#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/06/2011 16:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Greece Inc


Η μεθόδευση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας

H κυβέρνηση δεσμεύτηκε για πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων 50 δις ευρώ τα οποία θα πάνε για την αποπληρωμή του χρέους, μέσω του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ. Αυτή είναι η συμφωνία με τους δανειστές μας για την αποκλιμάκωση του χρέους.

Ένα  δημοσίευμα των Financial Times χαρακτηρίζει ανέφικτο έναν τέτοιο στόχο, δηλαδή να αντληθούν 50 δις ευρώ. Λέει μάλιστα ότι ίσως απαιτηθούν να πουληθούν κι άλλα περιουσιακά στοιχεία, κι άλλες εταιρείες και ακίνητα του δημοσίου.

«Ανεξάρτητες έρευνες υποδεικνύουν ότι η Ελλάδα θα δυσκολευθεί να αντλήσει περισσότερα από το ένα τέταρτο του στόχου των 50 δισ. ευρώ από την πώληση περιουσιακών στοιχείων και τις ιδιωτικοποιήσεις εκτός εάν προσθέσει στο πρόγραμμα ακόμη περισσότερη γη και πολιτική κληρονομιά» αναφέρει το δημοσίευμα. Οι Financial Times επικαλούνται έρευνα του ανεξάρτητου ινστιτούτου Privatization Barometer

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι από τα 50 δισ. ευρώ, μόλις τα 13,5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν σε περιουσιακά στοιχεία «ώριμα προς πώληση». Τα 6,5 δισ. ευρώ αφορούν πώληση κρατικών συμμετοχών σε εισηγμένες εταιρίες και τα υπόλοιπα αυτά πώληση μη εισηγμένων κρατικών εταιρειών «όπου μάλιστα οι αποδόσεις είναι πιο δύσκολο να εκτιμηθούν» 

«Σε αυτό το στάδιο κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πόσο αξίζει η Greece Inc, αλλά είναι σαφές ότι δεν θα επιτευχθούν οι στόχοι» αναφέρει στους FT, ο Bernardo Bortolotti, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο.

Δηλαδή τι μας λένε τώρα; το Μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε είναι καταδικασμένο να αποτύχει αφού ο βασικός στόχος του, τα 50 δις, είναι ανέφικτος; Τι θα κάνει λοιπόν η Κυβέρνηση; Θα βγάλει κι άλλα ακίνητα και εταιρείες στο σφυρί με διαδικασίες-εξπρές για να πιάσει το στόχο;

Προσέξτε την πρόνοια του σημείου (γ) της παραγράφου 17 του άρθρου 2 του εφαρμοστικού Νόμου, σχετικά με τα έσοδα του Ταμείου, τα οποία συνίστανται από:

α) Το τίμημα από την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων που μεταβιβάζονται και περιέρχονται σε αυτό

β) Τους τόκους τα μερίσματα και οι κάθε είδους αποδόσεις των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων και των χρηματικών διαθεσίμων του.

γ) Επιχορηγήσεις από το Δημόσιο, ανάλογα με το πρόγραμμα αξιοποίησης και τις ανάγκες του

δ) Έσοδα από κάθε άλλη νόμιμη αιτία

Με απλά λόγια, ότι δεν επιτευχθεί από τα 50 δις που δεσμεύτηκε η Κυβέρνηση θα πέσει στις πλάτες των φορολογουμένων.

Και τότε η «καλή Κυβέρνηση» για να ελαφρύνει τους φορολογούμενους, θα ξεπουλά όσο -όσο τη δημόσια περιουσία …

Μικρός Οδυσσέας

Δείτε κι αυτό το βίντεο: Greece Sells Assets to Whittle Down Debt

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 30/06/2011 16:53:29

  Μπορεί να εισηχθεί η χώρα μας στο χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης.
  Μπορεί να πουλήσουν μετοχές της. Ποιος ξέρει;
  Όλα είναι πιθανά.
  Αν σας έλεγαν πέρσι ότι ο Στρος Καν κι ο Μπέος θα είναι φυλακή, θα το πιστεύατε;

 2. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 30/06/2011 17:07:24

  Ένα είναι βέβαιο: Θα πέσει μεγάλο φαγοπότι στην ΑΕ "Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου". Ακόμη και από το ξεπούλημα της Ελλάδος, θα βάλουν στην τσέπη οι αλήτες.

