρεαλιστής, άλλο τώρα αν η Ντόρα περνά την επώδυνη περίοδο των μετατραυματικών παρενεργειών κι επιπλοκών και δεν εννοεί να συνέλθει και να δεχτεί ότι ο περήφανος λαός της Νέας Δημοκρατίας εξέλεξε αρχηγό και το ζήτημα αυτό έχει λάβει οριστικά τέλος. Δεν πειράζει θα το καταλάβει οσονούπω, μόλις επιστρέψει από την περιοδεία της. Αλήθεια, δεν μας έχει πει ακόμα, ως τί περιοδεύει ανά την Ελλάδα?? Δεν της είπε κανείς ακόμα ότι τελείωσε η προεκλογική περίοδος??
  Τέλος πάντων.....για να επιστρέψω στον πατέρα Μητσοτάκη του οποίου η στάση παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον, θεωρώ ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να καθαρίσει την υπόληψη της οικογένειάς του και ιδιαίτερα να βοηθήσει τον Κυριάκο, για τον οποίο κυριολεκτικά αγωνιά πλέον αφού αυτός είναι η μόνη ελπίδα της οικογένειας και για μένα προσωπικά, το πιο δυνατό χαρτί του, ανέκαθεν. Θα ήταν κρίμα λοιπόν να βρεθεί αναμεμειγμένος ο Κυριάκος από παρεξήγηση και λογικά ως πατέρας θα κάνει τα πάντα για να φέρει στο φως όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί προκειμένου να σώσει το πολιτικό μέλλον του γιου του. Εκτός απ' αυτό όμως, η στάση του ενέχει και κάποια χροιά άσκησης πίεσης ή αντιποίνων - τρόπον τινά - προς την ηγεσία της Ρηγίλλης υπό την έννοια ότι αφήνει να εννοηθεί ότι θα φέρει στο φως στοιχεία τα οποία θα έχουν να κάνουν πάλι με το '93 και αυτό φυσικά μπορεί να ενοχλήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ακούγεται λίγο και σαν εκβιασμός. Θα δείξει το πράγμα....Μια φορά, ότι ο Αϊβαλιώτης είναι πνευματικό του παιδί, δημιούργημά του και βακτηρία του, έ, αυτό πια και οι πέτρες το έχουν καταλάβει σ' αυτή τη χώρα!!

  • άστεγος avatar
   άστεγος @ Penny Kondea 03/02/2010 13:48:57

   Ο Αϊβαλιώτης τελικά πήγε φαντάρος ή έκανε τη θητεία του μέσα στο κοινοβούλιο και αυτός;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Penny Kondea 03/02/2010 14:33:56

   Ο Αιβαλιώτης έκανε τελικά 'θητεία' 2 μηνών και τώρα διαβάζει μπροστά στις κάμερες τις ανακοινώσεις του ΛΑΟΣ που του έχουν γράψει σε χαρτόνια. Μέγας Γίγας της πολιτικής..

  • τάρας μπούλμπα avatar
   τάρας μπούλμπα @ Penny Kondea 03/02/2010 14:59:07

   ο συγκεκριμένος κύριος μετά απο μια θητεία ενός και κάτι μηνών είχε το θράσος να βγαίνει φωτογραφίες για την φυλλάδα του Καρατζαφέρη με φόντο το Ποτάμι και απο κάτω εθνικοπατριωτικές λεζάντες. Ανερυθρίαστα

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Penny Kondea 03/02/2010 23:41:58

   Εχει γούστο να ζήσει μέχρι να δει τον Κυριάκο πρόεδρο της Ν.Δ!!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Penny Kondea 04/02/2010 01:27:29

   Ο πατριώτης που υπηρέτησε 2 μήνες. Αυτός ειναι ο πατριωτισμός του εκτρώματος που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ.

 6. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 03/02/2010 14:50:17

  Λοιπόν, το πρεσ-τζι-αρ γράφει ότι ο Μητσοτάκης θα μιλήσει, λέει, για την Siemens και "θα συνδέσει τη ροή χρήματος από τη γεμρναική εταιρεία προς τη χώρα μας με τα γεγονότα της ανατροπής της κυβέρνησής του το 1993."

  Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για φήμη, που σκοπό έχει τον εκβιασμό του Σαμαρά και τον εξαναγκασμό του σε άτυπη "συγκυβέρνηση" στη ΝΔ, σαν κι αυτή που είχε επί 12 χρόνια με τον Καραμανλή.