  • etsi_kai_allios avatar
   etsi_kai_allios @ Ανώνυμος 30/06/2011 17:21:53

   τα ψήφισε και ο σαμαράς ΟΛΑ αυτά τα άρθρα. ΜΟΝΟ το φορολογικό δεν ψήφισε. κρίμα... κρίμα.. δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ etsi_kai_allios 30/06/2011 18:45:24

    Παιδιά, μαζί σας για το 'άντε να αποδείξεις τώρα'.

    ΟΜΩΣ. Σαμαράς ΔΕΝ τα ψήφισε όλα αυτά.
    Ο Εφαρμοστικός καταψηφίστηκε επί της αρχής.
    Και επί των άρθρων σε συγκεκριμένα άρθρα, μεταξύ των οποίων *ΚΑΙ* το άρθρο 2 που λέει εδώ ο Μ.Ο.

    Επίσης, ο ΠΙΝΑΚΑΣ με τις αποκρατικοποιήσεις, δλδ τι μπαίνει προς 'αξιοποίηση' στο Ταμείο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ, και με τις ημερομηνίες, είναι στο *Μεσοπρόθεσμο* (όχι τον Εφαρμοστικό) και καταψηφίστηκε συνολικά.

    Μην τσιμπάτε (ΟΚ κι εγώ τσίμπησα, αλλά το έψαξα).

    Ένα κομμάτι των αποκρατικοποιήσεων για την ιδέα και μόνο έπρεπε να ψηφίσει. Χωρίς το Μεσοπρόθεσμο και τα καταψηφισμένα άρθρα δεν είναι πλήγμα.

    Κι επίσης, μην τσιμπάτε σε όλα αυτά, ειδικά όταν είπε ότι θα καταψηφίσει Μνημόνιο ΙΙ, και έκοψε και τα 180 και όλα.
    Μην περνάει αυτό στο ντούκου.

    • victoria (true) avatar
     victoria (true) @ victoria (true) 30/06/2011 19:31:33

     Πίστευε ό,τι θες.
     Το σχόλιο είναι για το ίδιο ακριβώς θέμα!

     Βλέπω ανθρώπους να αναρωτιούνται για το ίδιο θέμα και το εξηγώ όπως το κατάλαβα.
     Είναι αλήθεια αυτό που λέω και συγχίζομαι να περάσει η προπαγάνδα. Κι εσύ sυναίνεση, παντού σπέρνεις ότι ο Σαμαράς 'συναίνεσε' σήμερα.. Ε, όσο μπορώ θα το διευκρινίζω. Problem?

   • Sυναίνεση avatar
    Sυναίνεση @ etsi_kai_allios 30/06/2011 18:57:46

    Ακριβώς! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 30/06/2011 17:08:51

  Μικρέ Οδυσσέα, εάν ήταν "Inc" θα είχα την ανακούφιση ότι θα ήξερα τι γίνεται, γιατί στην χώρα με τις "Inc" υπάρχει σχετικά περισσότερη διαφάνεια στις εταιρικές συναλλαγές, στα μετοχολόγια, και ξέρεις που κάνουν πιπι και με τι ασχολούνται τα μέλη του ΔΣ!

  Μάλλον για AG ή για GmbH πάμε, και θα ξέρουμε τι γίνεται μόνο από το τακ-τακ του γείοτνα...

 4. Decodex avatar
  Decodex 30/06/2011 17:27:25

  Treuhand και Ανατολική Γερμανία το παράδειγμα.
  Εγινε ένα copy paste...από τους υπαλλήλους.

 5. kiki avatar
  kiki 30/06/2011 17:30:58

  Σημερα λυπαμαι πιο πολυ απο χθες, λυπαμαι γιατι εκει που προσβλεπαμε, στην αρνηση την πληρη, με απογοητευσαν.
  Ακολουθω πλεον αλλη πορεια, τελειως ελευθερη, αποστασιοποιημενη, χαρηκα που εκανα παρεα μαζι σας αυτον τον χρονο, χαρηκα που με ακουγατε και σας ακουγα θα σας διαβαζω, να μαθαινω τι κανουν οι συνδιαχειριστες των σελιδων σας, αλλα δεν , απογοητευτηκα , δεν

  • Sυναίνεση avatar
   Sυναίνεση @ kiki 30/06/2011 18:59:40

   Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι εδώ, που βλέπουν την πραγματικότητα και δεν πέφτουνε στην προσωπολατρία! Και όσο και αξιόλογος να είναι ο κ. Σαμαράς, σήμερα, δυστηχώς μας πλήγωσε.

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ kiki 30/06/2011 19:27:09

   Κική όχι... , δες σχόλιό μου πιο πάνω.

   Ό,τι είναι ουσία το έχει καταψηφίσει.
   Είπε ότι καταψηφίζει Μνημόνιο ΙΙ από τώρα. Και με 180 και με 200 και με όσους θέλουν. Μη μασάτε το όλοι ίδιοι είναι. Μη μασάτε το πάρτυ του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Ξέρω πως ακούγεται, αλλά δεν είναι έτσι.

   Αν έχετε κάποια καλύτερη ιδέα να ακολουθήσετε κάντε το, αλλά όχι για αυτό.

 6. ifer avatar
  ifer 30/06/2011 17:32:00

  Συγγνώμη, ο Σαμαράς δεν είχε πει πως δεν πουλάμε σε περίοδο ύφεσης, ότι άλλο αξιοποίηση και άλλο ξεπούλημα κλπ κλπ; Και τώρα ψήφισε αυτό το έκτρωμα; Έπιασαν τόπο οι απειλές της Μέρκελ και του Ρεν μου φαίνεται.

  Όντως είμαστε "οι πάντα ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι"...

 7. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΒΟΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ avatar
  ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΒΟΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 30/06/2011 17:41:32

  Πολλοι το εχουν δει ηδη! ασ το δουν κ οι υπολοιποι για να καταλαβουν τι εχει συμβει,τι συμβαινει κ τι θα συμβει!!! στο τελος του ντοκυμαντερ το ερωτημα ευρω η δραχμη μονο γελωτα μου προκαλει!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=_4bzq8RB8Pg

 8. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 30/06/2011 17:43:25

  Hellas Collateral. Οι πολίτες αυτής τη χώρας κατάντησαν κοινές μετοχές άνευ ψήφου με αναστολή διαπραγμάτευσης. Από την τελευταία φορά που επιώθηκε το "Πάλι με χρόνους με καιρούς..." περάσανε 558 χρόνια.