  Ο Μητσοτάκης έχει τώρα πια υπαρξιακό πρόβλημα, πρόβλημα επιβίωσης. Το μαγαζί δεν πάει καλά. Εκεί που κάποτε σήκωνε ένα τηλέφωνο και σου έβγαζε δικαστική απόφαση, σου απελευθέρωνε επιδοτήσεις, σου ξεπερνούσε όλη τη γραφειοκρατία χωρίς να καταλάβεις πώς, και μετά εσύ από ευγνωμοσύνη δούλευες στην υπόλοιπη ζωή σου για να πλουτίζεις την οικογένεια, τώρα πια πρέπει να τον έχουν ψιλογραμμένο γιατί σου λέει, και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε και να σε λάβουμε υπόψη μας; Με το Σημίτη, εντάξει, είχες κονέ, σήκωνες το τηλέφωνο και έκανες υπουργό το γαμπρό του Δασκαλαντωνάκη, με τον Καραμανλή να το καταλάβω, ήταν και η κόρη σου η επόμενη αρχηγός και η μεθεπόμενη πρωθυπουργός. Τώρα γιατί να σου δώσουμε οποιαδήποτε σημασία;

  Έχει λοιπόν ανάγκη να πάρει ένα κομμάτι του κόμματος της ΝΔ για "δικό του" και εκεί νομίζω ότι κατευθύνεται και η προπαγάνδα περί του ότι δήθεν η μεγάλη του κόρη "ηγείται της φιλελεύθερης πτέρυγας της ΝΔ". Εκεί πηγαίνει και η φημολογία για νέο κόμμα, ξέρουν ότι δεν τους παίρνει. Οπότε, θέλει τώρα να δείξει ότι κάτι τάχα πάει να πει για το 1993, ώστε να πιέσει το Σαμαρά να βολέψει δικούς του στο κόμμα, να του δώσει λίγη εξουσία βρε αδερφέ. Τώρα δεν έχει καθόλου και θα έχει σύντομα και αυτός κοινωνικό πρόβλημα, όπως και ο Χριστοφοράκος που τελικά κανένας δεν τον ήξερε, πλην ελαχίστων.

  Νομίζω ότι ο Σαμαράς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα. Ας αφήσει το Μητσοτάκη να πει ΟΤΙ θέλει στην εξεταστική και στην κάθε εξεταστική. Έτσι κι αλλιώς, οι συκοφαντίες αυτές τελειώσανε στις 29 Νοεμβρίου. Κανένας δεν θα πιστέψει το Μητσοτάκη, αν θέλετε ακόμη κι από ένστικτο.

  Αντιθέτως, αν ο Μητσοτάκης κάνει μια τέτοια κίνηση, θα έχει να χάσει πολύ περισσότερα από όσα θα κερδίσει, διότι θα απομακρυνθεί κι άλλο από την "καρδιά" των Νεοδημοκρατών και, επιπλέον, θα ψυχρανθούν κι άλλο οι σχέσεις του με το Σαμαρά. Θα είναι μετά ξένο σώμα, όταν θα έχει πάει να χτυπήσει τον νεοεκλγέντα από τη βάση αρχηγό τόσο πρόστυχα. Και όταν μάλιστα όλοι μέσα τους ξέρουν, ότι ο Μητσοτάκης είναι αυτός που τα πήρε από τη Ζήμενς και όχι ο Σαμαράς.

  Κάποιος υπαινιγμός για χρηματοδότηση "μικρού πολιτικού κόμματος που τώρα πια δεν υπάρχει" υπήρχε τις προάλλες και στο Παραπολιτικά.

  Αν αντέξει ο Σαμαράς τώρα αυτόν τον εκβιασμό, τότε θα τελειώσει με το Μητσοτάκη. Αντιθέτως, αν υποχωρήσει φοβούμενος τη φαινομενική ισχύ της συκοφαντίας, τότε θα είναι για πάντα όμηρός τους, γιατί τον εκβιασμό θα τον επαναλαμβάνει ο Μητσοτάκης σε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να αποκτήσει ακόμη περισσότερα στο κόμμα και γενικώς.

  Είναι η φάση που μπορεί να τους τελειώσει ολοκληρωτικά και ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει τίποτε να χάσει, γιατί κανένας δεν τους δίνει σημασία.

 7. loretta avatar
  loretta 03/02/2010 15:08:36

  Και τι κανει τοσο σιγουρο το ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ οτι δεν θα ανοιξουν και αλλα στοματα δεν θα αρχισουν οι διαρροες...και αντι για μαλλι θα βγει κουρεμενος???

  Επιτιμε...ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΟΥ!!

  Στο καλο και να μας γραφεις.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ loretta 03/02/2010 15:17:00

   Δεν έχει σκοπό να πάει πραγματικά, εκβιάζει το Σαμαρά απλώς. Σιγά μην πάει. Θα γίνει ακριβώς αυτό που λες μετά.

 8. Wolf avatar
  Wolf 03/02/2010 15:32:10

  Αληθεύει,
  οτι βρέθηκε λογαριασμός ελληνα πολιτικου, σε τράπεζα της Ελβετίας, με χρήματα της Siemens?
  Και ποιός είναι?