 9. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 30/06/2011 18:18:12

  Πριν ένα χρόνο η Ελλάδα ως αντάλλαγμα για την ψήφιση του μνημονίου έλαβε το δάνειο των 110 δισ, ένα δάνειο το οποίο κάλυψε εν μέρει τις δανειακές ανάγκες της χώρας το χρόνο που πέρασε.
  Η εξέλιξη υποβοήθησε για να φτάσουμε στην σημερινή οικονομική κρίση που αναστατώνει την πολιτικοκοινωνική λειτουργία και δημιουργεί αντιφάσεις που προκαλούν προβληματισμούς και ανησυχία για την εξέλιξη της ελληνικής κρίσης χρέους. Με βάση τη δομή του χρέους, το επόμενο το διάστημα από το 2012 έως το 2014 λήγουν 100 δις ευρώ δεκαετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου. Η πορεία της ελληνικής οικονομίας το χρόνο που πέρασε είναι φυσικό να κάνει αδύνατη την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές κεφαλαίων για αναχρηματοδότηση του χρέους, όπως προέβλεπε το αρχικό πρόγραμμα. Επίσης, είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί (το χρέος) μέσω του τακτικού προϋπολογισμού εξαιτίας του ελλείμματος που εξακολουθεί να παράγει η χώρα. Το έλλειμμα του 2010 έκλεισε σε 10,5% του ΑΕΠ, ένα ΑΕΠ όμως που κατέγραψε μείωση 4,5%, το 2010. Η μείωση του ΑΕΠ κάνει, τόσο το χρέος μη βιώσιμο, επειδή αυξάνεται σε σχέση με το ΑΕΠ, όσο και το πρωτογενές έλλειμμα αναπόφευκτο λόγω της αρνητικής οικονομικής ανάπτυξης. Η εξέλιξη οδηγεί σε αύξηση των φόρων πάνω στο μειωμένο πλέον ΑΕΠ, με ότι παρενέργειες αυτό συνεπάγεται.
  Την ίδια ώρα τα προβλήματα ρευστότητας και η πίεση που ασκεί το δημόσιο χρέος επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματική οικονομία και μακροπρόθεσμα την ικανότητα της χώρας να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που προκαλούνται από την αδυναμία της οικονομίας να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών κυρίως σε ότι αφορά την παραγωγική ανασυγκρότηση με βάση τα συμφέροντα της κοινωνίας.
  Το γεγονός αποτυπώνεται και στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι είναι ένα σχέδιο που μέσω των παρεμβάσεων που προβλέπει έχει ως στόχο να συρρικνώσει μέσω πώλησης την παραγωγική και μη παραγωγική δημόσια περιουσία και τις δαπάνες σε μισθούς, συντάξεις, λειτουργικές δαπάνες, επενδυτικές δαπάνες, κ.α. δλδη δεν δημιουργεί σε καμιά περίπτωση προϋποθέσεις για παραγωγή δημόσιου πλούτου. Το γεγονός αποτυπώνεται και στην έκθεση αξιολόγησης η οποία προβλέπει συνεχιζόμενη μείωση του ακαθαρίστου εγχωρίου προϊόντος, χρέος στο τέλος του 2015 στο 251% του ΑΕΠ και αύξηση των κρατικών εσόδων μόνο μέσω των φόρων. Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι είναι άλλο κεφάλαιο η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και άλλο η ρευστοποίηση που επιδιώκει η κυβέρνηση μέσω του ταμείου που συστήθηκε για την ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου με στόχο την πληρωμή δανείων.
  Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τους παραπάνω προβληματισμούς είναι πολλά:
  ◦Πως θα μπορέσει το κράτος να συγκεντρώσει φόρους από μια ήδη καταρρέουσα οικονομία; για να καλύψει καταρχήν τις ανελαστικές δαπάνες σε ότι αφορά πληρωμές για τόκους, χρεωλύσια, μισθούς, ασφάλιση και δαπάνες για την παιδεία; Όταν δεν θα υπάρχουν έσοδα για τις λειτουργικές πως θα βρεθούν για αναπτυξιακές δαπάνες;
  ◦Ένα νέο πακέτο δανεισμού που θα καλύπτει μόνο την ανάγκη αναχρηματοδότησης του χρέους υπάρχει περίπτωση να εξαλείψει τον κίνδυνο κρατικής χρεοκοπίας στο μεσοπρόθεσμο μέλλον;
  ◦To ακριβό για τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας ευρώ μπορεί να βοηθήσει την ελληνική οικονομία να υπερβεί τις αδυναμίες της;
  ◦Μέσω ποιας διαδικασίας θα εξοικονομηθούν πόροι για την δημιουργία θέσεων εργασίας; όταν η ίδια πίτα χρόνο με το χρόνο θα μικραίνει και εκ των πραγμάτων θα μοιράζεται σε περισσοτέρους.
  ◦Αν υποθέσουμε ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει και οι παρεμβάσεις οδηγήσουν σε μηδενισμό του ελλείμματος, πως θα μπορέσει μια ρημαγμένη ελληνική κοινωνία να ανασκευάσει μετά το 2015 το κατεστραμμένο οικοδόμημα σε σωστή βάση, όταν μάλιστα οι ρυθμοί και ο διεθνής ανταγωνισμός δεν αφήνουν περιθώριο για χάσιμο χρόνου και «κάψιμο» κοινωνικού κεφαλαίου .
  ◦ Mια διαχειριστική αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος που προσπαθεί να επιτύχει τους επιδιωκόμενους στόχους με εξωγενείς τρόπους χωρίς να μεταβάλει την παραγωγική διάρθρωση στις ενδογενείς μεταβλητές και χρησιμοποιεί μόνο τις εξωγενείς μεταβλητές υπάρχει περίπτωση να οδηγήσει σε πραγματική σύγκλιση στο πλαίσιο της ΟΝΕ. Υπάρχει κάποιο παράδειγμα στην οικονομική ιστορία;

 10. sam avatar
  sam 30/06/2011 18:29:32

  Ντροπη σε οσους καθονται ακομα και αμπελοφιλοσοφουν στο νετ
  Ντροπη σε οσους δεν θα κατεβουν σημερα στη πλατεια
  Ντροπη σε οσους μας αφηνουν μονους μας
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

 11. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 30/06/2011 18:33:10

  Όλοι στις πλατείες

 12. phoivos avatar
  phoivos 30/06/2011 18:40:10

  Στο Ναύπλιο αναμένεται να συναντηθούν αύριο Παρασκευή 1η Ιουλίου ο εκπρόσωπος της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας πρέσβης Παύλος Αποστολίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Φεριντούν Σινιρλίογλου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας.
  Θα πρόκειται για τον 52ο γύρο των λεγομένων διερευνητικών επαφών περίπου 45 μέρες μετά την 51η εμπιστευτική συνάντηση (έγινε στον Τσεσμέ - Κρήνη) των διπλωματών από τα υπουργεία Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας οι οποίοι συζητούν και διαπραγματεύονται για τον προσδιορισμό της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο. Στις διαπραγματεύσεις, οι οποίες διεξάγονται υπό απόλυτη μυστικότητα, κατά την τουρκική πλευρά έχει σημειωθεί πρόοδος. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποσαφηνιστεί αν και η νέα ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών αποδέχεται την άποψη του τέως υπουργού κ. Δημήτρη Δρούτσα ότι η διαδικασία των διερευνητικών επαφών δεν μπορεί να είναι ατέρμονη. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hsgo1nM5LoU

 13. ThW avatar
  ThW 30/06/2011 18:56:01

  Ποτε δεν πήρα μέρος υπέρ του ενος ή του άλλου , ουτε και έτρεφα φρούδες ελπίδες απο και για κανέναν. Αλήτες όλοι. Ανεξαιρέτως. The Greek Mafia. Μαφιόζοι όλοι τους. Κρατάει χρόνια αυτή η .... κολώνια, δεν σας βρώμισε πιά?
  Αν και εχω δει πολλά ντοκυμαντέρ, πρίν 1 χρόνο αυτο της Αργεντινής μου εφτασε και δάκρυσα για το μέλλον την Ελλάδας. Και όλοι ... σε ύπνο βαθύυυυυυ. Δεν μου φαίνετε πλέον περίεργο ότι και αν συμβεί. ΄
  Και να φανταστείτε ότι υπάρχει έξω κόσμος πουΔΕΝ γνωρίζει ακόμα, τι. Και το μόνο που σκέφτονται είναι η ελάφρυνση της τσέπη τους.
  Λυπάμαι για τους Ελληνες και την Ελλάδα.
  Ελπίζω στην αφύπνηση και we shall overcome

 14. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 30/06/2011 20:16:01

  ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΠΙΣΤΗ, ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ, ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ...ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΚΕΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ...ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

  ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ..ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

 15. όνομα avatar
  όνομα 30/06/2011 20:16:21

  το βίντεο που προτείνεις Μ.Ο ...ήδη...

  PAGE UNAVAILABLE

  The document you requested either no longer exists or is not currently available.

  You may use the "Back" button in your browser to return to the previous page, click Home to return to the WSJ.com home page, or access the Site Map.

  To report this problem, contact Customer Service at mailto:onlinejournal@wsj.com.

 16. anideos avatar
  anideos 30/06/2011 20:38:28

  Δεν μπορω να καταλαβω δλδ που ακριβως ειναι το προβλημα αμα ο Σαμαρας πει ναι στις αποκρατηκοποιησεις;
  Δεν πρεπει να γηνουν;
  Δεν ηταν θεση της ΝΔ η αξιοποιηση;

 17. Νικόλαος Μπεχράκης avatar
  Νικόλαος Μπεχράκης 30/06/2011 22:40:11

  Τα δικαιώματα "επιφανείας - επιφανειούχου" πού προσπαθεί να κατοχυρώσει ο εφαρμοστικός νόμος σε συνδιασμό με την μορφή-σύσταση και τρόπο διαχείρισης της νέας Εταιρείας-Ταμείο δείχνουν ένα έτοιμο προϊόν συσκευασμένο από νομικούς - παντός καιρού πού εχουν επί μακρόν ασχοληθεί με αυτά.
  Η Δεξιά τού ΟΧΙ πρέπει να αντισταθεί στην βίαιη εκποίηση με το επιχείρημα οτι η απραξία των 20 μηνών οδήγησε στην κατάρρευση της αξίας των πρός εκποίηση κινητών ή ακινήτων τού Δημοσίου.

 18. noname avatar
  noname 01/07/2011 03:17:43

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ NA ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.


  http://www.rense.com/1.imagesH/greeksplash2.jpg

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.