 9. Kώστας avatar
  Kώστας 03/02/2010 15:51:00

  Ο Μητσοτάκης θα καταθέσει στην επιτροπή για τη Ζίμενς; Ε, σ'αυτή τη χώρα το χιούμορ είναι ανεξάντλητο!
  Να πούμε και ένα άσχετο(;).Ι. Παίζης... Ποιός είναι ο Ι. Παίζης θα μου πείτε και θα χετε δίκιο. Συγγραφέας είναι, με βαθειά γνώση της Κρήτης και της ιστορίας της. Να τον αναφέρει εδώ και το Ιστορικό Αρχείο Κρήτης:http://www.chania.gr/city/historical-archive-crete/historical-archive.html

  Μάλιστα...Και τι σχέση έχει με το Μητσοτάκη ο Ι. Παίζης; Ε, τίποτα σπουδαίο, να εδώ στο βιβλίο του(γραμμένο το 1971) μας δίνει κάποιες πληροφορίες, πολύ ενδιαφέρουσες: http://1.bp.blogspot.com/_IHr-jLQd3rI/ScuWSVHW5YI/AAAAAAAAAdM/y0xALsxKFxg/s1600-h/MHTSOTAKHS%282%29.jpg

 10. Penny Kondea avatar
  Penny Kondea 03/02/2010 16:15:28

  Σαφώς και συμφωνώ με τον "Επώνυμο" όπως και με τη "Loretta" ότι ακόμα κι αν σκοπεύει ο κύριος Μητσοτάκης να καταθέσει στην εξεταστκή, καλώς να πάει και να πει ό,τι θέλει. Και για το '93, και για το 1823 και για ό,τι άλλο θέλει. Ουδόλως πρέπει να ιδρώσει το αυτί του Προέδρου για τα παραμυθάκια που θα αραδιάσει ο επίτιμος, ούτε πρέπει να ανησυχεί για τους όποιους εκβιασμούς του διότι ουδείς τον παίρνει πλέον στα σοβαρά, εφόσον ξέρουν όλοι το προσωπικό μένος που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και την μόνιμη τάση του να παραποιεί τα γεγονότα προκειμένου να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις κατά το συμφέρον του, ή προκειμένου να βλάψει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Εφαρμόζει παλιές Γκαιμπελίστικες τακτικές. Ο κόσμος όμως τον ξέρει πια και δεν ξεγελιέται από τα βρώμικα παιχνίδια που συνηθίζει να παίζει για να δημιουργεί εντυπώσεις. Προσωπικά πολύ αμφιβάλλω για το αν τελικά θα αποφασίσει να πάει ο ίδιος στην Επιτροπή. Πιο πολύ ως μοχλό πίεσης του Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποιεί αυτό το ενδεχόμενο, παρά ως πραγματική επιδίωξή του.

 11. Tasos avatar
  Tasos 03/02/2010 19:32:46

  Είναι δυνατόν ρε παιδιά να εκβιαστεί ο Αντώνης με το καθάριο βλέμμα από τον Μητσοτάκη? Πλάκα κάνετε? 2 φορές τους τελείωσε πολιτικά. Μία το 93 και μία το 09. Ενας περιφερόμενος γέροντας που έχει το ακαταλόγιστο είναι ο Μητσοτάκης. Φτιάχνει κυβερνήσεις συνεργασίας με το νου του, διορίζει υπουργούς με το νου του κι όπως έγραψε κι ο Θέμος βάλτε τον με γυαλιά 3D σε αίθουσα που παίζει τα επίκαιρα με Πούτιν και Ομπάμα ν'αρχίσει να τους δίνει συμβουλές...

  • loretta avatar
   loretta @ Tasos 03/02/2010 21:53:12

   Tasos δυστηχως εχει καταντησει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σαν το περιφερομενο τσιρκο του παραλογου στην ηλικια του αντι να προκαλει σεβασβμο προκαλει γελιο ....ποσο μαλλον οταν ακομα και τα αντιπαλα κομματα δεν του δινουν καν σημασια και απαξιωνουν παντελως τα λογια του.
   Καιρος ειναι η μαρικα να τον μαζευει...γιατι την ντορα δεν την υπολογιζει τον δε Κυριακο νομιζει οτι ετσι τον αναβαθμιζει.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ Tasos 04/02/2010 01:36:27

   Ένας αμετανόητος 92 ετών που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί το δημόσιο βίο. Απλώς αγνοήστε τον..

  • man8os avatar
   man8os @ Tasos 04/02/2010 01:40:48

   Ειναι απιστευτο οτι αντεχει μεχρι αυτη την ηλικια...
   Η γιαγια μου 88 ειναι με ανοια προχωρημενη.

 12. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 03/02/2010 23:53:57

  Τί καινούριο να πει για το Σαμαρά?
  Ολο το βόθρο τον εκκενώνει τακτικά με την πρώτη ευκαιρεία.
  Οταν λεει οτι τον ερριξαν για τον ΟΤΕ τί εννοεί?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.